σε 7 μέρες είχε φτάσει απο Κίνα, είχε ηδη φορτωθεί χθες κ χαρηκα κ σήμερα το βλέπω "item unloaded kd thessalonikis"!!!!

Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούκαλορίζικο.Ο/H marilena.ele έγραψε:
Και μόλις παρέλαβα χωρίς τελωνείο29 μέρες! Τώρα πάμε για ελληνική!
![]()
Έχει μαμηθεί ο Διάς με τα του Νοεβρή.Ο/H st00rstand έγραψε:
παιδιά απο 19/11 έχει κολλήσει στο "the item is on transport to the country of destination" να περιμένω ή ν αναζητήσω τρόπο να πάρω τα λεφτα μ πισω? Κατι τετοιο γίνεται μεσω paypal ή geekbuying?
Και εγώ έχω πράγματα με nl,cn και έχουν κολλήσει πριν το ελληνικό σκανάρισμα (είναι το επόμενο μήνυμα που πρέπει να δεις). Υποθέτω λόγο γιορτών με τους μισούς υπαλλήλους και με το τελωνείο να κοιτάει καλύτερα, η όλη διαδικασία είναι πιο αργή.Ο/H st00rstand έγραψε:
παιδιά απο 19/11 έχει κολλήσει στο "the item is on transport to the country of destination" να περιμένω ή ν αναζητήσω τρόπο να πάρω τα λεφτα μ πισω? Κατι τετοιο γίνεται μεσω paypal ή geekbuying?
τελικα δεν χρειαστικε μου το εφεραν πριν λιγοΟ/H takisfrag έγραψε:
Κρυονέρι Αττικής 2108006985Ο/H haris8 έγραψε:
Kαλημερα ... εδω και 2 ωμερες μου εχει "κολλησει" το δεμα στο "KENTRO DIALOGIS ATTIKIS, ITEM IN CONTA KENTRO DIALOGIS ATTIKIS" . Μηπως ξερει κανεις που ειναι για να παω να το παρω εγω γιατι δεν μπορω να περιμενω αλλο.![]()
![]()
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapa