Ευχαριστω
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Να'σαι καλά!
-
Ο/H argiriskal έγραψε:
επιλεγω procceed to paypal βαζω κανονικα τα στοιχεια της καρτας μου κι παταω προσθηκη,
"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Καλημέρες!
Τα tracking ανανεώνονται τα Σαββατοκύριακα ή δε κουνιέται φύλλο;
Τα δέματα προχωράνε; -
Ο/H gplat έγραψε:
-
-
Ο/H gplat έγραψε:
Καλημέρες!
Τα δέματα προχωράνε;
Δεν είπαμε παραλαμβάνεις στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας ή αν δεν προλάβεις (λόγω 28ης) απο 31 και μετά?
Πάντως, για να απαντηθεί η ερωτήσή σου, ΝΑΙ, ανανεώνονται κανονικά το Σ/Κ, όταν υπάρχει ενημέρωση... -
Eνδιαφέρεται κανείς για την συνέχεια?
* Τάο Τάο:
Dear meta3oskoli3,
Thank you for your mail.
About the item ..... in your order......, we need to make a confirmation first with you.
The is not ORIGINAL ENG-CHN firmware. And it will be custom multi language rom. And if you want us to send it to you, If it has no quality problem and you want to return the item, I'm afraid that you will need to afford the shipping fee to return it to China.
And the item.... is out of stock now. Would you mind waiting for it?
If you agree, we will arranged to process the order.
Ariel Tao
UN-PAIKTABLE O ΚΙΝΕΖΟΣ ! ! !
* Meta3oskoli3:
I know all this stuff.
You did not answer any of my questions!
It is very possible, that Devices with this multi version are "bricked" very very often.
When this will happens I send it back to you to fix it.
PayPal covers shipping fees, you should already know that.
Process the order and send it 31-10 as you write to your site.
Best regards.
* Τάο Τάο:
Dear OLD-Meta3oskoli3 (Παλιο-ελεεινή-σκουληκαντερα)
Thanks for your mail.
About your order......., when the item arrived, we will process your order at once.
And when it has been shipped, we will send you a confirmation email. Please don't worry. Please contact us whenever you need our assistance.
Best wishes,
Ariel Tao
Γιατί ν ανησυχώ καλέ....το διασκεδάζω αφάνταστα!!
* OLD-meta3oskoli3 (Παλιο-ελεεινή-σκουληκαντερα):
when the item arrived, you mean 30-10-2016 and we will process your order at once, you mean 31-10-2016, RIGHT????
HUGZ N' KISSESΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Φίκε δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να σου κάνουν λαλακία.
Αυτός ο Ταό πριν το στειλουν θα πει ΑΛΤ. Φέρτε το να το τσεκάρω εγω γιατι αν πάει κάτι στραβα δεν θα τον αντέξω άλλο.
Βάλτε του δώρο και λαπ τοπ, ηλεκτρικα παράθυρα και συναγερμο.
Χαχαχχαχαχα.
Keep up the good work μεταξοσκώληξ.
Even dead i will fight. -
"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Ο/H demakhs έγραψε:
Eνδιαφέρεται κανείς για την συνέχεια?
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Φίκε δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να σου κάνουν λαλακία.
Αυτός ο Ταό πριν το στειλουν θα πει ΑΛΤ. Φέρτε το να το τσεκάρω εγω γιατι αν πάει κάτι στραβα δεν θα τον αντέξω άλλο.
Βάλτε του δώρο και λαπ τοπ, ηλεκτρικα παράθυρα και συναγερμο.
Χαχαχχαχαχα.
Keep up the good work μεταξοσκώληξ.
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
Ωραίες ιδέες ρε φίλε μου δίνεις συνέχεια εσύ, καλύτερο ατζέντη δε θα μπορούσα να έχω!!
Έτσι όπως το θέτεις λοιπόν, να του ζητήσω καλύτερα να μου στείλει το mi 5s max, του το χω που του το χω βγάλει το μάτι του @takisfrag....ή να περιμένω το Mi note pro 2 που επίσης χαλβαδιάζει??????
Ο/H Xstos έγραψε:
Ο/H demakhs έγραψε:
meta3oskoli3
@αυτοκράτωρ...λεες να μην τους το χω πετάξει το miui.gr και τα international forums, από το πρώτο mail κιόλας....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα