Δεν έχει Global...καλύτερα την official china τότε για να βάλεις μετά την ελληνική ώστε να έχεις έτοιμα όλα τα google appΟ/H OMAN έγραψε:
Υπάρχει τρόπος να βάλω εγώ τη Global?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Καλησπερα σε ολους,ενημερωση του τελευταιου λεπτου!!!!
Περιμενω μια οθονη απο ενα Sony
και το tracking βγαζει αφιξη σε υεδ θεσσαλονικης απο 17/11/2016
Πηρα λοιπον να μαθω και ο υπαλληλος μου ειπε οτι επειδη παραεγινε το κακο με τις παραγγελιες με τα κινητα,
πλεον οτι μοιαζει με κινητο το σταματανε στο τελωνιο το ανοιγουν,βλεπουν απο το που αγοραστηκε και ποσο
και βγαζουν το κοστουμι!!!!!
Και επειδη ειναι 2 υπαλληλοι για μιση Ελλαδα θα περιμενω τουλαχιστον αλλη μια βδομαδα το ελαχιστο
Περαστικα μας
οποιος προλαβε!!!! -
Αν είναι όντως έτσι θα κάνουν χοντρές δουλειές οι Ευρωπαϊκές αποθήκες και τα Ελληνικά καταστήματα
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Αν είναι όντως έτσι θα κάνουν χοντρές δουλειές οι Ευρωπαϊκές αποθήκες και τα Ελληνικά καταστήματα
Το κακό Ανέστη είναι ότι δεν έχουν πάντα stock οι ευρωπαϊκές αποθήκες σε όλα τα μοντέλα και στα Ελληνικά καταστήματα είναι αρκετά τσιμπιμένες οι τιμές.
XTRV the Greek miui definition -
-
Από το να περνάς τελωνείο καλύτερα "τσιμπημένο"
-
Καλορίζικο Θανάση, και πέρασε και τους κακούς τελώνες...
-
Εάν είναι δηλωμένο ως mp5 player με τιμή 20 δολάρια πάλι θα το ανοίξουν? Υπερβολικό μου φαίνεται, ο όγκος φαντάζομαι θα είναι τεράστιος
-
Εάν είναι να το τσεκάρουν, δεν πιστεύω να τους πείσει το τι αναγράφει σαν τι είναι δηλωμένο.
XTRV the Greek miui definition -
Υπάρχει και η ενδιάμεση λύση. Και έδω στην Μάλτα που είμαι, το τελωνείο έιναι το ίδιο και χειρότερο με το Ελληνικό. Οι κινέζοι μου το έστειλαν Αγγλία με DHL, πέρασε τελωνείο εκεί, πλρηρώθηκε ο φόρος εκεί και μου ήρθε κανονικά στο χέρι με DHL σαν κανονικό δέμα από Αγγλία, καμία αναφορά σε κίνα κτλ, μετά από 2 μέρες - 8 συνολικά από την στιγμή που έφυγε. Πλήρωσα για αποστολη+τελωνείο 24 ευρώ. Ξέρω, δεν είναι λίγα αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι δεν θα έχεις καμιά δυσάρεστη έκπληξη κατα την παραλαβή..
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Thracia έγραψε:
Mπραβο φαρδος......χαχαχα
1000 ευρω κινητο περασε αερας.....και στους αλλους σταματανε θηκες του 2ευρου!!
Παιξε τζοκερ φιλος!!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα