Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
xa xa xa xa xa xa xa xaΕίναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
@kostas10, Έκανα νέο θέμα και το μετέφερα εδώ για να μην χαθεί στην γενική συζήτηση
1000 συγγνώμη για την αναστάτωση Ανέστη... δεν το κατάλαβα! Ρε παιδια μιλάμε για τρελη εξαπατηση και εαν θυμαμαι καλα τοτε το International επαιζε πιο φθηνα σε χρηματα... το βγαζανε συνεχεια προσφορες!
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV -
Ο/H kostas10 έγραψε:
1000 συγγνώμη για την αναστάτωση Ανέστη... δεν το κατάλαβα! Ρε παιδια μιλάμε για τρελη εξαπατηση και εαν θυμαμαι καλα τοτε το International επαιζε πιο φθηνα σε χρηματα... το βγαζανε συνεχεια προσφορες!
-
Ο/H kostas10 έγραψε:
Το ποστ φαίνεται παιδια?? κατεβαίνει συνεχεια...
Αλλά, άμεσα dispute στο paypal με ολη την επικοινωνία που είχες μαζί τους γιατί δεν έστειλαν αυτό που παραγγείλεις.
Τουλάχιστον partial refund !!You may think you can fly - but you better not try -
Παιδιά καλησπέρα, είμαι νέο μέλος του forum και μπήκα να γράψω κι εγώ την εμπειρία μου με το μαγαζί Top-One. Παρείγγειλα στις 9/12 το Xiaomi Pro 64GB Gray με αποστολή μέσω DHL (+25$) και από τις13/12 το tracking number λέει Shipment information received. Απ' ότι διάβασα κι άλλα μέλη του forum έχουν το ίδιο πρόβλημα, το tracking number από Κίνα προς Gatwick είναι 2766727972 , υπάρχει περίπτωση να έχετε το ίδιο;
-
@Thracia σου εχω στείλει και inbox... τι μπορω να απαιτησω στο partial refund?? εχεις κανα παραδειγμα... τα κινητα εκαναν 300 ευρωπουλα ☺
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV -
-
Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Fact...The day is my enemy, the night is my friend
-
Προτείνω να δημιουργηθεί ένας οδηγός με tips...
Σε αυτό το τόπικ να γράφουμε διάφορα κολπάκια που μπορούμε να αποφέυγουμε το τελωνείο.
Το τόπικ αυτό να είναι ορατό ΜΟΝΟ για τα μέλη του φόρουμ και όχι για τους επισκέπτες ώστε να περιορίσουμε τις διαρροές.Redmi Note 8T (Willow)
Official Global stable 11.0.7.0 (PCXEUXM) -
και όσοι το διαβάζουν, να μην το μαρτυρήσουν πουθενά, γιατί οι......κατάσκοποί τους, βρίσκονται ανάμεσά μας!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα