Δηλαδή γύρω στα 45€ καπέλο. Μάλιστα!!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Παιδιά καλησπέρα . Παρήγγειλα απο yeso521 ένα redmi 3 pro και το παράξενο είναι ότι ενώ μέσα σε 4 μέρες πήγε το δέμα απο κίνα στην ολλανδία τώρα το trucking έχει απο 18/11 να δείχνει ότι είναι ακόμα στην ολλανδία . Έχει ανείς εμπειρία απο το συγκεκριμένο μαγαζί και την συγκεκριμένη μετααφορική ?
-
Το πιο πιθανο ειναι να βρισκεται στην Αθηνα και να μην ενημερώθηκε ακομα το track.
Even dead i will fight. -
Ο/H Atha Kappas έγραψε:
Εμένα μου το κοστολογησε στα 130 ευρώ ο τελωνειακος και το συνολο ηταν 31,20 φπα συν 12 τελη διασαφησης
Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
-
Εγώ περιμένω το δικό μου κόστισε 130 € έγραψα στο μήνυμα χαμηλή τιμή για την αποφυγή τελωνείου και τώρα περιμένω το κουστούμι!!!
-
Λοιπόν καλά κρατάει η περιπέτεια με το τελωνείο παρήγγειλα το Original Xiaomi Mi 802.11n 300Mbps WiFi Router 3C
- WHITE προσφορά στα 18,90 ευρώ. Σήμερα μπήκα να δω πω είναι και γράφει Greece transfer of customs. Βλέπω να το περνάνε για ακριβό αντικείμενο και να έχουμε μανούρες. Ευτυχώς έχω κρατημένο email για την πληρωμής pay pal και από το sait αγοράς to ποσό. Και όχι τίποτα άλλο θα ψάχνω να μάθω την τελωνειακή νομοθεσία.
-
Ο/H spideman3 έγραψε:
Λοιπόν καλά κρατάει η περιπέτεια με το τελωνείο παρήγγειλα το Original Xiaomi Mi 802.11n 300Mbps WiFi Router 3C
- WHITE προσφορά στα 18,90 ευρώ. Σήμερα μπήκα να δω πω είναι και γράφει Greece transfer of customs. Βλέπω να το περνάνε για ακριβό αντικείμενο και να έχουμε μανούρες. Ευτυχώς έχω κρατημένο email για την πληρωμής pay pal και από το sait αγοράς to ποσό. Και όχι τίποτα άλλο θα ψάχνω να μάθω την τελωνειακή νομοθεσία.
Γιώργο μπορεί να μπει αλλά να βγει ως χαμηλής αξίας , ακόμα μην ανησυχείς ,όταν το κρατάνε για να ράψουν κουστούμι το λέει καθαρά προϊόντα υψηλής αξίας :
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Το γ@μ@ το είναι ότι είναι λίγο ποιο μεγάλο από τα συνηθισμένα. Αλλά το καλό είναι ότι το συγκεκριμένο sait πάντα μέσα βάζει τιμολόγιο αγοράς gearbest.
Ευχαριστώ για την απάντηση. -
εγώ γιατί νομίζω ότι θα τον ακουμπήσεις τον οβολό σου στο αγαπημένο μας τελωνείο??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Σιγά μην τους πληρώσει για αγορά σε κάτι που κάνει 19 ευρώ ,τι λες μωρέ !!!!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Εγώ από vickmall που παρήγγειλα μου ήρθε σε 8 μέρες στα χέρια μου (EU Express) και φυσικά χωρίς τελωνείο!!when all else fails,crowbar the fucker
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα