Καλησπέρα. Νομίζω πως είναι θέμα του τί ακριβώς ζητάει ο κάθε χρήστης απο το κινητό του. Εγώ π.χ. έχω iphone 6 plus. Μια χαρά το ios δε λέω, απλά θεωρώ πως έχει μείνει πλέον λίγο πίσω. Είδα το miui, μου άρεσε, φέρνει αρκετά στη φιλοσοφία της apple οσον αφορά το ui, και αποφάσισα να κάνω το switch. Ξέρω ανθρώπους που είναι κολλημένοι με iphone, ξέρω και φανατικούς με android, ξέρω και ανθρώπους που δεν αλλάζουν τα windows (όντως, ξέρω και τέτοιους!). Το ποιό είναι καλύτερο, πιο ισχυρό κτλ μικρή σημασία έχει, μιας και όλοι αυτοί επέλεξαν λειτουργικό για κάποιο λόγο, οπότε προφανώς και τους κάνει.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
το πρώτο που αναφέρεις @RockHead , είναι bug software-ρικο απ' τη στιγμή που λύθηκε με hard reset?
με το autobrightness δεν είχα ποτέ θέμα...ούτε το άλλο με τα κουμπάκια...για τη συσκευή της υπογραφής σου μιλάς και με ποιά έκδοση λειτουργικού?
απο κάτω γράφεις ότι: 1) έχεις βάλει σε g3 miui και 2) πετάει 3) θεωρω οτι ειναι ενα καλο λειτουργικό 4) απλα δεν ειναι κκαι το θαυμα......
εντάξει, τώρα μ' έχασες πραγματικά!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@thor127 συμφωνω απόλυτα. Τείνουν να μοιάζουν σε iphone το μενου τουλάχιστον. Ταξιδευω αρκετά Ασία ολοι με ενα κινητό στο χερι και οι περισσότεροι με iphone. Δε ξέρω αν πανε στη φιλοσοφία αυτη για να τραβηξουν το ντόπιο κοσμο απλα βλέπω αρκέτους να θέλουν να κάνουν το κινητό τους να μοιαζει σε iphone.. Το τι βολεύεται ο καθένας ειναι υποκειμενικό αναλογα με τις αναγκες, τα γουστα του και τις εμπειρίες του.all Mi-ght ...for our right!!
-
Ασία είναι τα ΗΑΕ, Ασία είναι η Κορέα, Ασία είναι η Ιαπωνία, Ασια και οι Φιλιπίνες.
Δεν ξέρω που ακριβως πάς αλλά δεν μπορεις να συγκρινεις χώρες με τέτοια τεράστια διαφορα σε τρόπο ζώης και οικονομικα μεγέθη.
Eίσαι φάουλ.
Even dead i will fight. -
με κίτρινη κάρτα ή χωρίς??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κίτρινη;
Αν ήμουν διατητής δεν υπήρχε περίπτωση να τελειώσει ημίχρονο με 20 πάικτες. Στάνταρακι οι 3 αποβολές και με απευθείας κοκκινες.
Even dead i will fight. -
Ο/H demakhs έγραψε:
το πρώτο που αναφέρεις @RockHead , είναι bug software-ρικο απ' τη στιγμή που λύθηκε με hard reset?
με το autobrightness δεν είχα ποτέ θέμα...ούτε το άλλο με τα κουμπάκια...για τη συσκευή της υπογραφής σου μιλάς και με ποιά έκδοση λειτουργικού?
απο κάτω γράφεις ότι: 1) έχεις βάλει σε g3 miui και 2) πετάει 3) θεωρω οτι ειναι ενα καλο λειτουργικό 4) απλα δεν ειναι κκαι το θαυμα......
εντάξει, τώρα μ' έχασες πραγματικά!!
Ναι το miui το θεωρείς το θαυμα λειτουργικό? Ειναι ενα παρα πολυ καλο λειτουργικο το καλύτερο απο οσα εχω χρησιμοποισει.all Mi-ght ...for our right!! -
Ο/H linuxilakis έγραψε:
λοιπον παιδες να σας πω τι έγινε με την παραγγελία μου στο global central το 4/128 mi5 black. Αφου πρώτα να αναφέρω πως δεν με θέλει το mi5 καθόλου. Αρχικά ακύρωσα απο το fasttech γιατι με πηγαίνανε απο μέρα σε μέρα είπα και εγώ να προτιμήσω κάτι που δεν θα είχε το ρίσκο του τελωνείου. Είδα και εδώ ότι τα παιδιά είχαν παραλάβει απο το εν λόγω κατάστημα την έριξα την παραγγελία. Μια βδομάδα στο procesing με είχανε. Τους ζάλιζα στα μειλ μέχρι που είπα ακυρώστε το και τότε φιλοτιμηθήκανε και μου απάντησαν να κρατησω την παραγγελία προσφέροντας μου 15 δώρο. Το σκέφτηκα και λέω οκ αλλά πριν προλάβω να απαντήσω μου λένε ότι μου έχουν ζητήσει κάποια proofs orders και δεν τα έχω στείλει και ότι με τις ερωτήσεις μου καθυστερώ την παραγγελία και πως η ΚΑΜΕΡΑ έχει λίγα κομμάτια και ίσα που προλαβαίνω. Σημειωτέον το κινητό ακόμα είναι in stock και ειδικά το δείχνει σαν new arrival. Τεσ πα τους απαντάω ότι ουδέποτε μου ζήτησαν proofs και πως η παραγγελία μου αφορά ένα mi5. Επίσης τους είχα ζητήσει να είναι σφραγισμένο. Σε αυτό μου απάντησαν ότι το ανοίγουν να δούν ότι είναι μέσα όλα. Τους απαντάω δεν με νοιάζει έχω xiaomi απο το 2013 και τα έχω όλα οπότε δεν με νοιάζει να λείπει και ο αντάπτορας, αλλά το θέλω σφραγισμένο. Μέτα απο λίγο σκάει email και μου λένε σορυ μπερδευτήκαμε και σου απαντούσαμε για άλλη παραγγελία(η κάμερα που λέγαμε) και δυστυχώς το κινητό που θέλεις δεν είναι σε στοκ και ούτε που ξέρουμε πότε θα έρθει. Οκ λέω ακυρώστε τώρα και refund τώρα γιατι σε 2 ώρες ανοίγω dispute στο paypal. Σε δέκα λεπτά είδα το refund. Τα συμπεράσματα δικά σας. Το κακό είναι πως πάλι απο την αρχή στο ψάξιμο. Σίγουρα όμως πρέπει να γλίτωσα απο μεγαλύτερη ταλαιπωρία
Ο Θεος μαζι σου... Κρατα τα λευτα! δεν σε θελει! χαχαχ
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV -
ρε συ συγγνώμη γιατί σε ξανα-έχασα...αυτό ακριβώς εννοούσα.
πριν λίγο έγραφες :
"Τι να το κάνω ένα κινητο αν ειναι τούπανο και δεν έχει Software... είναι ένα τ'ιποτα."
και πριν, πιο, λίγο έγραψες:
"Ειναι ενα παρα πολυ καλο λειτουργικο το καλύτερο απο οσα εχω χρησιμοποισει."
τελικά καταλήγεις να γράφεις ότι είναι το καλύτερο από όσα έχεις χρησιμοποιήσει!!
γιατί το κράζεις, δεν κατάλαβα....
τέλος πάντων, βγήκαμε πολύ off-topic ( !!! εγώ το γραψα αυτό???? !!!)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H osalonikios έγραψε:
Ασία είναι τα ΗΑΕ, Ασία είναι η Κορέα, Ασία είναι η Ιαπωνία, Ασια και οι Φιλιπίνες.
Δεν ξέρω που ακριβως πάς αλλά δεν μπορεις να συγκρινεις χώρες με τέτοια τεράστια διαφορα σε τρόπο ζώης και οικονομικα μεγέθη.
Eίσαι φάουλ.
=============== Ιαν 13th 2017, 12:03pm ===============
Ο/H demakhs έγραψε:
ρε συ συγγνώμη γιατί σε ξανα-έχασα...αυτό ακριβώς εννοούσα.
πριν λίγο έγραφες :
"Τι να το κάνω ένα κινητο αν ειναι τούπανο και δεν έχει Software... είναι ένα τ'ιποτα."
και πριν, πιο, λίγο έγραψες:
"Ειναι ενα παρα πολυ καλο λειτουργικο το καλύτερο απο οσα εχω χρησιμοποισει."
τελικά καταλήγεις να γράφεις ότι είναι το καλύτερο από όσα έχεις χρησιμοποιήσει!!
γιατί το κράζεις, δεν κατάλαβα....
τέλος πάντων, βγήκαμε πολύ off-topic ( !!! εγώ το γραψα αυτό???? !!!)
το έγραψα στα γενικα πλαίσια ξαναλέω και δεν ενοώ για το Xiaomi.
Δε το έκραξα είπα τι μου έχει συμβεί απλά.
Και ναι απο οσα έχω flasha-ρει έιναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποισει απο μερια αποκρισης και διαχείριση μνήμης.Επειδή είναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει δε σημαίνει πως είναι και θαύμα.
Ναι όντως βγήκαμε off-topicall Mi-ght ...for our right!! -
Το iphone κατα τη γνώμη μου έχει 2 χαρακτηριστικά που το κάνουν best seller. Το πρώτο είναι πως είναι αρκετά κλειδωμένο, οπότε δεν έχεις να κάνεις και πολλά πολλά. Το ανοίγεις και 'it just works'. Έστω και αν επιτρέπονται οι μισές δυνατότητες σε σχέση με android κινητά, είναι πολύ ευκολότερο σε απλούς χρήστες. Το δεύτερο είναι φυσικά το marketing. Τα iphone θεωρούνται trendy, οπότε πολλοί το αγοράζουν επειδή πρέπει να συνάδουν με την τάση και τη μόδα.....
-
+οτι το έχεις στα χέρια κ καταλαβαίνεις οτι η συσκευή αξίζει τα λεφτά της...μέταλλο... οθόνη... γρήγορο... ότι άλλο και να κρατήσεις καταλαβαίνεις διαφορά με ενα iPhone στα χέρια
Redmi Note 3 pro SE
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα