Έτσι ακριβώς, πιστεύω όλα καλά θα πάνε μην ανησυχείς με το καλό να παραλάβεις !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H makis1024 έγραψε:
Όπως και να έχει, έχει την μαγεία του ή παραγγελία η αναμονή, ξεκόλλησε; μα γιατί να είναι τόσες μέρες κολλημένο, του Κώστα του ήρθε σε 15 ημέρες. Άντε και φεύγει από Κίνα αναμονή και μετά από δέκα δώδεκα ημέρες, μα γιατί να λέει η εκάστοτε post nl arrived και στα Ελτά να μην φαίνεται τίποτα, τώρα κάνω dispute όχι άστο λίγο, τώρα τρέμω και για το μύνημα εισαγωγή στο τελωνείο.
Και δεν πάω στον Γερμανό να πληρώκω την πεντακοσαρού να το πάρω και να φύγω; Μήπως είμαι μαζόχας; Εάν πάλι το παρήγγειλα για λογαριασμό τρίτου εκεί θα χρειαστεί διμερή προφλασαριστικό συμβόλαιο by @demakhs .
Και φτάνεις στο πολυπόθητο unboxing με τρεις φίλους ανά χείρας τα άλλα xiamamounia να γράφουν για αποδεικτικό, θα δουλέψει; ή θα χει κανένα καμένο Pixel;
Και τέλος η λύτρωση με το φαρδή χαμόγελο.
XTRV the Greek miui definition
Ο/H demakhs έγραψε:
Κάποιοι βέβαια περιμένουμε λιιιιιιιιιιιιγο πιο πολύ, αλλά δεν έχει καμία, μα καμία, σημασία!!
Η μαγεία, εξακολουθεί υπάρχει.
Που να ναι ο σακος μου άραγε, πόσοι θα τον έχουν πλακώσει από πάνω κ τέτοια....![]()
![]()