Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H spirospodaras έγραψε:

Φίλε μου και για μένα ειναι η πρώτη φορά που περνάει απο εκεί ειδικά με την συγκεκριμένη εταιρία. Απο οτι ειδα σε γειτονικο φόρουμ συνέβη και σε άλλους τις τελευταίες μερες.
      Αν είναι έτσι κι αποφάσισαν στα τελωνεια να δουλέψουν έχω πρόβλημα.

Even dead i will fight.
    • Αν υπάρχει τέτοιο σενάριο θα πάρουν φωτιά οι EU αποθήκες των μαγαζιών,ότι πήραμε φθηνό πήραμε RIP φθηνές αγορές !
      "Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
    • Διαφήμιση
    • Δε νομίζω να αλλάζει ετσι εύκολα η συμπεριφορα υπαλληλων.
      Μη ξεχνάμε πως μιλάμε για μονιμους στο δημοσιο. Λογικα έπεσε σύρμα να ελέγχουν περισσότερο. Θα ελέγχουν για 1-2 βδομάδες και τώρα με τις γιορτες που θα γίνει πάλι ο όγκος μεταφορων τριπλάσιος κάπου θα επανέλθουν σιγα σιγα στην κατασταση που όλοι ξέρουν.
      Πάντως αναλογικά και μια στις 100 να πιάνουν δεν τρέχει τίποτα. Και πάλι μας συμφέρει. :)

Even dead i will fight.
    • Ο/H spirospodaras έγραψε:

Ο/H osalonikios έγραψε:

Αν το αντικειμενο έχει πάνω απο 50 ποντους μήκος ή 2 κιλά βάρος περνάει από τελωνειο. Κάτω απο αυτά τα μεγέθη υπάρχει πάντα πιθανοτητα ειδικα όταν είναι κοντα στα όρια.
      Από 40 ποντους και κάτω και 1.5κιλο δεν έχεις φόβο.
      Μαλλον δεν ισχύει πια. Απο Vickmall με Singpost. Αφορα Redmi note 3 proΑΠΟΣΤΟΛΗ RF................ SG

ΚατάστασηΗμερομηνίαΏραΠεριοχή
      ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ07-11-201619:09ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
      ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ11-11-201610:14ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
      ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ11-11-201612:00ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
      ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ11-11-201612:00ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)

Είσαι ατυχος φιλε μου!Εγώ Δευτέρα παρελαβα απο vickmall και Ευτυχώς δεν ειχα πρόβλημα.
    • Βρέθηκα σε κοινή παρέα με ταχυδρομικό υπάλληλο που ασχολείται με τα δέματα.Λίγα που συζητήσαμε ισχύουν πάνω κάτω οτι λένε και οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ 1)δειγματοληπτικά γίνεται έλεγχος.Είναι αδύνατο να περάσουν τα πάντα απο τελωνείο.Αποστολή με DHL κλπ κλπ περνάει ΠΑΝΤΑ!.2)ογκώδες και βαρύ αντικείμενο συγκεντρώνει τεράστιες πιθανότητες για να περάσει τελωνείο.Με απέτρεψε για παράδειγμα να πάρω ένα λαπτοπάκι απο κινεζομάγαζο,να μην παίξω με τις πιθανότητες.3)Όσο πλησιάζουν τα χριστούγεννα ο όγκος δεμάτων αυξάνεται πάρα πολύ!!Αρχίζουν και οι άδειες των υπαλλήλων και ο δειγματοληπτικός έλεγχος μειώνεται στο ελάχιστο!!Μιλάμε για δέματα που φθάνουν απο 10 Δεκέμβρη και μετά Ελλάδα
    • Σε αλλο φορουμ (για ηλεκτρονικο) ειχαμε σαν κανονα το κατω απο 50ευρω και κατω απο 1 κιλο..

Ολες οι παραγγελίες μου ετσι ειναι ποτε δεν ειχα θεμα με τελωνειο
    • Διαφήμιση
    • Αν δεν κάνω λαθος κατω από αποδεδειγμένα 20 ευρώ δεν υπαρχουν δασμοί. Από εκεί και πάνω μέχρι 150 μπαίνει ΦΠΑ. Πάνω από 150 αρχιζουν τα όργανα.
      Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
      ...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! ;)
    • Τελωνειο μια φορα εχει περασει δεμα δικο μου και αυτο γιατι ο μαμακας ο κινεζος εβαλε 3 τηλεφωνα σε ενα δεμα παρολο που του το ειχαμε πει και πληρωσαμε φπα
      Τωρα οτι αφορα τα καταστηματα το alexyexpress δε το εχω δοκιμάσει ποτε συνηθως ψωνιζω απο οτι αφορα τηλεφωνα vickmall και τελευταια yeso και ψιλοπράματα απο gearbest που πλεον τους σταμάτησα σαν αναξιοπιστους (ηταν ελαχιστες οι παραγγελειες που δεν ειχαν και κατι στραβο, μεχρι σκουριασμενα εργαλεια μου εστειλαν) ή ebay απο συγκεκριμένα καταστηματα με πανω απο 99% αξιολογισεις.
      Ευκαιρία να δω και το aliexpress μια και ψαγνομαι για κατι αξιόπιστο
    • Ο/H PERSEUS έγραψε:

Βρέθηκα σε κοινή παρέα με ταχυδρομικό υπάλληλο που ασχολείται με τα δέματα.Λίγα που συζητήσαμε ισχύουν πάνω κάτω οτι λένε και οι περισσότεροι εδώ στο φόρουμ 1)δειγματοληπτικά γίνεται έλεγχος.Είναι αδύνατο να περάσουν τα πάντα απο τελωνείο.Αποστολή με DHL κλπ κλπ περνάει ΠΑΝΤΑ!.2)ογκώδες και βαρύ αντικείμενο συγκεντρώνει τεράστιες πιθανότητες για να περάσει τελωνείο.Με απέτρεψε για παράδειγμα να πάρω ένα λαπτοπάκι απο κινεζομάγαζο,να μην παίξω με τις πιθανότητες.3)Όσο πλησιάζουν τα χριστούγεννα ο όγκος δεμάτων αυξάνεται πάρα πολύ!!Αρχίζουν και οι άδειες των υπαλλήλων και ο δειγματοληπτικός έλεγχος μειώνεται στο ελάχιστο!!Μιλάμε για δέματα που φθάνουν απο 10 Δεκέμβρη και μετά Ελλάδα

DHL περνάει τελωνείο μόνο εάν είναι απευθείας από Κίνα ή χώρα εκτός Ευρώπης ,με το γνωστό σύστημα δια μέσου ευρωπαϊκής ένωσης δεν περνάει ποτέ το έχω κάνει πάρα πολλές φορές !! :)

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Πάντως από την Παρασκευή "έκατσαν" αρκετά δέματα από Κίνα, κυρίως με sg post, τελωνείο. Να δούμε αν συνεχιστεί αυτό και τις επόμενες ημέρες.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Διαφήμιση
    • Ευτυχώς, γιατί περιμένω 3-4 πακέτα με nl post και ch κάτι..... :mrgreen: (morningafter) :mrgreen:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!