Έχει στείλειΟ/H osalonikios έγραψε:
Επειδή δεν ε΄χω πα΄ρει ούτε βίδα απο το TopOne δεν ξέρω τι παιζει.
Στέλνουν track number?
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Τότε δεν υφίσταται θέμα καθυστέρησης απο μεριάς τους.
Ότι μπορούσαν να κάνουν το εχουν κάνει.
Απο δω και πέρα είναι θέμα ταχυδρομικώς υπηρεσιων κι ενδεχομένως επειδή βάζουν αρχικα μικρό χρονικο διαστημα ως buyer protection βλέπωντας πως οι μέρες περνάνε και δεν έχεις παραλάβει το επεκτείνανε (για δική τους ασφάλεια) για να μην τους ρίξεις Dispute.
Τα δικά τους οπίσθια κάλυψαν κι όχι τα δικά σου.
Even dead i will fight. -
-
Συμφωνω αλλά αν βλέπεις στο track number πως βρισκεται στο σημείο Α και πριν ήταν στο σημείο Β τότε το έχει στειλει.
Αν γράφει πως υπα΄ρχουν ηλεκτρονικες πληροφορίες για την παραλαβή ή δεν γράφει τίποτα τότε ναι πολυ πιθανών να μην το έχουν στειλει ακόμα.
Even dead i will fight. -
Καμία βδομάδα είχα το τρακινγκ της DHL και δεν κουνιόταν φύλλο. Μετά σε 2 μέρες από HK βρέθηκε Αγγλία.
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου -
Το τρακινγκ είναι ακίνητο από 29/11 που δόθηκε...
-
@iAmLiakos το μελέτησες φίλε και έφτασε Ελλάδα και γρήγορα μάλιστα το πρώτο τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για να δω θα την γλυτώσω ;;
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H spoulk έγραψε:
Το τρακινγκ είναι ακίνητο από 29/11 που δόθηκε...
Από 28/11 κουνηθηκε 3/12..
Στειλτους κανένα 3-4 μηνύματα να νιώσουν ότι τους παρακολουθείς κ να σου πουν τι γίνεται
Στάλθηκε από το Nexus 5 μου -
-
ταρακουνήθηκαν συθέμελα!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ουυυυυφφφφφ.......την γλίτωσα!!!
H αλήθεια πάντως είναι ότι πήγε η καρδιά μου στην Κούλουρη μιας και συνήθως με το που φτάνει ελλαδα ένα δέμα σε 2 ωρες το πολύ αν δεν μπεί τελωνείο κλείνει από ΚΔ αεροδρόμιου!!!
Αυτό έκανε 6 ωρες απο την ώρα που μπήκε στη χώρα χωρίς καμία ενημέρωση και λέω έχει γούστο.......πήγα να σκασω!!! -
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα