Και οπως ειπα αγορές απο την εφαρμογή γιατι εχει καλύτερες τιμες.Αξιολογηση καταστημάτων ποσα χρόνια υπάρχουν στο aliexepress και να διαβάσεις τα σχόλια αυτον που εχουν αγοράσει απο το κατάστημα.Ο/H Liopetis έγραψε:
Με λίγο ψάξιμο,σωστός και σίγουρος τρόπος δείχνει να είναι το δίδυμο aliexpress-alipay,με τεράστια γκάμα προιόντων,απρόσωπο για τα γούστα μου και θέλει προσοχή από που θα αγοράσεις,σ`όλα πάντα υπάρχουν τα συν και τα πλην.Θα πρέπει να δώσεις το νούμερο της καρτούλας και αν θέλεις τ`αποθηκεύει για να μην το περνάς σε κάθε αγορά.Θα κάνω μιά δοκιμή με κάτι φθηνό να δω τι παίζει.
Το καλό είναι ότι υπαρχουν εναλακτικές λύσεις για εμάς τους καταναλωτές,ευχαριστώ για την ενημέρωση κύριοι.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί το κράζουν το aliexpress... Δεν είχα ποτε πρόβλημα... Έχω συνδέσει τη revolut με το alipay και είμαι μια χαρά εδω και πολύ καιρό. Αγορές πάντα απο την εφαρμογή γιατί είναι σχεδόν πάντα πιο κάτω οι τιμές(έστω και 0,01$). Μια φορά την πάτησα μόνο που δεν ήταν σωστή η περιγραφή υλικού ενός προϊόντος που αγόρασα. Βαρέθηκα να ασχοληθώ όμως... διαφορετικά αν έκανα dispute πιστεύω θα έπαιρνα πίσω τα λεφτά μου, όπως έγινε άλλες 5-6 φορές...Επίσης μόνο και μόνο να κάνεις dispute είναι αρνητικό για τους πωλητές και τρώνε προϊδοποίηση νομίζω... Τέλος να πω σχετικά με το χρόνο αναμονής να πάρεις τα χρήματα πίσω μετά απο dispute ακόμα και στις χαμηλές βαθμίδες είναι πολύ γρήγορος 2-3 εργάσιμες, τουλάχιστον σε εμένα.Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί το κράζουν το aliexpress...
Στο Aftersales ειναι ανύπαρκτοι και οι τιμές τους είναι εξωφρενικές.
Εγώ ειμαι 100% σίγουρος πως μεγάλο ρόλο έχει παιξει η Σελίνα που ειναι πάντα online 24/7.
Αν η Σελίνα ήταν Τζορτζ θα ήταν αλλιώς τα πράγματα.
Ο καθένας από όπου θέλει ψωνίζει. Αν γουστάρει να δώσει 20 και 30€ παραπάνω γιατι το Vickmall είναι "εγγύηση" καλά κάνει.
Even dead i will fight. -
Σαφώς και η Selina που μπορεί να είναι και George ( αν και δεν κατάλαβα σε τι θ`άλλαζε τα πράγματα αυτό ) δεν είναι online 24/7,το γεγονός ότι υπάρχει κάποιος να γράψεις κάποια απορία σου και να πάρεις απάντηση άμεσα εγώ το θεωρώ προσόν σε σχέση με τα robot του ali.Δεν χρειάστηκα ποτέ το aftersales και γιαυτό δεν ξέρω αν είναι υπαρκτό ή όχι,όταν όμως ζήτησα κάτι πρίν κλικάρω το ΟΚ για την παραγγελία δεν με κορόιδεψαν για να την πάρουν όλα έγιναν όπως ακριβώς ήταν προφορικά στο chat συμφωνημένα αυτό το θεωρώ εγώ εγγύηση και αξιοπιστία και το πληρώνω κάτι τις παραπάνω.Αλλά το ίδιο δεν είναι και ο yeso γιατί αναφέρθηκε μόνο το Vickmall δεν το καταλαβαίνω...........
Πάντα με φιλική διάθεση τα λέω αυτά,δεν θα έρθει ούτε η Selina ούτε ο George στο σπίτι μου για φαγητό.Αν βρώ κάπου καλύτερα θα τους χαιρετίσω χωρίς δεύτερη σκέψη."Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Νοέμβρη 2014 παρήγγειλα ένα κινητό Laude ή κάπως έτσι τέλος πάντων για έναν πελάτη αξίας περίπου 80€.
Όλα καλα και συμφωνημένα μετά απο 15-20 μέρες παρέλαβα το τηλέφωνο με τις υποτιθέμενες ταινίες ασφαλειας. (Αν ξέρεις τι είναι καλώς αν όχι δεν τρέχει τίποτα).
Το κακό ήταν πως αντι να μου έρθει το τηλέφωνο που πλήρωσα μου ήρθε ένα άλλο ιδιας μάρκας αλλά χαμηλότερης αξίας. Μιλήσα με την Σελίνα λοιπόν και της εξήγησα πως κάποιο λάθος έκαναν και η απάντηση που πήρα ήταν πως δεν έγινε κανένα λάθος και πως το τηλέφωνο της φωτογρφιας που της έδειξα δεν είναι το τηλέφωνο που μου έστειλαν αλλά κάποιο άλλο.
Της είπα λοιπόν πως θα κάνω dispute στο Paypal για να λάβω την απάντηση πως το κατάστημα εστειλε το τηλέφωνο κανόνικα και πως εγω το παρέλαβα κανονικα.
Αν δεν ειναι αυτό απατεωνια τότε τι είναι;
Μπορεις να διαβάσεις και στο φορουμ μερικές ιστορίες για το after sales για ελλατωματικα προιόντα.
Και όχι δεν φταίει το Vickmall αν το τηλέφωνο παρουσιάσει πρόβλημα αλλά έχει υποχρέωση να σε εξυπηρετήσει. Ειδικα όταν πουλάει την κολώνια Μυρτω για Channel No5.
Ο/H osalonikios έγραψε:
το κατάστημα εστειλε το τηλέφωνο κανόνικα και πως εγω το παρέλαβα κανονικα
"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Κακώς πέφτεις απο τα σύννεφα. Ψάξε μέσα στο φορουμ για δαφορα κολπα του καταστήματος. Δεν ειναι μια και δύο περιπτώσεις. Είναι πολλές.
Δεν είμαι υπέρμαχος ούτε του Aliexpress αν αυτό νομίζει κάποιος ούτε εχω οικονομικο συμφέρον από yeso ή gearbest.
Επειδή κάνω παραγγελίες απο Κίνα σε σχεδόν καθημεριη βάση εδω και χρονια πιστέυω είμαι από τους πιο σχετικους πάνω στο θέμα των αγορων από Κίνα.
Ο/H osalonikios έγραψε:
Αν το αντικειμενο έχει πάνω απο 50 ποντους μήκος ή 2 κιλά βάρος περνάει από τελωνειο. Κάτω απο αυτά τα μεγέθη υπάρχει πάντα πιθανοτητα ειδικα όταν είναι κοντα στα όρια.
Από 40 ποντους και κάτω και 1.5κιλο δεν έχεις φόβο.
ΑΠΟΣΤΟΛΗ RF................ SG
ΚατάστασηΗμερομηνίαΏραΠεριοχή ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 07-11-2016 19:09 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 11-11-2016 10:14 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 11-11-2016 12:00 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 11-11-2016 12:00 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Redmi note 4 global edition -
Έχω παραλάβει εκατοντάδες συστημενα απο Κίνα.
Ποτε δεν περασε κανενα τελωνειο εκτός από 1 συστοιχία μπαταριών LifePo4 48V/15Ah με Battery Manage System και φορτιστη βάρους 9 κιλών το οποιο μπήκε στο τελωνειο και πλήρωσα 3€.
Τηλέφωνα εκατονάδες, ταμπλετ δεκάδες και usb stick, ραδιόφωνα αυτοκινητου, λάμπες Led, ρουχα και παπουτσια, συνεγερμους, παιχνιδια, φωτογραφικες μηχανες και κάμερες, ανταλακτικα αυτοκινητων κτλ.
Είσαι εξαιρετικα άτυχος.
Θοδωρή μια απο τα ίδια κι εγω.
Ποτε δεν σταμάτησε τίποτα απο τελωνείο.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Φίλε μου και για μένα ειναι η πρώτη φορά που περνάει απο εκεί ειδικά με την συγκεκριμένη εταιρία. Απο οτι ειδα σε γειτονικο φόρουμ συνέβη και σε άλλους τις τελευταίες μερες.Redmi note 4 global edition
-
Σου δειχνω και το στιγμιότυπο απο τις χθεσινες παραγγελίες για να μη νομίζεις ότι σου λέω τρίχες.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα