Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
εγω πιστευω οτι το θεμα διογκοθηκε
αλλα ειναι υπάρχων και ειδικα την προπερασμενη εβδομαδα
εγω παντως τωρα δεν αγοραζω μεχρι να ηρεμησει τελειως το πραμα
ετσι και αλλιως τωρα οι αποστολες θα ειναι σα χελωνα λογω των χριστουγεννων -
Ταχυδρομος που παρατάει συστημενο κάτω στο κουτί ειναι υπολογος πρωτα στον προϊστάμενο του γιατί παρέδωσε συστημενο χωρίς υπογραφή παραλήπτη και αν έχει υπογραφή ψεύτικη, τότε διώκεται ποινικά για πλαστογραφία. Κάντε ένα τηλεφωνακι και λέτε τα παραπάνω στον προϊστάμενο και στρώνει.
Αν δεν στρώσει, e-mail στα κεντρικά ωστε να υπάρχει γραπτό ιστορικό και τότε είναι υπολογος και ο προϊστάμενος για υπόθαλψη ποινικά κολασιμης πράξης του υφιστάμενου του.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H Droulas έγραψε:
Δεν ξέρω αν έχει ήδη απαντηθεί, σε λίγες σελίδες που διάβασα δεν αναγράφεται κάτι σχετικό.
Τα κινητά που αγοράζετε και γενικότερα τα πιο ογκώδη αντικείμενα (όχι πχ μια θήκη, ένα tempered glass, που χωράνε σε απλό γράμμα), τα οποία συνήθως είναι και πιο ακριβά, τα παραλαμβάνετε συστημένα από το ταχυδρομείο ή τα αφήνει ο ταχυδρόμος μαζί με τα άλλα γράμματα;
Το ρωτάω γιατί μου έχει τύχει να μου αφήσει ο ταχυδρόμος σε αγορά από amazon το δέμα κάτω στη πολυκατοικία! Μια ακόμα φορά από ebay δεν μου ήρθε τελικά τίποτα και υποψιάζομαι, ότι πάλι το άφησαν κάτω και μάλλον κάποιος το σούφρωσε. Ευτυχώς δεν ήταν πολύ ακριβό αντικείμενο. Αλλά αν ήταν;
Αν είναι απλό ταχυδρομείο μπορεί και να το αφήσει όπως τα γράμματα
Υπάρχουν δηλαδή καταστήματα που μπορείς να επιλέξεις συγκεκριμένα ότι θέλεις συστημένο δέμα; Ποια από αυτά τα καταστήματα στέλνουν με συστημένο δέμα, προϊόντα xiaomi; -
όπου λένε registered email...αυτά είναι συστημένα
-
@GR-Macedon πες το απλά..
Παράτησε συστημένο...
Του βάζεις δάχτυλο μέχρι τα πνευμόνια...
Υ.Γ. Άλλαξες και το username σου από GR_ σε GR- και δεν το είχα προσέξει.... και αναρωτιόμουν τόση ώρα γιατί δεν το παίρνει ως usernameRedmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
Ο/H soulg έγραψε:
Είναι γεγονός πως η εβδομάδα του Μπάρακ ήταν η εβδομάδα του Αγ. Βαρθολομαίου. Απ' ότι διαβάζω εδώ και σε άλλα σάιτ 8 με 9 στα 10 πακέτα πέρασαν τελωνείο. Τόσο πολύ που κλονίστηκαν και αρκετά γνωστά καταστήματα όπου το 'shipped from EU' έγινε banner.
Επίσης εάν φορτσάρανε 10 μέρες οι τελώνες πιθανόν να πιάσανε και τους στόχους του 2016 αφού κατά την κρίση τους κοπανάνε ποσά.
Θα βοηθούσε όμως, μέχρι να επιστρέψουμε στα παλιά (αν επιστρέψουμε), όποιος παραλαμβάνει και δεν βαριέται να κάνει και μια αναφορούλα στο τέλος τύπου
π.χ.
Αντικείμενα
Παραγγελίας
Αναγραφόμενο
Κόστος
Κατάστημα
Παραγγελίας
Ταχυδρομική
Υπηρεσία
1 x Rendmi
Note 3 Pro
GearBest
ή
Αντικείμενα Παραγγελίας Αναγραφόμενο Κόστος ΚατάστημαΠαραγγελίας ΤαχυδρομικήΥπηρεσία 1 x Mi 5s
Vickmall
Υ.Γ. Σκόπιμα αφαίρεσα κάποια στοιχεία από την αναφορά σου κάνε το ίδιο κατα την ταπεινή μου άποψη δεν χρειάζεται να προκαλούμε. -
Οταν μια σταθερή και ηρεμη φωνή από την άλλη μεριά της γραμμής μιλήσει οπως τα έγραψα ο άλλος σφιγγετε, γιατί φοβατε οτι ίσως μιλάει με δικηγόρο, ενώ αν αρχίζεις τα φίλε μην το ξανακάνει ο δικός σου γιατί θα του δείξω θα του σφιξω....ο άλλος ξερει ότι μιλάει με αερολογο.Η MIUI είναι η Χαλκιδική των ROMs...
...και σαν την Χαλκιδική....ΔΕΝ ΕΧΕΙ!! -
παιδια μια ερωτηση γιατι ειναι η πρωτη μου παραγγελεια...το δεμα ειναι απο 22/11 στο κδ θεσσαλονικης...αυτο σημαινει οτι περιμενει για να περασει τελωνειο η αναγραφεται αλλιως το τελωνειο?
-
παρακάλα να μην το δεις....αναγράφεται...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Λοιπόν, έστειλα μαιλ στην βικ για την τελευταία μέθοδο αποστολής κ η απάντηση είναι
"Hello dear friend,
MI5S 64GB dark grey is in stock now which can be ship out within 1-2 days,
Did you meant "EU express" to your country??
duties issue will be solved by logistcial postal company,
we will not worry about it,
and the delivery time is about 13-15 working days,
thx
Best regards
"
Οπότε πιθανόν κ αυτοί να ξύπνησαν κ να κάνουν τα ιδια με τον τοπ από Άλι.
Βέβαια με τον τοπ ή εμπειρία μου είναι πολύ μέτρια καθώς μετά από μία εβδομάδα που παρήγγειλα το mi5s κ πολλές σκέψεις να ακυρωσω γιατί κάθε μέρα μου έλεγε ότι νάναι αν το έχουν ή όχι ( ενώ έδινε διαθέσιμο όταν παρήγγειλα), κ πολλά μπινελικια , κατεληξα το Σάββατο να τους πω ότι θα περιμένω να έχουν αυτό που θέλω. Ή απάντηση τους ήταν ότι θα έχουν σε δέκα μέρες. Σήμερα βέβαια το πρωί μου ήρθε μήνυμα με τρακινγκ της DHL κ περιμένω απάντηση ν μου που τι στον διάολο έστειλαν τελικά....
Αυτά!!
Για ότι νεότερο θα σας ενημερωνω!
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου -
Τελωνειο = Υπηρεσία Εκτελεωνισμου Δεμάτων.
Αλλά και να το δεις εκει μη πάθεις κανα εγκεφαλικο. Cool.
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα