Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Το θεωρεις Δλδ παρακινδυνευμένο χωρίς paypal?Φυσικά βέβαια μιλάω για κάποιον απόλυτα αξιοπιστο!Δεν με ενοχλεί ο χρόνος παράδοσης απλά να είναι αξιόπιστος!
Στάλθηκε από το YOGA Tablet 2-830F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Χωρίς PayPal ή εγγύησης Ali pay, ναι το θεωρώ ας είναι και το ίδιο το vickmall γιατί σε μια στραβή υπάρχει και το dispute των 180 ημερών.
XTRV the Greek miui definition -
δες το top-one digital Store από το Aliexpress....
με dhl, ενδιάμεση στάση Αγγλία, τελωνείο.....γιοκ!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
mi 5s 5,2" 32/4GB χωρίς sd card, κάτω από τα 300 ευρώ:
Xiaomi Mi5s: Price and Specifications
αν βάλεις τις επιλογές σου στην μηχανή αναζήτησης...αυτό θα σου βγάλει!!!
θα σου λεγα και για το mi 5s plus 5,7", αλλά κάτι με....κρατάει, να μην στο προτείνω, δεν ξέρω γιατί:
Xiaomi Mi5s Plus: Price and Specifications
Κ εγώ το mi 5s χαζευα!Επειδή και το v10 ήταν 5,7 ίντσες νομίζω θα ήθελα λίγο να πάω είτε στις ίδιες είτε στις 5,5 ίντσες είτε λίγο πιο κάτω!Από μπαταρία πως τα πάει?Αν έρθει θα πρέπει να βάλω ελληνικά κτλ ε;?
Αυτό που έχετε το vickmall σαν υποδειγμα κινεζομαγαζου κι αξιποπιστίας με ξεπερνάει.
Απορώ πόσες συναλλαγες έχετε κάτι με το κατάστημα και σε πόσες απο αυτές πήγε κάτι στραβα και σας έδωσε λύση το vickmall.
Even dead i will fight. -
Το να αποκλείεις ένα κατάστημα χωρίς να δίνεις εναλλακτική κάποιου άλλου πιο αξιόπιστου κατά την γνώμη σου είναι λάθος. Το Vickmall όταν έγινε ο χαμός των δεμάτων από την signpost παρότρυνε να ανοίγει ο κόσμος dispute και να αποζημιώνεται από το PayPal, το Geekbuying τους παρότρυνε να κλείσουν το dispute και θα τους αποζημίωνε αυτή, που ποτέ δεν έκανε.
Εγώ δεν έχω εμπιστοσύνη σε κανέναν χωρίς PayPal ή Ali pay, κατά τα άλλα περί ορέξεως κολοκηθόπιτα.
XTRV the Greek miui definition -
Ο/H Alfie86 έγραψε:
Το θεωρεις Δλδ παρακινδυνευμένο χωρίς paypal?
Αν δεν κανω λάθος μπορείς να βάλεις και cash card.You may think you can fly - but you better not try -
Ο/H Thracia έγραψε:
Ο/H Alfie86 έγραψε:
Το θεωρεις Δλδ παρακινδυνευμένο χωρίς paypal?
Αν δεν κανω λάθος μπορείς να βάλεις και cash card.
Όχι απλά μία φορά πριν κάτι μήνες που έκανα δεν βρήκα άκρη(μάλλον πρέπει να έπαιζε ρόλο που ήταν η αρχή των capital controls) και το παρατησα!Απλά λέω με χρεωστική κάρτα δεν μπορώ να αγοράσω ή υπαρχει φόβος να μου πάρουν όλα τα λεφτά?
Κατα την γνώμη μου το αξιόπιστο είναι μύθος.
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Το Vickmall που λες αξιόπιστο εμένα με εξαπάτησε τερατωδως.
Όσο το για να προτεινω αυτό ειναι αδύνατον.
Κάποιος κακοπροαίρετος μπορει να πει πως εχω συμφέρον από το Χ μαγαζι και γι αυτο κατηγορω το Ψ.
Εγώ δεν έχω κανενα συμφέρον από κανένα μαγαζί. Αυτό που λέω είναι πως προσέξτε τα λεφτουδακια σας και μη θεωρείτε κανεναν έμπιστό.
Even dead i will fight. -
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Κατα την γνώμη μου το αξιόπιστο είναι μύθος.
Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Το Vickmall που λες αξιόπιστο εμένα με εξαπάτησε τερατωδως.
Όσο το για να προτεινω αυτό ειναι αδύνατον.
Κάποιος κακοπροαίρετος μπορει να πει πως εχω συμφέρον από το Χ μαγαζι και γι αυτο κατηγορω το Ψ.
Εγώ δεν έχω κανενα συμφέρον από κανένα μαγαζί. Αυτό που λέω είναι πως προσέξτε τα λεφτουδακια σας και μη θεωρείτε κανεναν έμπιστό.
Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!Απλά με το να πληρωσω με χρεωστική κάρτα λες να υπάρχει φόβος να τα χάσω όλα?Αυτό αναρωτιέμαι!Ας πούμε το aliexpress δεν έχει paypal , θεωρείται ομως αξιόπιστο να πληρωσω με κάρτα;
Στάλθηκε από το YOGA Tablet 2-830F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα