Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
-
Ένα καλό στοιχείο επίσης για να καταλάβεις τι έγινε, είναι να βρείς πάνω στο αυτοκόλητο του πακέτου τι βάρος είχε όταν ταχυδρομηθηκε, τότε θα καταλάβεις αν έφυγε άδειο η "άδειασε" στην πορεία...
Ο/H Red21 έγραψε:
Banggood
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Το δέμα ή όπου ήταν το τίποτα μέσα ήταν παραβιασμένο; δηλαδή είχε σημάδια ότι είχε ξαναανοιχτεί;
XTRV the Greek miui definition -
Οχι δεν είχε σημάδια παραβίασης!!
Βάρος κοίταξα δεν ειδα πουθενά να γράφει!!
Δηλαδή εκεί που γράφει total weight είναι κενό!!
Aσε να δούμε μπορεί και να μη ζήτησει τίποτα το paypal να καλυβεται από το unboxing!!
Έχω το πόνο μου και έχω ξενερώσει κι όλας!! -
Μην το βάζεις κάτω, θα βρεθεί η λύση με την PayPal, αφού υπάρχει βίντεο unboxing.
XTRV the Greek miui definition -
Ε, αφού το έστειλαν χωρίς βάρος, την στρούμφισαν.
Πάρε φώτο και την ετικέτα και στείλτη και αυτή σαν απόδειξη. Θα πλερώσουν ή θα ξαναστείλουν.
* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. * -
Ο/H Bodai έγραψε:
Ο/H mechanicaf έγραψε:
Συμπερασματικα ,επειδη και εγω δεν το ηξερα Vickmall με Europe Express χωρις τελωνειο.......
Θα το κανω φιλε μου.Αφου δεν μπορω να βοηθησω με τις γνωσεις μου θα βοηθησω με την εμπειρια μου.Παντως απο Γαλλια μου δειχνει και εμενα με DPD μεταφορικη.Νομιζω συνεργαζεται με Acs courrier -
Παιδιά καλησπέρα, μετά από αρκετό ψάξιμο σε διάφορα μαγαζιά αποφάσισα να ψωνίσω (του αδερφού μου) ένα κινητό που θέλει xiaomi mi 5plus από HONORBUY ευρωπαϊκή αποθήκη. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί. Μπορείτε να μου πειτε εμπειρίες από αυτό το μαγαζί;τι να προσέξω τι να τους πω και αν περνάω ΤΕΛΩΝΕΙΟ έρχεται γρήγορα; . το mi3 που εχω το είχα πάρει από VICKMALL με το κινέζικο ταχυδρομείο. Δεν είχα θέμα . έκανε 1 μήνα όμως. Απλά ο αδερφός μου δεν θέλει να το ρισκαρει και έτσι έγινε επιλογή από ευρωπαϊκή αποθήκη και το HONORBUY. Σας ευχαριστω πολυ και σας παρακαλώ την βοήθεια σας.
-
Αν ρίξεις μία ματιά σε προηγούμενες σελίδες του θρεντ θα δεις γενικότερα τι παίζει αυτή τη στιγμή στην αγορά.
Από ευρωπαϊκή αποθήκη δεν υπάρχει φόβος τελωνείου.
Το κόστος βέβαια είναι λίγο πάνω.
Υπάρχουν πλέον κ δυνατότητες αγοράς απο κινα με "τριγωνικη" αποστολή όπου κ πάλι δεν υπάρχει φόβος τελωνείου.
Τριγωνικη εννοώ πρώτα αποστολή από κινα σε συνεργαζόμενη αποθήκη εντός eu και μετά ελλαδα.
Το κάνουν δύο εταιρείες και μία από άλι εξπρές.
Για ότι χρειαστείς απλά ρωτάς!
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
-
Ο/H gvoi έγραψε:
@mass22 κάτι που ξέχασα είναι να ζητήσειςτο κινητό να έρθει sealed.
Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM)
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα