δεν το λέω εγώ, εσύ το έγραψες πριν ξεκάθαρα: "όταν το κρατάνε για να ράψουν κουστούμι το λέει καθαρά προϊόντα υψηλής αξίας".....

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΟ/H demakhs έγραψε:
δεν το λέω εγώ, εσύ το έγραψες πριν ξεκάθαρα: "όταν το κρατάνε για να ράψουν κουστούμι το λέει καθαρά προϊόντα υψηλής αξίας".....![]()
![]()
Ο/H panospat88 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα . Παρήγγειλα απο yeso521 ένα redmi 3 pro και το παράξενο είναι ότι ενώ μέσα σε 4 μέρες πήγε το δέμα απο κίνα στην ολλανδία τώρα το trucking έχει απο 18/11 να δείχνει ότι είναι ακόμα στην ολλανδία . Έχει ανείς εμπειρία απο το συγκεκριμένο μαγαζί και την συγκεκριμένη μετααφορική ?
Άρα εσύ το κανόνισες @demakhs εκεί σφυρίζοντας το στον συμφοιτητή σου. Τίποτα δεν είναι τυχαίο.Ο/H demakhs έγραψε:
εγώ γιατί νομίζω ότι θα τον ακουμπήσεις τον οβολό σου στο αγαπημένο μας τελωνείο??
παιδιά υπομονή....εγώ κλείνω 51 ημέρες σήμερα και ακόμα δεν έχω παραλάβει...Ο/H alexandro673 έγραψε:
Φίλε μου από τον ίδιο πωλητή και εγώ από 16/11 δείχνει ότι έφυγε από Ολλανδικά και μέχρι τώρα δ υπάρχει αλλαγή....υπομονή αυτή την εβδομάδα αν αλλάξει κάτι και μετά dispute στη PayPal. Ενημέρωσε με ομως αν μπορείς αν αλλάξει κάτι από το tracking!Ο/H panospat88 έγραψε:
Παιδιά καλησπέρα . Παρήγγειλα απο yeso521 ένα redmi 3 pro και το παράξενο είναι ότι ενώ μέσα σε 4 μέρες πήγε το δέμα απο κίνα στην ολλανδία τώρα το trucking έχει απο 18/11 να δείχνει ότι είναι ακόμα στην ολλανδία . Έχει ανείς εμπειρία απο το συγκεκριμένο μαγαζί και την συγκεκριμένη μετααφορική ?
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
λες να τους πω να φυγουν να πάνε αλλου?Ο/H demakhs έγραψε:
φίλε @divo , αν αποφασίσεις να τους πάρεις τηλέφωνο, ταιριάζει το αρχαίο ρητό: "βγάλε γλώσσα μόνο αν αξίζει τον κόπο", το οποίο οπτικοποιήσανε κιόλας, λόγω του δυνατού μηνύματος που μεταφέρει:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()