Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Γενικώς τα swiss αργουν.
      Εσύ ήσουν τυχερός. Εξαιρτικα τυχερος θα έλεγα. Εγώ από 11.11 είμαι ήδη στον μήνα και βάλε.

Even dead i will fight.
    • Αδερφια ελπιζω να γραφω στο σωστο θεμα μιας και ειναι γενικη συζητηση!!

Λοιπον εχω ενα θεμα με γνωστο κινεζομαγαζο που πριν καμποσο καιρο μου εστειλε ενα δεματακι το οποιο δεν ειχε το προιον μεσα (το σουφροσε καποιος στο δρομο.....ξεχασαν να το βαλουν δε ξερω)!!!

Μετα λοιπον απο πολλα μυνηματα με το καταστημα απευθειας αφου ειδα οτι δεν βγαινει ακρη εκανα claim στο paypal ανεβαζοντας και unboxing video στο οποιο φαινεται ξεκαθαρα οτι ξεσφραγιζω το πακετο και μεσα στο κουτι που θα επρεπε να ειναι η συσκευη δεν υπαρχει τιποτα!!!

Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι το μαγαζι μου επεμενε οτι για να μου κανει refund θελει λεει αντιγραφο αναφορας απο αστυνομια!!!

(Nα παω να πω τι στην αστυνομια?? Εχω ενα αδειο κουτι που μου ηρθε απο κινα και καποιος εχθρος το εκλεψε η ξεχασαν να το βαλουν απο το μαγαζι αλλα δεν ειμαι και σιγουρος!!! :S :S :lol: )!!!

Η ερωτηση λοιπον αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια ειναι η εξης:

Υπαρχει περιπτωση το paypal να μην καλυβεται απο το unboxing και να μου ζητησει το ιδιο χαρτι και αν ναι τι κανω παω αστυνομια και βγαζω τι??

Εχει τυχει σε κανεναν παρομοια περιπτωση και ποια ηταν η πορεια της στο Paypal??

Ευχαριστω.
    • Διαφήμιση
    • Ωχ φίλε έπεσες σε περίπτωση , μπλέξιμο μεγάλο σίγουρα η αστυνομία δεν πρόκειται να σου δώσει τέτοιο χαρτί από την στιγμή που δεν αποδεικνύεται , τι να πω καλά ξεμπρεδέματα , εύχομαι να μην ήταν κάτι μεγάλης αξίας !!

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • Αντίγραφο αναφοράς συμβάντος θέλουνε οχι την γνώμη της αστυνομίας για το θέμα. Θα πας και θα αναφέρεις αυτό που έγινε και θα το περάσουν στο βιβλίο συμβάντων. Ζήτα ένα αντίγραφο, μετάφρασέ το και στείλτο. Το όλο θέμα δεν πρεπει να σου στοιχίσει πανω από 25 Ευρώ και μερικές ώρες από τον χρόνο σου. Εσύ αποφασίζεις αν αξίζει τον κόπο φυσικά. :)

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Υπαρχει δηλαδη περιπτωση το paypal να μου ζητησει τετοιο χαρτι για να με δικαιωσει??

Δεν αρκει το unboxing που φαινεται ξεκαθαρα οτι ανοιγω το δεμα και δεν εχει τιποτα μεσα??
    • Ο/H Red21 έγραψε:

Η ερωτηση λοιπον αν καποιος εχει παρομοια εμπειρια
      Μου έχει συμβεί η ίδια περίπτωση με ένα ρολόι που παράγγειλα, όταν παρέλαβα και άνοιξα το κουτί δεν υπήρχε το ρολόι μέσα αλλά απλά μόνο η συσκευασία του.
      Έκανα claim/dispute στο paypal και όντως μου ζήτησαν την αναφορά της αστυνομίας. Πήγα λοιπόν στο Α.Τ.της περιοχής μου και υπέβαλα μήνυση για απάτη. Μου είπαν να περάσω την επόμενη μέρα για να πάρω τη σχετική βεβαίωση. Την επόμενη μέρα πήγα στο Α.Τ. πήρα την υπογεγραμμένη με σφραγίδα της Αστυνομίας βεβαίωση, πήγα σπίτι την σκάναρα και την έστειλα στο paypal (στα Ελληνικά χωρίς μετάφραση). Μετά από λίγες ώρες μου έγινε το refund όλου του ποσού που είχα πληρώσει.
      Οπότε θα σε συμβούλευα να κάνεις την ίδια διαδικασία.
    • Διαφήμιση
    • Δεν ξέρω αν χρειάζεται μυνηση. Απλά πηγαινε και πες τους τι έγινε, όπως σου έγραψα πιο πάνω, κανά χαρτόσημο για το αντίγραφο μόνο θα πληρώσεις. Δοκίμασε και να το στείλεις χωρίς μεταφραση όπως λέει ότι έκανε ο Νίκος και δες τι θα σου πούνε. Αν δεν χρειάζεται μετάφραση, θα την βγάλεις αρκετά φτηνά, μόνο θέλει λίγο τρέξιμο.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Διαφήμιση