Νομίζω όσα δολάρια πλήρωσες, τόσα θα σου επιστρέψουν, όχι???
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H kostas10 έγραψε:
Ο/H Scorpion311 έγραψε:
Καλημέρα σας! έχω κάνει παραγγελία από το geekBuying στις 8/11 ενός mi5s. Ακόμη δεν έχουν στείλει καν το πακέτο, ήρθε ένα mail που έλεγε ότι έστειλαν την θήκη μόνη της και η συσκευή θα σταλεί σε δεύτερο χρόνο επειδή είναι σε άλλη αποθήκη. Δεν απαντάνε ούτε σε mail ούτε στο live chat.Να αρχίσω να ανησυχώ ή όλο αυτό γίνεται λόγο black friday?
Ουτε μπλακ φραινται ούτε 11.11ουτε τιποτα... απλα ειναι τραγικοι να ξερεις φιλε! εχω παραγγείλει απο 4-11 2 redmi note 3 pro και σημερα αφου περασαν οι 7 business day που εχουν(και τους ζαλιζα με email καθε τόσο) μου λενε οτι το κινητο εχει μεγαλη ζητηση και θα περιμένουν να το παρουν απο την αποθηκη και οτι θα το εχουν σε μια εβδομάδα... η αλήθεια ποια είναι?? Μαζεύουν πρωτα το μαρούλι χωρις να εχουν τα κινητα και μετα κανουν την αγορα! Μαλλον ποτε ξανα geekbuying...Θα περιμενω το πολυ 10 μερες και μετα dispute...
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
Εαν το συνάλλαγμα είναι ίδιο θα σου επιστρέψουν όπως τα έδωσες(ευρώ δηλαδή) εαν το συνάλλαγμα έχει αλλάξει είναι πολύ πιθανό να σου επιστρέψουν κατευθείαν σαν δολάρια στο λογαριασμό. Μιλάμε πάντα για το λογαριασμό της ρεβολουτ. Τουλάχιστον εμένα έτσι μου έγινε...Ο/H kostas10 έγραψε:
@demakhs λεω να τους δωσω 7-10 μερες γτ τα θρλω τα κινητα... ξερει κανεις να μου πει εαν ειχα πχ στειλει 300 ευρω ποσα θα γυρίσουν πισω στην παιπαλ με την διαφορα συναλλαγματος κρατησεις κλπ?? η θα μου τα στειλουν καρτα... δουλευω ρεβολουτ
Επειδή και εγω αγοραζω με revolut και ειχα κανει ρεφαντ για κατι που δεν ειχε ερθει γύρισαν κατευθείαν στην revolut θα σου έρθει ενημέρωση στην εφαρμογή.Ο/H kostas10 έγραψε:
@demakhs λεω να τους δωσω 7-10 μερες γτ τα θρλω τα κινητα... ξερει κανεις να μου πει εαν ειχα πχ στειλει 300 ευρω ποσα θα γυρίσουν πισω στην παιπαλ με την διαφορα συναλλαγματος κρατησεις κλπ?? η θα μου τα στειλουν καρτα... δουλευω ρεβολουτ
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV
Τι να πω, δεν ξερω, εμενα δεν μκυ ζητησε, μονο τις καρτελες για δωροεπιταγη απο πρόσκληση φίλου ή εγγραφής στο newsletter.. Θεωρώ πως είναι εντάξει η σελιδα... Είναι οικονομική για κάμερες και για xiaomiΟ/H maddoctor έγραψε:
Γιατί με το που μπήκα στο site από το κινητό, ο chrome μου ζήτησε ξαφνικά να έχει πρόσβαση στην κάμερα μου!? GPS το καταλαβαίνω...αλλά κάμερα γιατί?Ο/H yliko έγραψε:
- Απο Αγγλία το αποστέλλουν με dpd και διανύει 3-4 ευρωπαϊκές χωρες, ενώ στην Ελλάδα παραδοση μεσω acs. Πληρωμη μεσω paypal.[sbox][/sbox]
Πλύσου, στολίσου, αρωματίσου, ξυρίσου (παντού) και ανέμενε........Ο/H demakhs έγραψε:
μπας κ το γλιτωναμε το εγκεφαλικό!!