Συμφωνώ με το Alipay 2 φορες είχα προβλημα με το Aliexpress την μια για ενα ελλατωματικο προιον και μόλις εστειλα φοτο αμεσως πηρα τα χρήματα μου πισω και ας ηταν 1,5 ευρώ.Και την αλλη για ενα προιον που δεν ήρθε.Ο/H osalonikios έγραψε:
@Xstos το paypal είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Έχει υπερβολικες χρεώσεις στους πωλητές και πέρα απο αυτό δεν έχει καμια πολιτική ελέγχου στις αγοραπωλησίες.
Κάτι κακόμοιρους εργαζόμενους έχει με μισθούς πείνας κι αφού περάσουν ένα ταχυρυθμό 15 ημέρων για τον τρόπο επικοινωνίας τους βάζουν να διευθετουν προβλήματα. Δεν εχουν καμία γνώση και το οναδικο τους προσόν είναι η άριστη γνώση αγγλικης γλώσσας.
Εγώ το Εbay/κινεζομαγαζα το έχω περιορίσει λόγω του ελειπους paypal.
Προτιμώ αγορες απο Κίνα με Alipay κι ας γελάνε μερικοι και κοροιδεύουν για Aλι και τρεις Αλί.
Και καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη ασφάλεια από το τραγικό Paypal.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Συμφωνώ και επαυξάνω για το aliexpress. Στην αρχή και εγώ είχα κάποιες επιφυλάξεις όσον αφορά την ασφάλεια και τη σιγουριά του alipay αλλά μέχρι στιγμής έχουν φερθει άψογα. Σε ένα καλώδιο που δεν ήρθε την μέρα της εκτιμομενης παράδοσης αμέσως refund. Όχι σαν το PayPal που συγκαλει το συμβούλιο της Επικρατειας για μια θήκη του 1.2 ευρώ!!!
Sent from my MI 5 using Tapatalk -
Ο/H osalonikios έγραψε:
το paypal είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Το Alipay δεν το έχω δοκιμάσει, όμως το ίδιο το aliexpress με έχει στεναχωρήσει λίγο, μάλλον συμπτωματικά.
Από τιμές όντως είναι καλύτερο, όμως έχω πέσει σε παπατζήδες πωλητές ή κακά προϊόντα (μιλάμε πάντα για μικροπράγματα).
Θα σε ακούσω και του δώσω κι άλλες ευκαιρίες, μαζί με alipay.
Πάντως, αναφορικά με το θέμα της ασφάλειας, ας μη ξεχνάμε και το "όπλο" της αμφισβήτησης χρέωσης στην πιστωτική κάρτα. -
Το Aliexpress είναι το Alibaba της λιανικής.
Απατεώνες υπάρχουν παντού. Η διαφορα είναι πως όταν αυτοι εντοπιστουν στο Aliepxress τους πετάνε έξω ενώ στο Ebay δεν τρέχει τίποτα. Στο Alipay και να μην μπορεις να αποδειξεις τα λεγόμενα σου στο 100% θα δικαιωθείς. Στο Paypal θα κλαις.
Στο Alipay προτεραότητα εχει ο καταναλωτης κι όχι η προμήθεια απο την πώληση.
Αυτό το λέω 100% έχοντας ολοκληρώσει κάτι λιγότερο από 200 συναλλαγες όλες επιτυχημένες και χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα.
2 φορες ζήτησα refund και τις 2 τα πήρα (μικροποσα του 1$ και των 15$) εντός λίγων ωρών. Αυτό σαν Α4. Σαν Α3, 2 ή 1 σίγουρα οι χρονοι ειναι μεγαλύτεροι.
Even dead i will fight. -
Ακριβώς οπως τα λέει osalonikios απλα δεν τους παιρνει να κανουν μ@λ@κι@ για τον λογo οτι δεν θα μπορουν να πουλησουν πουθενα.ασε που δεν κραταει προμήθεια όπως το paypall.
-
παιδες επειδη δεν το εχω δουλεψει το ali... το alipay πως δουλευει?? στέλνεις χρηματα και εχεις balance σε πορτοφόλι του ali??
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV -
Ο/H kostas10 έγραψε:
παιδες επειδη δεν το εχω δουλεψει το ali... το alipay πως δουλευει?? στέλνεις χρηματα και εχεις balance σε πορτοφόλι του ali??
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
-
-
Για κινητά δεν ξερω να σου πω δεν εχω πάρει απο το Ali.Μονο για μικροπραγματα και ρουχα εχω παρει και οχι μεγάλα ποσα.Να κοιτας αξιολόγηση πρωτα.
-
Tα τηλέφωνα όπως και οτιδήποτε αγοράσεις είναι ότι γράφει στη σελίδα του προιόντος. Ακόμα δεν πήρα κάτι και να μου βγει μαιμού αλλά δεν μπορω να το αποκλείσω κιόλας.
Το Alipay είναι ένας ενδιάμεσος απο τον οποίο περνάνε τα χρήματα σου όταν κάνεις αγορές μέχρι να αποδωθούν στον πωλητη όταν εσύ δώσεις την έγκριση. Αν δεν πεις πως παρέλαβες κι όλα καλά ο πωλητής δεν βλέπει σεντ οπότε έχει κάθε λόγο να βιαστεί και να μη σου στείλει σαπουνι. Στην περίπτωση που αγοράσεις κάλτσες και παραλάβεις οδοντοκρεμα κάνεις dispute και ο πωλητης εκτός του ότι δεν παιρνει λεφτα τιμωρείτε κι απο το Aliexpress.
Κι εμένα άλλος μου το σύστησε και ήμουν επιφυλακτικος.
Even dead i will fight. -
Ο/H Xstos έγραψε:
Γιατί προτιμάει να βάζει σε μας, που του πέφτουμε πιο "λίγοι".
Συμπτωματικά, να ένα προσωπικό περιστατικό της περασμένης εβδομάδας:
Έχω ανοιχτό case με GB (τι πρωτότυπο!), στο οποίο συνεννοούμαι άψογα (πάντα μέσω PP) με το μαγαζί και μου επιστρέφουν τα χρήματα. Συμπτωματικά, θυμάμαι κάτι μικροπραγματάκια, πού είχα παραγγείλει από ebay πριν καμιά 50αρια μέρες και δεν έφτασαν ποτέ και ανοίγω case και για αυτά (οπότε τρέχουν 2 cases ταυτόχρονα).
Την επόμενη μέρα λαμβάνω αυτό:
[
Ο/H osalonikios έγραψε:
@Xstos το paypal είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Έχει υπερβολικες χρεώσεις στους πωλητές και πέρα απο αυτό δεν έχει καμια πολιτική ελέγχου στις αγοραπωλησίες.
Κάτι κακόμοιρους εργαζόμενους έχει με μισθούς πείνας κι αφού περάσουν ένα ταχυρυθμό 15 ημέρων για τον τρόπο επικοινωνίας τους βάζουν να διευθετουν προβλήματα. Δεν εχουν καμία γνώση και το οναδικο τους προσόν είναι η άριστη γνώση αγγλικης γλώσσας.
Εγώ το Εbay/κινεζομαγαζα το έχω περιορίσει λόγω του ελειπους paypal.
Προτιμώ αγορες απο Κίνα με Alipay κι ας γελάνε μερικοι και κοροιδεύουν για Aλι και τρεις Αλί.
Και καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη ασφάλεια από το τραγικό Paypal.
Για αγορες από ebay είναι πολυ καλυτερα να χρησιμοποιούμε την προστασία του ebay και να μην μπλέκουμε το paypal. Πολύ πιο γρήγορη εξυπηρέτηση και δεν δημιουργούνται προβλήματα οπως του @Xstos
Sent from my Onda v975m using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Με λίγο ψάξιμο,σωστός και σίγουρος τρόπος δείχνει να είναι το δίδυμο aliexpress-alipay,με τεράστια γκάμα προιόντων,απρόσωπο για τα γούστα μου και θέλει προσοχή από που θα αγοράσεις,σ`όλα πάντα υπάρχουν τα συν και τα πλην.Θα πρέπει να δώσεις το νούμερο της καρτούλας και αν θέλεις τ`αποθηκεύει για να μην το περνάς σε κάθε αγορά.Θα κάνω μιά δοκιμή με κάτι φθηνό να δω τι παίζει.
Το καλό είναι ότι υπαρχουν εναλακτικές λύσεις για εμάς τους καταναλωτές,ευχαριστώ για την ενημέρωση κύριοι.
"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα