...και σκέψου λέει να σου απαντήσει "το'χω με πειραγμένη ΡΟΜ"....Ο/H demakhs έγραψε:
Έτσι όπως το θέτεις λοιπόν, να του ζητήσω καλύτερα να μου στείλει το mi 5s max
Παίξ' το δύσκολος και ζήτα κανένα πυρηνικό υποβρύχιο....

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμού...και σκέψου λέει να σου απαντήσει "το'χω με πειραγμένη ΡΟΜ"....Ο/H demakhs έγραψε:
Έτσι όπως το θέτεις λοιπόν, να του ζητήσω καλύτερα να μου στείλει το mi 5s max
Ο/H demakhs έγραψε:
Ο/H osalonikios έγραψε:
Φίκε δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομμύριο να σου κάνουν λαλακία.
Αυτός ο Ταό πριν το στειλουν θα πει ΑΛΤ. Φέρτε το να το τσεκάρω εγω γιατι αν πάει κάτι στραβα δεν θα τον αντέξω άλλο.
Βάλτε του δώρο και λαπ τοπ, ηλεκτρικα παράθυρα και συναγερμο.
Χαχαχχαχαχα.
Keep up the good work μεταξοσκώληξ.
![]()
χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα
![]()
Ωραίες ιδέες ρε φίλε μου δίνεις συνέχεια εσύ, καλύτερο ατζέντη δε θα μπορούσα να έχω!!
![]()
![]()
![]()
Έτσι όπως το θέτεις λοιπόν, να του ζητήσω καλύτερα να μου στείλει το mi 5s max, του το χω που του το χω βγάλει το μάτι του takis....ή να περιμένω το Mi note pro 2 που επίσης χαλβαδιάζει??????
@αυτοκράτωρ...λεες να μην τους το χω πετάξει το miui.gr και τα international forums?
Μου βάζεις ιδέες και συ.......αν θες σου κάνω την τιμή να σε προσλάβω για atzentis #2, ΘΕΣ???????Ο/H Xstos έγραψε:
Αν έχεις κάνει account στο banggood με αυτό το όνομα,θα πάω στην αυριανή συνάντηση με φουστανέλα!Ο/H demakhs έγραψε:
meta3oskoli3
Έφτασε Αεροδρόμιο ή το βλέπεις στα ΕΛΤΑ να είναι ακόμα εξωτερικό?Ο/H Manolis_Mar έγραψε:
Καλημέρα στην ομάδα και απο εμένα. Ερώτηση.Οταν φανεί το truck στα Ελτα ποσες μέρες περίπου να υπολογίζω;
Αυτό δε λέει και πολλά.Ο/H Manolis_Mar έγραψε:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ20-10-201604:33 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
Αυτό σημαίνει ότι τα ΕΛΤΑ πήραν την "πληροφορία" (tracking number).Ο/H Manolis_Mar έγραψε:
Δεν ξέρω το παραπανω μυνημα βγαζουν τα ελτα