Επειδή διάβασα και προηγούμενα μνμ κάτι είδα για κάποιο κίτρινο αυτοκόλλητο.. στην πρώτη μου αγορά που πήρα το xiaomi redmi 3 pro το καλοκαίρι, απ ότι διαπίστωσα τώρα και σε μένα υπήρχε και έγραφε το εξής μήνυμα: goods not fulfilling the conditions laid down in artilces 28 kai 29 of the treaty on the functioning of the european union
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό αν το έλεγξαν ή όχι, πάντως δεν πλήρωσα κάτι...
Τώρα για τα μικράς αξίας ελπίζω αν πάρω κανέ ψιλομούφα κοσμηματάκι να μην το πάρουν για αυθεντικο και θέλει να πληρώνω τπτ έξτρα.....
πως ελέγχουν την αξία στο τελωνίο? πχ το κινητό που είχα πάρει γράφει απ έξω στο κουτί 16.88 ευρώ κόστος.... και σαν είδος home and garden.. και εγώ το πλήρωσα 10πλασια και τιμή..
επίσης παίζει ρόλο το δέμα που θα έρθει η παραγγελία ?? πχ αν θέλω να παρω αρκετά πραγματάκια να σπάσω τις παραγγελίες ή οχι μιας και είναι αντικείμενα κατω των 10$??
Δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό αν το έλεγξαν ή όχι, πάντως δεν πλήρωσα κάτι...
Τώρα για τα μικράς αξίας ελπίζω αν πάρω κανέ ψιλομούφα κοσμηματάκι να μην το πάρουν για αυθεντικο και θέλει να πληρώνω τπτ έξτρα.....
πως ελέγχουν την αξία στο τελωνίο? πχ το κινητό που είχα πάρει γράφει απ έξω στο κουτί 16.88 ευρώ κόστος.... και σαν είδος home and garden.. και εγώ το πλήρωσα 10πλασια και τιμή..
επίσης παίζει ρόλο το δέμα που θα έρθει η παραγγελία ?? πχ αν θέλω να παρω αρκετά πραγματάκια να σπάσω τις παραγγελίες ή οχι μιας και είναι αντικείμενα κατω των 10$??