Περίμενε να έρθει.
Και να κάνεις claim αυτοί θα δουν ότι είναι καθ' οδόν.
XTRV the Greek miui definition
Και να κάνεις claim αυτοί θα δουν ότι είναι καθ' οδόν.
Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΑυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
Ο/H K.Papaefthymiou έγραψε:
Ναι απο την ευρωπαϊκή αποθήκη χρεώνει μεταφορικά το geekbuying...Ο/H gkoutsou έγραψε:
τα +40€ (80 σύνολο) πάνε πολύ!!!!
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H c.zormpas έγραψε:
μέχρι τα 50 ευρώ και όριο ένα +10% του πενηντάρικου δεν είναι φορολογητεο κανένα εισαχθέν προϊόν εντός της ΕU βάση νόμου
Redmi Note 3 pro SE
Δεν με κατάλαβες φίλε μου, εγώ δεν είπα καλώς το κράτησαν στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης, στην τσέπη μου δεν μπαίνει τίποτα, σου ανέφερα απλώς γιατί καθυστερεί και που έχει κολλήσει.
Το νομικό πλαίσιο το οποίο διακατέχει τις εισαγωγές από τρίτες χώρες, μπορεί να αμφισβήτηθεί από τον καθένα μας καθώς και του τρόπου καθορισμού του.
Το ζητούμενο όμως ήταν που κόλλησε το δέμα, εάν κατάλαβα καλά την ερώτηση και όχι το εάν κακώς μπήκε σε αυτή την διαδικασία.
Εκεί σταματάει η δική μου βοήθεια.
Δεν μπορώ να μπω στο μυαλό του κάθε τελωνειακού και τον τρόπο που εκτιμάει τις αξίες, μακάρι να στο κοστολογήσει με πολύ χαμηλή αξία και να το έχεις αύριο χωρίς επιπλέον επιβάρυνση.
Ο/H makis1024 έγραψε:
@--alex-- Για μένα το δυνατό σημείο της xiaomi είναι στο software, γιατί κινητά θα βρεις και άλλων εταιρειών πολύ ποιοτικά όσον αφορά το hardware, στο software όμως προσπαθούν να αντιγράψουν το αριστούργημα της miui, βλέπε emui της Huawei.