δεν έχει εκτελωνιστικά κάτω από τα 100 ευρώ....μόνο το ΦΠΑ.....δεν είν' η μέρα σου σήμερα...

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούόχι τίποτα άλλο αλλά μη την περάσουν για GoPro ενώ ειναι GoKopros...Ο/H demakhs έγραψε:
δεν έχει εκτελωνιστικά κάτω από τα 100 ευρώ....μόνο το ΦΠΑ.....δεν είν' η μέρα σου σήμερα...
Φιλε Christos122 τυχαία δεν πέρασε τελωνείο ή είναι καινούργιος τρόπος αποστολής του Vickmall μέσω Ευρωπαϊκής τοποθεσίας?Ο/H Christos122 έγραψε:
Εγώ από vickmall που παρήγγειλα μου ήρθε σε 8 μέρες στα χέρια μου (EU Express) και φυσικά χωρίς τελωνείο!!
Το vickmall το έστειλε πρώτα στην Γαλλία. Από εκεί στάλθηκε Αθήνα και από Αθήνα Θεσσαλονίκη,όπου ο courier της ACS το έφερε σπίτι μου χωρίς να πληρώσω τίποτα.Ο/H bag67 έγραψε:
Φιλε Christos122 τυχαία δεν πέρασε τελωνείο ή είναι καινούργιος τρόπος αποστολής του Vickmall μέσω Ευρωπαϊκής τοποθεσίας?Ρωτώ γιατί ειδα το EU Express σαν επιλογή στην αποστολή των παραγγελιών του, και ενδιαφέρομαι για αγορά ενός redmi 4 prime.Ο/H Christos122 έγραψε:
Εγώ από vickmall που παρήγγειλα μου ήρθε σε 8 μέρες στα χέρια μου (EU Express) και φυσικά χωρίς τελωνείο!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τυχόν απάντηση σου-σας.
Αδιάβαστο σε πιάνω για δες εδώ Αγορές από χώρες εκτός Ε.Ε. - όριο για να μην πληρώσεις τελωνείο - Internet - Insomnia.gr post 3.Ο/H demakhs έγραψε: