Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H zananiro έγραψε:
Τι το μελετουσαμε! Σε διπλανό φόρουμ αναφέρει παιδί για τελωνείο με Σεϋχέλλες ποστ σήμερα. Άρα είναι γενικό το κακό. Πάμε για τρέλες! Μήπως @maddoctor είναι καλύτερα να χαθούν τα δέματα μας?
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
Edit: False alarm! Με Σεϋχέλλες πέρασε κανονικά το δέμα χωρίς παρατράγουδα, λάθος κατάλαβα. Κομπλέ είμαστε. Αναβάλλονται προς το παρόν οι τρέλες!
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Ο/H zananiro έγραψε:
Edit: False alarm! Με Σεϋχέλλες πέρασε κανονικά το δέμα χωρίς παρατράγουδα, λάθος κατάλαβα. Κομπλέ είμαστε. Αναβάλλονται προς το παρόν οι τρέλες!
Ο/H thodorisls έγραψε:
@demakhs δεν θα παραλαβεις ποτε οε οε
Εγώ θα τους ρίξω γράσσο μόλις έρθουν και θα μαι μια χαρά!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Χωρίς λάδωμα, δεν κάνεις τίποτα!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H maddoctor έγραψε:
Ο/H zananiro έγραψε:
Το αστείο είναι με αυτή τη μεταφορική να κάτσει και τελωνείο με αυτά που ακούγονται τις τελευταίες μέρες. Τότε είπαμε, θα πάμε για τρέλες,θα τρελαθούμε τελείως.
@maddoctor πόσες ημέρες έχεις που περιμένεις από την αποστολή? Συνήθως τα παιδιά που παρέλαβαν έκανε 30 ημέρες, εγώ τις πλησιάζω.
Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
Δεν ειναι απαραίτητο αυτο..
Τα δεματα φτανουν σε σακους που στοιβαζονται..Μολις σκαναριστει καποιος σακος βγαινει οτι εφτασε ελλαδα αλλα μπορει να έχει φτασει και απλα να μην εχεο σκαναριστει.. -
Μην μπερδευετε το σκαναρισμα με το που βρίσκεται το αντικείμενο.
Μπορει να σκαναριστει και να γράψει ότι φέυγει για την Ελλάδα και να περιμενει σε αποθηκη για 2-3 μέρες ή ακομα και βδομάδα. Το ίδιο συμβαινει σε κάθε στάδιο.
Γενικώς μην πολυασχολείστε με το που βρισκετε τι. Δεν έχει καμια σημασια αν βρισκεται στην Ελλάδα, στην Ολλανδία ή στο Αζερμπαιτζαν. Στο 99% των περιπτώσεων παραλαβη γίνεται στο under 25.
Even dead i will fight. -
Εδώ διαβάστε μνμ για 4 ευρώ παραγγελία,τι να πώ ξέρει ότι θ`αργήσει ? μου κάνει εντύπωση το έστειλε Κυριακή εντωμεταξύ απόγευμα σ`εμάς με 5 ώρες διαφορά προς τ`απάνω γι εκείνους !?!?
Product Amount Shipping Cost Total Amount US $ 4.68 US $ 0.00 US $ 4.68
Leave a message for the seller
Man Berryguy
2016-11-13 06:24:58 Dear friend,
Good day to you
First, thank you for your support by purchasing from my store.
Here notifies your order was arranged and handed over to the carrier today delivered the shipping method you'd choosed. In international shipping, shipping service varies among economy, standard and express. Please take this into account when leave feedback & score the ratings. Thank you in advance for your kind understanding & consideration.
Also, my friend, as delivery service is provided by the courier, it varies from your local customs clearance standards, local transportation & holiday seasons etc. which are beyond my control.
Considering these, friend, instead of claiming a dispute, leaving negative(neutral) feedback or low scores, please kindly message me first for solution if the delivery is exceed your expectation as well as any question/problem relates to this transaction, okay? I will normally get back to you within 24 hours. Thanks a lot!
I really appreciate your time reading this message and sorry if any inconvenience this brings to you.
Wish all the best for you and your family!
Kindest regards,
Man Berryguy"Διάλεξε ένα επάγγελμα που σου αρέσει και δεν θα ξαναχρειαστεί να δουλέψεις στη ζωή σου."
-
Αυτα είναι μηνύματα που στέλνουν συνήθως οι πωλητές του ALIΗ MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H Liopetis έγραψε:
Εδώ διαβάστε μνμ για 4 ευρώ παραγγελία,τι να πώ ξέρει ότι θ`αργήσει ? μου κάνει εντύπωση το έστειλε Κυριακή εντωμεταξύ απόγευμα σ`εμάς με 5 ώρες διαφορά προς τ`απάνω γι εκείνους !?!?
Είναι συνηθισμένη ταχτική σε EBAY, Ali Express κλπ όπου οι πελάτες κάνουν αξιολογήσεις... Το κάνουν όλοι... Είναι (και καλά), στα πλαίσια του "support" που σου προσφέρει το κατάστημα... -
Έτσι ακριβώς τα στέλνουν διότι πολλοί για χαζούς λόγους κάνουν dispute χωρίς καν να πουν το οτιδήποτε στον πωλητή. Έχω την αίσθηση οτι το ali με κάθε dispute κάνει παρατήρηση στους πωλητές και για αυτο γίνεται όλο αυτο. Μην δίνεις σημασία απλά αν κάτι πάει στραβά επικοινώνησε πρώτα μαζί του...Stay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Καλημερα,πριν 2 εβδομαδες παρηγγειλα απο vickmall ενα Μι5 το οποιο εφτασε με sg post Παρασκευη Ελλαδα.Σημερα στοην αναζητηση των ΕΛΤΑ μου γραφει οτι εγινε εισαγωγη στο τελωνειο και οτι απαιτηται τελωνειακη δηλωση.
Το τηλεφωνο μου κοστισε 280 δολλαρια.Γνωριζει καποιος τι ποσο θα χρειαστει να πληρωσω;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα