2 note 3Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Μπας και ήταν σε ευρωπαϊκή αποθήκη; Τι πήρεςΟ/H MANVLIS έγραψε:
@George Kaggelaris Και εγώ αυτή την απορία έχω. Θα ενημερώσω μόλις έχω κάτι πιο συγκεκριμένο
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Φτου!! Και περιμένω με CH!! Καλά κρασά!
-
Παιδιά για να καταλαβω, το πρόβλημα είναι πότε θα παραλαβουμε ή αν παραλαβουμε το δεμα και ασφαλή απο τελωνείο? Η Ευρώπη λίγο πολύ κάνει 14 μέρες να στο παραδώσει, εργάσιμες κάντε εσείς τον υπολογισμο πόσες ειναι. Απο κει κ πέρα Χριστούγεννα ήταν μποτιλιαρισμα δεματων, χιόνια κλπ. Δείξτε κατανόηση. Απο τη στιγμή που πατήστε "πλεις ορδερ" αραξτε κ περιμένετε. Αγαλι αγαλι... Παρτε κι ενα ποτήρι κόκκινο κρασί κ απολαύσετε το χιόνι κ
Μιλαω για eglobalcentral -
@yliko Είναι και τα δυο που ανέφερες. Σίγουρα όμως προέχει το να παραλάβουμε με ασφάλεια και χωρίς τελώνες και φαρισαίους!!
-
Ο/H yliko έγραψε:
Παιδιά για να καταλαβω, το πρόβλημα είναι πότε θα παραλαβουμε ή αν παραλαβουμε το δεμα και ασφαλή απο τελωνείο? Η Ευρώπη λίγο πολύ κάνει 14 μέρες να στο παραδώσει, εργάσιμες κάντε εσείς τον υπολογισμο πόσες ειναι. Απο κει κ πέρα Χριστούγεννα ήταν μποτιλιαρισμα δεματων, χιόνια κλπ. Δείξτε κατανόηση. Απο τη στιγμή που πατήστε "πλεις ορδερ" αραξτε κ περιμένετε. Αγαλι αγαλι... Παρτε κι ενα ποτήρι κόκκινο κρασί κ απολαύσετε το χιόνι κ
Μιλαω για eglobalcentral
Και αν ψαξεις λιγο στο διαδικτυο θα βρεις δεκαδες σχολια για αυτους που λενε οτι δεν παρελαβαν ποτε και πηραν refund απο το paypal....
Επισης απο οτι ειδα σε τρακ αλλων παιδιων εδω μεσα που μου εστειλαν τα δεματα τους ειχαν track number στο σιτε της dpd μεσα σε 3 μερες.....στην δικη μου περιπτωση εχουν περασει 7 και ακομα τιποτα!!
Σε ποσες μερες παραδοση??
14???
Εγω γιατι στην δικη μου περιπτωση υπολογιζω πανω απο μηνα με το ρυθμο αυτο που το πανε....ΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΜΑ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΥΡΙΕΡ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ!!
Τελος εδω μεσα γραφουμε εμπειριες μας.....η δικη σου ειναι καλη....η δικη μου μεχρι στιγμης ειναι ετσι και ετσι.....καλο ειναι να το ξερουν οι υποψηφιοι αγοραστες οτι το συγκεκριμενο μαγαζι δεν ειναι μονο ετσι που θελεις εσυ να το παρουσιαζεις!!!
Ξαναδες το ψευτοτρακ στο σιτε τους που ανεβασα (αληθινο στο σιτε της dpd ακομα μετα απο μια εβδομαδα δεν μου εχουν στειλει!!) γιατι μαλλον δεν το ειδες καλα....
Εδω και 5 μερες γραφουν το ιδιο πραγμα με αλλα λογια και ακομα δεμα στο κουριερ δεν εχουν παραδοσει να φυγει για ελλαδα....με απλα λογια με δουλευουν τα κινεζακια!!!! -
-
@Red21 δεν αντιλέγω σε αυτό που λες ομως καμια φορά τα ελκυουμε μόνοι μας να πάνε στραβά, η εταιρεία δηλώνει εργάσιμες 6-8 τωρα αν δεν το εχει στοκ γράφει ότι το φροντίζει εντος 2-4 να το έχει. Απλά δεν ξέρω φίλε τι να πω, εγω πάντα πάω με διάθεση θετική παραγγελνω κ δεν μουρμουριζω αρνητικά απο μέσα μου "άντε να δω ποτε θα ρθει, θα τα κλαιω τα φραγκα μου, πότε θα το στειλουν, αντε να δω τι μαρούλι θα βγει κλπ" πιστευω κ εύχομαι ότι θα παραλαβεις κανονικά το κινητό κ το σίγουρο είναι ότι έχεις καλυψη απο paypal, οπότε αραξε κ περιμενε, χαλαρά, αυτό μόνο εχω να πω.
-
Καλημέρα παιδιά έχω παραγείλει 2 θήκες και 1 πακετάκι με 3 tempered glass προσφορά.Γίνετε με μεταφορική AliExpress Standard Shipping, το ποσο δε ξεπερνάει τα 20 ευρώ, τι παιζει με τελωνείο.Ρωτάω μη τα πληρώσω χρυσα.all Mi-ght ...for our right!!
-
@George Kaggelaris φίλε Γιώργο εγω πιστεύω εχει σημασνα το πάρεις διχως δραχμή από αυτό που πληρωσες κ ασφαλή, απο κει και πέρα 5 μερες πανω οταν το παίρνεις στο χέρι το ξεχνάς.
-
-
Ο/H vsk έγραψε:
@gvoi, καλά το φαντάστηκα τότε!
Και κάτι που μου έκανε εντύπωση: έχουν επισυνάψει στην σελίδα της παραγγελίας μία θολή φωτογραφία με το πακετάκι. Την ίδια βάζουν σε όλους ή όντως φωτογραφίζουν όλα τα πακέτα που στέλνουν;
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα