Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• EMUI 3.0 vs. MIUI V6
      Ο κόσμος που ασχολείται με το developing της miui δεν τον βρίσκει η Huawei, όσο και να πληρώσει.

XTRV the Greek miui definition
    • To καλύτερο ποιοτικά software είναι τα windows και ο καλύτερος προγραμματιστής ο Bill Gates! Μακράν....
      Πρέπει να γίνει sticky αυτό. Φυσικά σαρκαστικο είναι...... αλλα μάλλον troll? <X :D
      all Mi-ght ...for our right!!
    • Ο ένας αντιγράφει τον άλλον εδώ και δεκαετίες.
      Αν δεν υπήρχανα ντιγραφές όλοι κινητά motorola θα είχαμε κι επειδή δεν θα υπηρχε ανταγωνισμός ακόμα θα είχαμε την πράσινη μονογράμμη lcd οθόνιτσα.
      Και το miui στα προτυπα της apple χτιστηκε.

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο ένας αντιγράφει τον άλλον εδώ και δεκαετίες.
      Αν δεν υπήρχανα ντιγραφές όλοι κινητά motorola θα είχαμε κι επειδή δεν θα υπηρχε ανταγωνισμός ακόμα θα είχαμε την πράσινη μονογράμμη lcd οθόνιτσα.
      και cyanogenmod να προσθέσω εγώ. Και συμφωνω. Δε θεωρω όμως οτι το ios είναι αντιγραφή τουλάχιστον επίσημα.Το ios είναι γα όλα τα κινητα apple.Tα android εχουν 500σες εκδόσεις. θεωρω οτι το MIui θέλει μάλλον δουλειά ακομά, το .Τι να το κάνω ένα κινητο αν ειναι τούπανο και δεν έχει Software... είναι ένα τ'ιποτα.
    • Ο/H RockHead έγραψε:

To καλύτερο ποιοτικά software είναι τα windows και ο καλύτερος προγραμματιστής ο Bill Gates! Μακράν....
      Πρέπει να γίνει sticky αυτό.
      τι ακριβώς σε χαλάει και στα widnows και στον συγχωρεμένο (sorry, ο άλλος είναι αυτός)? έδωσε windows στο λαό....αν εσύ ξεκίνησες κ συνεχίζεις με το κλασάτο και μαμάτο ios, iphone, apple κλπ κλπ πάω πάσο!!

το λες και το ξαναλές αυτό με το software miui και δεν έχω καταλάβει επίσης το λόγο....τι δε σου δουλεύει...που ζορίζεσαι? 8| ?(

μήπως προτιμάς πάλι το ios και τα iphone? περί ορέξεως ....... κολοκυθόπιτα!!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• OffTopic
      Σε πιο καταστημα θα πρεπε να κανω παραγγελια για αυτο το software ωρε παιδες; Η κανω λαθος το θεμα να ρωτησω αλλου; :lol: :lol: :lol:
    • To Cyanogen έμαθα πως μας τελείωσε. Το ios είναι μονο για τα κινητά apple.
      Το android είναι ανοιχτός κώδικας και οι 500 εκδόσεις που λες είναι λίγες. :)
      Αλλά γι αυτό και βελτιώθηκε. Είναι δωρεαν, μπορει ο καθένας να παρέμβει και να το παραμετροποιήσει όπως θέλει κι έχει τεράστια γκάμα από apps.
      Kινητό τούμπανο χωρίς software είναι το Νokia 920.
      Πραγματικό διαμάντι αλλά τα windows .....

Even dead i will fight.
    • Διαφήμιση
    • Ο/H RockHead έγραψε:

Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο ένας αντιγράφει τον άλλον εδώ και δεκαετίες.
      και cyaνogenmod να προσθέσω εγώ. Και συμφωνω. Δε θεωρω όμως οτι το ios είναι αντιγραφή τουλάχιστον επίσημα.Το ios είναι γα όλα τα κινητα apple.Tα android εχουν 500σες εκδόσεις. θεωρω οτι το MIui θέλει μάλλον δουλειά ακομά, το .Τι να το κάνω ένα κινητο αν ειναι τούπανο και δεν έχει Software... είναι ένα τ'ιποτα.

Ο/H demakhs έγραψε:

το λες και το ξαναλές αυτό με το software και δεν έχω καταλάβει το λόγο....τι δε σου δουλεύει...που ζορίζεσαι? 8| ?(

Συμφωνώ με τον αποπάνω. Αν έχεις πρόβλημα ή έχεις να πεις κάτι, μίλα συγκεκριμένα. :huh:

=============== Ιαν 13th 2017, 10:23am ===============

Ο/H osalonikios έγραψε:

To Cyanogen έμαθα πως μας τελείωσε. Το ios είναι μονο για τα κινητά apple.
      Το android είναι ανοιχτός κώδικας και οι 500 εκδόσεις που λες είναι λίγες. :)
      Αλλά γι αυτό και βελτιώθηκε. Είναι δωρεαν, μπορει ο καθένας να παρέμβει και να το παραμετροποιήσει όπως θέλει κι έχει τεράστια γκάμα από apps.
      Kινητό τούμπανο χωρίς software είναι το Νokia 920.
      Πραγματικό διαμάντι αλλά τα windows .....
      Σε καταλαβαίνω τι εννοείς για τα windows. Είχα είχα πιο παλιά το 920 και τον τελευταίο χρόνο το 640 XL, πιστεύω ένα από καλύτερα κινητά που είχα απο άποψη hardware/απόδοσης και πολυ καλή οθονη.. Αλλά βαρέθηκα να είμαι beta tester των Win10M. Κάθε update έφιαχνε ένα πράγμα και χαλαγε άλλα 2. Το χαρισα σε ένα φίλο που έσπασε το HTC 8X που είχε και ήθελε να μείνει σε windows.

* Όταν τα πράγματα φαίνονται να είναι όπως δεν θα ήθελαν να φανούν ότι δεν είναι. *
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Ο/H RockHead έγραψε:

τι ακριβώς σε χαλάει και στα widnows και στον συγχωρεμένο? έδωσε windows στο λαό....αν εσύ ξεκίνησες κ συνεχίζεις με το κλασάτο και μαμάτο ios, iphone, apple κλπ κλπ πάω πάσο!!
      το λες και το ξαναλές αυτό με το software miui και δεν έχω καταλάβει επίσης το λόγο....τι δε σου δουλεύει...που ζορίζεσαι? 8| ?(

1ον) ποιον συγχωρεμένο ?
      2ον) πότε το ξαναείπα
      3ον) δεν έδειξα πως προτιμάω apple δε τα συμπαθώ καθόλου τα βάζω στη κατηγορία gadjet
      4ον) προς τι η επίθεση για ένα τρολλάρισμα που έκανα? που ήταν πλάκα για τα windows....
    • Ο/H makis1024 έγραψε:

EMUI 3.0 vs. MIUI V6
      Ο κόσμος που ασχολείται με το developing της miui δεν τον βρίσκει η Huawei, όσο και να πληρώσει.

XTRV the Greek miui definition

Μην γίνεσαι fan boy, αυτό που αναφέρουν τα παιδιά πιο πάνω εννοούσα, όλοι αντιγράφουν όλους. Αλλά αν θες την άποψη μου, η emui είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τη miui κυρίως σε αξιοπιστία και σε σταθερότητα. Αυτό είναι fact ανεξάρτητα από τι μας αρέσει και τι όχι. Ρώτα και τον demakhs να σου πει... 8-)

Ο/H RockHead έγραψε:

Ο/H demakhs έγραψε:

Ο/H RockHead έγραψε:

τι ακριβώς σε χαλάει και στα widnows και στον συγχωρεμένο? έδωσε windows στο λαό....αν εσύ ξεκίνησες κ συνεχίζεις με το κλασάτο και μαμάτο ios, iphone, apple κλπ κλπ πάω πάσο!!

1ον) ποιον συγχωρεμένο ?
      2ον) πότε το ξαναείπα
      3ον) δεν έδειξα πως προτιμάω apple δε τα συμπαθώ καθόλου τα βάζω στη κατηγορία gadjet
      4ον) προς τι η επίθεση για ένα τρολλάρισμα που έκανα? που ήταν πλάκα για τα windows....

Μην τον παρεξηγείς τον demakhs, δεν έχει καθόλου χιούμορ το παιδί :) Τόσα bugs που έχει να αντιμετωπίσει κάθε μέρα με τη miui που έμπλεξε, τι να κάνει το παιδί...το έχασε το χιούμορ :) 8-)
      The day is my enemy, the night is my friend
    • γράψε λάθος τότε....απλά εξήγησε μου καλύτερα το: "το MIui θέλει μάλλον δουλειά ακομά, το .Τι να το κάνω ένα κινητο αν ειναι τούπανο και δεν έχει Software... είναι ένα τ'ιποτα."

@zananiro είναι τόσο βαρετό το miui....πιο πολύ πεθαίνεις....ούτε που θα ξαναπεράσω, ούτε καν από κοντά!!! τι να την κάνεις τη σταθερότητα άμα είναι να πεθάνεις από βαρεμάρα??

άλλος ένας μύθος με τα bugs της miui....δεν ξέρω ποια miui χρησιμοποιείς ή σε ποια έχεις μείνει εσύ...εγώ όσες και αν έχω δοκιμάσει σε κάμποσες συσκευές το τελευταίο διάστημα (πίστεψέ με είναι παααααααρα πολλές και είναι και μεγααααααααααααλο το τελευταίο διάστημα) είναι....βούτυρο...είτε με official, είτε με custom Ελληνική, είτε με custom Ευρωπαϊκή, τα κινητάκια ρολλάρουν στην εντέλεια!!!!!!!

δε συζητάω βέβαια, να κάνεις αναβαθμίσεις πάνω από προηγούμενο (και μερικές φορές και discontinued) λειτουργικό, με τους όσους κινδύνους αυτό εγκυμονεί...εγώ τα κινητά κ τα λειτουργικά, τα κρίνω πάντα μετά από μία καθαρή εγκατάσταση...και με μία τέτοια, δεν εμφανίζεται bug ούτε για δείγμα!!!!!
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Διαφήμιση
    • @demakhs ανεφερα προβλημα software-ρικο το οποιο δεν εχει λυθεί με τον σαρωτή δακχτυλικων αποτυποματων. Το οποιο έλυσα με hard reset μονο. Το εχουν παθει πολλοι. Είναι foul για ενα στοιχείο του κινητού που ειναι ας πουμε πολυ μπροστα. Το autobrightness δεν εχει την απόκριση που θα έπρεπε. Το βαζεις χειροκίνητα με auto ενεργοποιημενο και μενει εκει.. Βγάζεις το auto ανεβαζεις τη φωτεινότητα, βαζεις auto και ξαναγυρναει στη ιδια θέση. Ειναι εκνευριστικο οτι κάθε φορά που κανεις touch αναβουν τα κουμπακια κατω μου θύμισε πολυ cyanogen.. (νταξει δεν είναι bug αυτο).
      Εχω βάλει σε g3 miui και πετάει θεωρω οτι ειναι ενα καλο λειτουργικό απλα δεν ειναι κκαι το θαυμα.Οταν ενοω τι να το κανει το κινητο αν εθναι τούμπανο και δεν εχει software ενοω την σημασια του software και ας κανει το κινητο παπαδες.. Δεν ενοω συγκεκριμένα.