Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Ο/H demakhs έγραψε:

Εννοείς να φύγει απο Κίνα να πάει Αγγλία π.χ. και μετά να φύγει από κει σε εντός Ε. Ε. κ να μην έχεις θέμα με το τελωνείο??

Ο topone digital του Ali express το κάνει, πληρώνοντας 26€ επιπλέον για DHL

Τώρα τελευταία το κάνουν κ vickmall κ κάποιο άλλοι.

Εγώ, βέβαια, δεν χρειάζεται να κάνω τέτοια κόλπα, κάνω τα δικά μου κ γλιτώνω με τα "καπελα" DHL κ.λ.π. !!! :spiteful: :spiteful:

Εσύ τα έχουμε πει, είσαι θεούλης 8-)
      Ναι αυτό εννοώ, αλλά να όχι να στο κάνει το μαγαζί, να το κανει υπηρεσία ώστε να ψωνίζεις απο όποιο μαγαζί θες. Έτσι βγαίνουν και πιο φθηνά τα μεταφορικά, γύρω στα 10€ από όσο είδα κάποιες τιμές. Το ζήτημα είναι ότι δεν βρίσκω τέτοια υπηρεσία που να δέχεται δέματα εκτός Ευρώπης.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk
      The day is my enemy, the night is my friend
    • Λοιπόν παιδιά καλημέρα σήμερα έμαθα από αρκετά έγκαιρη πηγή κάτι που θέλω να το γνωρίζουν όλοι οι φίλοι εδώ στο φόρουμ ,σε ερώτηση μου πως και μετά από τόσες αγορές μου εδώ και αρκετά χρόνια αυτήν την φορά πήγε τελωνείο ή παραγγελία μου, ή απάντηση ήταν πολύ απλή πλέον οτιδήποτε έρχεται από τρίτες χώρες τα δικά μας στοιχεία του παραλήπτη δηλαδή καταχωρούνται όταν λοιπόν χτυπήσει όπως εμένα ότι αγοράζω αρκετά πχ από Κίνα τότε τσεκάρουν τα προϊόντα γιατί πολύ απλά με (μας) θεωρούν < εμπόρους > άρα θέλει διαφορετικά στοιχεία και διαφορετικές διευθύνσεις για να ελαχιστοποιηθεί το ρίσκο του τελωνείου !!!

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Ακριβώς αυτό κάνω και εγώ, δεν στέλνω στην ίδια διεύθυνση όλα τα πακέτα.. "σπάω" σε 3 διευθύνσεις: σπίτι, δουλειά και μια θυρίδα που έχω. Λιγότερα από 1/10 καθυστερεί λόγω τελωνείου ακόμα και αν περάσει από εκεί τελικά..

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση
    • για σας μάγκες χρειάζομαι την βοηθεια σας καθώς ειναι η πρώτη μ φορα π παραγγελνω απο κινα απο vickmall για να ειμαι ακριβης εχω παραγγηλει ενα xiaomi mi5 την παραγγελία μ την έκανα στης 10/11 με postnl και απο της 18/11 το εχουν στηλει απο ολλανδια για Ελλάδα και απο τοτε μού δειχνη οτι το δεμα ειναι intransit to the country of destination κατι τετιο.. Ξέρει κάνεις τι πρεπει να κανω σας ευχαριστώ
    • Ο/H takisfrag έγραψε:

... πλέον οτιδήποτε έρχεται από τρίτες χώρες τα δικά μας στοιχεία του παραλήπτη δηλαδή... καταχωρούνται....... άρα θέλει διαφορετικά στοιχεία και διαφορετικές διευθύνσεις για να ελαχιστοποιηθεί το ρίσκο του τελωνείου !!!
      Όλοι έτσι κάνουν, εδώ κ καιρό .... :pillepalle: 8| :pillepalle:

Μόνο εσύ το πήρες χαμπάρι ΤΩΡΑ!!! :dash: :dash: :dash:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Άμα παραλαμβάνεις λιγότερα από 5 πακέτα τον μήνα δεν έχει και καμία σημασία, αλλά λέμε τώρα...όχι σαν εσένα που ναυλώνεις κοντείνερ κάθε εβδομάδα.. 8o

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Το θέμα είναι αλλού. Έχουμε παραβιάσει προσωπικών δεδομένων ή οχι? Ή αρχή προστασίας προσωπικών δεδομένων τι γνώμη έχει? Ακου εκεί φακέλωμα να μην ξεχάσουν και το πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων.

Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Δεν κάνουν και τίποτα πολύπλοκο, ένα query στην βάση δεδομένων (που δεν θα έπρεπε να υπάρχει..με αυτή την μορφή) με τα στοιχεία αποστολής των δεμάτων του μήνα. X/

• Ο Τάκης, δε θα χει θέμα παιδιά, μη σκατε....

Θα περάσει μια βόλτα από κει, θα τον κοζαρουνε απλά κ τώρα που του τυχε αυτο, δε θα ματα-ξανα-επαναληφθει ποτές, θα του ζητήσουν συγγνώμη, θα του σβήσουν το καπέλο που του φόρτωσαν κ θα του πούνε κ τα κάλαντα-δωρεάν-, Alles zussamen, ως χορωδία αποτελούμενη από τον προϊστάμενο μέχρι την αρχι-πρωτο-κωλλού, προκαταβολικα!!!! :santa:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Πώς είναι τα κάλαντα στα κινέζικα; ?( 8|

• Ο/H demakhs έγραψε:

Ο Τάκης, δε θα χει θέμα παιδιά, μη σκατε....

Θα περάσει μια βόλτα από κει, θα τον κοζαρουνε απλά κ τώρα που του τυχε αυτο, δε θα ματα-ξανα-επαναληφθει ποτές, θα του ζητήσουν συγγνώμη, θα του σβήσουν το καπέλο που του φόρτωσαν κ θα του πούνε κ τα κάλαντα, Alles zussamen, ως χορωδία αποτελούμενη από τον προϊστάμενο μέχρι την αρχι-πρωτο-κωλλού, προκαταβολικα!!!! :santa:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :rofl: :rofl: :rofl: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Όταν σου λένε τα κάλαντα πληρώνεις ...εγώ έτσι ξέρω !! :)

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Διαφήμιση
    • Σωστός, δεν το είχα σκεφτεί αυτό 8| 8o :lol: :lol: :lol: :lol: