εγω πάντως σε κατι αναλογο δεχτηκα μονο refund. Οχι τιποτα αλλο αλλα μην μας περνανε και για αμερικανακια... Ή θα ειναι σοβαροι ή ας κανουν τιποτα αλλο..Ο/H caeser έγραψε:
Απορούμε που ο φίλος είναι ευχαριστημένος με τη "Παναγιώταινα", όταν θα μπορούσε εύκολα να έχει πίσω ΟΛΑ τα χρήματα (για ένα άχρηστο προϊόν)...Ο/H demakhs έγραψε:
από το ολότελα, καλή και η Παναγιώταινα παιδιά......μα, πραγματικά, γιατί απορείτε?![]()
![]()
![]()
Προσωπικά εχω παρει 3 τηλεφωνα απο εκει. ολα παραδοση απο 10-15 μερες και με τα δωρακια τους 2 vickmall 1 yeso και ολα αψογα σε συσκευασιες και λειτουργικα. Γιατι να μην ειμαι ευχαριστημενος?Ο/H osalonikios έγραψε:
Σε αυτό συμφωνω 100%.
Η "αξιοπιστία" vickmall και yeso έχει φτάσει στα όρια του μύθου και δεν είναι λίγοι αυτοί που την πάτησαν τουλάχιστον στο vickmall.
Αποψη μου και ταχτικη μου ειναι case στο paypal να ανοιγω τη δευτερη μερα επικοινωνιας με το μαγαζι. Στο μονο που κανω το αναποδο ειναι στο Gearbest !! Αυτο γιατι πηρα ελαχιστες παραγγελιες ολοκληρομενες και χωρις προβληματα στα προιοντα. Αυτος ειναι και ο λογος που τους εκοψα πλεον παρολο που εχω gretids ακομα σε αυτους.Ο/H osalonikios έγραψε:
case στο παυπαλ ανοίγεις μόνο όταν το πράγμα δεν παλεύεται ή δεν έχεις χρόνο. Αν σε ικανοποιήσουν θα κλείσει η υπόθεση και μετα αν στραβώσει κάτι ακόμα την συρουμφησες.
Και κατι τελευταιο για το εν λογο καταστημα. Οταν εισαι νεος πελατης σε προσεχουν με το παραπανο. Οταν αρχίσεις και κανεις παραγγελειες σε γραφουν κανονικα. Εκτελουν παραγγελειες οποτε νανε στελνουν αλλα αντι αλλων στελνουν τις μισες παραγγελειες χωρις να επιστερεφουν τα υπολοιπα που πληρωσες κλπ
αα και μετα aπο καιρο θα σας στελνουν πραγματα οxι συστημενα (χωρις tracking number) οταν αρχισουν με unregistered, refund κατευθείαν ασχετα με το αν παραλαβατε ή οχι, μπας και το κοψουν.
Οι συγκεκριμενοι οπως εχω ξαναπει ειναι μονο για ψιλοπραγματα και οχι μεγαλης αξιας. Για να μην πω ...μεχρι 10€