Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Tι ειναι αυτα που λενε;; Σιγα που λυθηκε το μυστηριο. Ισα ισα που ανημερα της πανελλαδικης απεργιας, τα ΕΛΤΑ εκαναν απεργοσπασια.
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Γιατί πόσες μέρες έκαναν απεργία? 30 ????

Μλκίες, και κουτοπονηριές, ίσα ίσα να ρίξουν τις ευθύνες αλλού και να κερδίσουν χρόνο. Προχώρα με dispute/claim από paypal που δεν περνάνε τέτοιες κουταμάρες για δικαιολογίες. Έκαναν ΜΑΛ@ΚΙ@ τα NL post αλλά αυτό είναι ευθύνη του αποστολέα και όχι δικιά σου.
      Υ.Γ. Την πουτ@νατηνΚλητική ουτε αυτήν την χρειαζόμαστε πλέον; X(
    • Λοιπον σημερα 1η ωρα τα ξημερωματα μετα απο εντονη σκεψη :P :lol: ......... παρηγγειλα για δωρο στον αδερφο μου απο eglobalcentral ενα Xiaomi Redmi Note 4 32gb Gold........

Πριν μια ωρα μου ηρθε μαιλ με tracking number αποστολης απο Αγγλια με dpd με την υποσημειωση οτι σε 6-8 εργασιμες θα παραλαβω!!! :P :lol:

Σε 5 ωρες δηλαδη απο την παραγγελια την εκαναν shipped!!! :wacko: :shock: :o

Εχω εκατονταδες παραγγελιες απο Κινεζομαγαζα αυτο το πραγμα πρωτη φορα μου συμβαινει.....αποστολη σφαιρα!!! :thumbsup: :thumbup:

Η τιμη επισης ανταγωνιστικοτατη 152 ευρω συνολο μαζι με τα μεταφορικα (με κουπονι 5 ευρω) οταν στο ali πχ που ειναι και οι φθηνοτερες τιμες κανει 140 ευρω και στελνουν με sg post απο Κινα σε 20 μερες!!!! :twisted: :lol:
      Images
      • eGlobal Central.png

73,8 kB, 1.259×616, viewed 131 times
    • Διαφήμιση
    • Ο/H gvoi έγραψε:

Απαπαπαπαπαα μία κουβέντα είπα να γίνει σουσουρο, με πιάσατε από τα μούτρα!!!! Όταν πήρα το dark grey μου είπε ο κινέζος ότι έχει διαθέσιμο μόνο το χρυσό και ήμουν ετοιμος να κάνω αλλαγή για να μην περιμένω!

Στάλθηκε από το MI 5s μου

Άστον να λέει ο Μήτσος μόνο σε χρυσό χρώμα αγοράζει !! Αυτός και ο : :) :) :)

Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @Red21
      Καλός να σου έρθει!! :)

Εδώ με πια εταιρεία συνεργάζεται η dpd?
      Γιατί περιμένω κάτι λάδια απο Αγγλία :D
      You may think you can fly - but you better not try
    • εχει ερθει το τζαμακι της nillkin για το mi5(15 μερες εκανε μονο),σημερα ηρθε και μια θηκη της MSVII(28 μερες περιπου) αλλα το κινητο τιποτα εγκλωβισμενο απο 23/1/16 στο τελωνειο...! X(
      βλεπω να περναει και ο Ιανουαριος και μετα να παραλαβω..
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Red21 έγραψε:

Display Spoiler
      Λοιπον σημερα 1η ωρα τα ξημερωματα μετα απο εντονη σκεψη :P :lol: ......... παρηγγειλα για δωρο στον αδερφο μου απο eglobalcentral ενα Xiaomi Redmi Note 4 32gb Gold........

Πριν μια ωρα μου ηρθε μαιλ με tracking number αποστολης απο Αγγλια με dpd με την υποσημειωση οτι σε 6-8 εργασιμες θα παραλαβω!!! :P :lol:

Εχω εκατονταδες παραγγελιες απο Κινεζομαγαζα αυτο το πραγμα πρωτη φορα μου συμβαινει.....αποστολη σφαιρα!!! :thumbsup: :thumbup:

Η τιμη επισης ανταγωνιστικοτατη 152 ευρω συνολο μαζι με τα μεταφορικα (με κουπονι 5 ευρω) οταν στο ali πχ που ειναι και οι φθηνοτερες τιμες κανει 140 ευρω και στελνουν με sg post απο Κινα σε 20 μερες!!!! :twisted: :lol:

Γεια σου φιλε εχω παραγγειλει κ γω απο το συγκεκριμενο μαγαζι το Redmi Note 4 32gb γκρι απο 1/1 κ περιμενω αλλα σημερα προσεξα οτι στη περιγραφη τους εχουν επεξεργαστη Helio X20 Deca Core CPU, 4GB RAM + 32GB ROM ενω ποιο κατω γραφουν επεξεργαστη Snapdragon 652 κ δεν εχω βρει χρονο να τους ρωτησω τι παιζει με αυτο ,τυπογραφικο λαθος η αλλη εκδοση;
    • εχω εντυπωση οτι δεν εχει βγει ακομα με snapdragon το redmi note 4..καποια στιγμη θα βγει ομως..αυτο που ισχυει σημερα ειναι οτι εχει mediatek helio x20 δεκαπυρηνο με 3gb ραμ και οχι 4..
    • Ο/H tomxlv700 έγραψε:

Ο/H Red21 έγραψε:

Display Spoiler
      Λοιπον σημερα 1η ωρα τα ξημερωματα μετα απο εντονη σκεψη :P :lol: ......... παρηγγειλα για δωρο στον αδερφο μου απο eglobalcentral ενα Xiaomi Redmi Note 4 32gb Gold........

Γεια σου φιλε εχω παραγγειλει κ γω απο το συγκεκριμενο μαγαζι το Redmi Note 4 32gb γκρι απο 1/1 κ περιμενω αλλα σημερα προσεξα οτι στη περιγραφη τους εχουν επεξεργαστη Helio X20 Deca Core CPU, 4GB RAM + 32GB ROM ενω ποιο κατω γραφουν επεξεργαστη Snapdragon 652 κ δεν εχω βρει χρονο να τους ρωτησω τι παιζει με αυτο ,τυπογραφικο λαθος η αλλη εκδοση;

Το προσεξα πριν παραγγειλω και εγω.....δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι αλλο μοντελο απο αυτο με τον Helio X20 και 3gb ram......γιατι δεν υπαρχει αλλο.....τυπογραφικο μαλλον!!! ;) :P
    • εχω ανοιξει ενα dispute στο paylpal για μια αγορα , το οποιο στην ουσια σε βαζει σε μια επικοινωνια με τον πωλητη. μιας και ακομα δεν εχουν απαντησει και κοντευουν οι μερες για να κανω claim , τι κανω μετα ? παταω πιο κατω που εχει με μπλε γραμματα "Escalate to PayPal" ?

και κατι ακομη επειδη η θηκη που ειχα παραγγειλει για το redmi pro δεν βλεπω να ερχετε , ποιο σαιτ κανει πιο γρηγορα , ενδιαφερομαι για nilkin ολοσωμη και να ειναι σε καλη τιμη :P :D
    • Διαφήμιση
    • Εχει και μαγαζια εδω αν βιαζεσαι

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
      Αν μπεις στο skroutz εχει