Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H RockHead έγραψε:

Εχω πάει Κίνα, hong kong, Ταυλάνδη, εχω αποψη απο τις 3 τουλάχιστον αυτές χώρες και όσο αφορα τον τροπο ζωής η τα οικονομικα μεγέθη, πάντως λεφτα για κινητό iphone εχουν.
      Πληθυσμός Κίνας το 2013: 1.357 billion (2013)

Πληθυσμός Χονγκ Κονγκ το 2013: 7.188 million (2013)
      Πληθυσμός Ταϊλάνδης το 2013: 67.01 million (2013)

Και από 5εκκατομύρια να είχαν στην κάθε χώρα από ένα iphone εσένα θα σου φαινόταν ότι όλοι έχουν και ένα iphone και ότι έχουν λεφτά. Δεν είναι έτσι όμως. Πάντα πρέπει να βλέπεις και το συνολικό πληθυσμό μιας χώρας για να βγάλεις συμπεράσματα! Αν ας πούμε στην Κίνα έχουν 50εκκατομύρια άνθρωποι iphone μιλάμε για πολύ μικρό ποσοστό της χώρας. Για σκέψου είναι πολύ? Το τι βλέπουμε γύρω μας σε 5-10 ταξίδια δεν σημαίνει και ότι είναι ο κανόνας! :D

ΥΓ: Δεν αποκλείω να έχεις άδικο αλλά για να ξέρω αν σε αυτές τις χώρες όντως πλεονεκτεί το iphone θα προτιμούσα να δω στατιστικά της εταιρίας (apple) για τις πωλήσεις της εκεί! :)
    • Ο/H c.zormpas έγραψε:

+οτι το έχεις στα χέρια κ καταλαβαίνεις οτι η συσκευή αξίζει τα λεφτά της...μέταλλο... οθόνη... γρήγορο... ότι άλλο και να κρατήσεις καταλαβαίνεις διαφορά με ενα iPhone στα χέρια
      βρε καλά, χρυσά τα......πληρώνεις!!!! :thumbsup: :lol:

τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά τα βρίσκεις πλέον σε συσκευές με το 1/3, τουλάχιστον, της αξίας του... :wink:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H RockHead έγραψε:

ανεφερα προβλημα software-ρικο το οποιο δεν εχει λυθεί με τον σαρωτή δακχτυλικων αποτυποματων. Το οποιο έλυσα με hard reset μονο.
      Άρα δεν είναι καθαρό bug του MIUI, καθώς δε θα λυνόταν με factory reset. Γενικά αυτά τα (μικρο)προβλήματα συνήθως είναι απο κάποιο preference file το οποίο δε δουλεύει σωστά και συνήθως φταίει το android για αυτό (γενικά η Java/ Virtual Machine).

Ο/H RockHead έγραψε:

Το autobrightness δεν εχει την απόκριση που θα έπρεπε. Το βαζεις χειροκίνητα με auto ενεργοποιημενο και μενει εκει.. Βγάζεις το auto ανεβαζεις τη φωτεινότητα, βαζεις auto και ξαναγυρναει στη ιδια θέση.
      Σωστά δουλεύει! Έτσι πρέπει! Και για να γίνω κατανοητός, η φωτεινότητα στο MIUI είναι "Αυτόματη με προτεραιότητα". Το σημαντικό είναι το "με προτεραιότητα", και εξηγώ, όταν θέλεις αυτόματη φωτεινότητα σου δίνεται η δυνατότητα να μπορείς να βάζεις εσύ την προτεραιότητα που θέλεις να έχει και αυτό θα "παίζει" γύρω στην φωτεινότητα που θέλεις εσύ. Δε θα βλέπεις φυσικά την μπάρα να ανεβοκατεβαίνει γιατί δεν έχει κάποιο πρακτικό όφελος.

Ο/H RockHead έγραψε:

Ειναι εκνευριστικο οτι κάθε φορά που κανεις touch αναβουν τα κουμπακια κατω μου θύμισε πολυ cyanogen
      Αυτό μπορείς να το απενεργοποιήσεις/να αυξήσεις το χρόνο που μένουν ανοιχτά εαν πας στο Settings -> Additional settings -> Buttons -> Button Lights (on/off) ή απο κάτω αλλάζεις τον on time.

Τα γράφω αυτά για να τα ξεκαθαρίσεις φυσικά και όχι για να στην πω. Τα περι συμπάθειας λειτουργικού είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα και κάθε άποψη (τεκμηριωμένη έστω και με υποκειμενικά κριτήρια - πχ "απλά δε μου αρέσει αισθητικά") είναι δεκτή! :thumbsup:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H lallasgr έγραψε:

Ο/H RockHead έγραψε:

Εχω πάει Κίνα, hong kong, Ταυλάνδη, εχω αποψη απο τις 3 τουλάχιστον αυτές χώρες και όσο αφορα τον τροπο ζωής η τα οικονομικα μεγέθη, πάντως λεφτα για κινητό iphone εχουν.
      Πληθυσμός Κίνας το 2013: 1.357 billion (2013)
      Πληθυσμός Χονγκ Κονγκ το 2013: 7.188 million (2013)
      Πληθυσμός Ταϊλάνδης το 2013: 67.01 million (2013)

Και από 5εκκατομύρια να είχαν στην κάθε χώρα από ένα iphone εσένα θα σου φαινόταν ότι όλοι έχουν και ένα iphone και ότι έχουν λεφτά. Δεν είναι έτσι όμως. Πάντα πρέπει να βλέπεις και το συνολικό πληθυσμό μιας χώρας για να βγάλεις συμπεράσματα! Αν ας πούμε στην Κίνα έχουν 50εκκατομύρια άνθρωποι iphone μιλάμε για πολύ μικρό ποσοστό της χώρας. Για σκέψου είναι πολύ? Το τι βλέπουμε γύρω μας σε 5-10 ταξίδια δεν σημαίνει και ότι είναι ο κανόνας! :D

ΥΓ: Δεν αποκλείω να έχεις άδικο αλλά για να ξέρω αν σε αυτές τις χώρες όντως πλεονεκτεί το iphone θα προτιμούσα να δω στατιστικά της εταιρίας (apple) για τις πωλήσεις της εκεί! :)
      Συμφωνώ εν μέρη, απλα πολυδιαφημίζεται στις ταμπελες στη τηλεροραση + τα περισσοτερα αξεσουάρ είναι για Iphone τουλάχιστον που είδα εγώ στα μερη που πήγα ήταν για iphone.Όπως και τα Samsung επίσης.
      Ε ναι για να ξέρουμε ποιο πούλησε περισσοτερο πρέπει να έχουμε τις πωλήσεις της κάθε εταιρίας, ίσως να γενικευω λίγο.Πάντως στα μάτια απο αυτα που βλέπω κάθε φορά το iphone και το Samsung επικρατεί, είτε στο δρόμο, είτε σε διαφημισεις κλπ .Αποψή μου πάντα.
      all Mi-ght ...for our right!!
    • Καλημερα και παλι
      Ευχαριστω τους φιλους που απαντησαν και ζητω συγνωμη αν "πυροδοτησα" μια διαμαχη...
      (εισαστε και πολυγραφοτατοι παναθεμα σας!!!) Η μονη εμπειρια που εχω με smartphone ειναι
      ενα LG L90 εδω και 2 χρονια. Κανει μονο του τις οποιες αναβαθμισεις και δεν χρειαστηκε να ασχοληθω
      ποτε με το software.Γερασε ομως και θελω να το αλαξω. Φιλε Thracia το συμπερασμα που λες για το
      χαλια software το εβγαλα (αυθαιρετα μαλλον) απο την ωρα που επεσα πανω στο φορουμ και ειδα την
      προσπαθεια απο αξιολογους ανθρωπους που γινεται εδω ( για βελτιωσεις??) κλπ. Θα προτιμουσα να αποδεχθω
      την αποψη του makisfz που λεει οτι δεν θα χρειαστει να το πειραξω (τουλαχιστον μεχρι να μαθω μερικα πραγματα)
      Θεωρω παντως οτι ενα κινητο ειναι μια καταναλωτικη συσκευη που ασχετως χωρας αγορας η προελευσης
      πρεπει να λειτουργει κανονικα μιας και μιλαμε για βιομηχανικους γιγαντες που απευθυνονται σε ολο τον κοσμο
      και οχι σε περιθοριακους γκουρου του linux....
      Ευχαριστω πολυ!!
    • Το 2008 είχα πάει σε ένα club με κάπου 1000-2000 άνθρωπους μέσα οι περισσότεροι είχαν iphone.
      Και μιλάμε για μια εποχή που μόλις είχαν προωτοβγει. Ίσως να μετρούσαν και λιγότερο απο 1 χρόνο ζωής.
      Επειδή εγω ήμουν σε μέρος με οικονομικά ανετους πάει να πει πως όλο το Γιοχάνεσμουρκ έχει ή είχε iphone?
      Eχω ταξιδέψει και σε Χονκ Κονκ και σε Ταΰλάνδη. Όπως εδώ έτσι κι εκεί τα τηλέφωνα των 800 και 1000$ τα έχουν οι εχοντες. Δεν είναι έχοντες η πλειοψηφία.
      Ειδικά στην Ταΰλάνδη απορώ που τα είδες τα iphone. Οι κλώνοι περισσοτεροι ειναι απο τα γνήσια.

Επειδή δεν θέλω να αρχισουμε να δουλευομαστε θα πιω την καφεδάρα μου και θα μιλήσω στο viber με μια μελαχρινη στην κινεζικη συσκευή μου.

Even dead i will fight.
    • Ο/H iAmLiakos έγραψε:

Ο/H RockHead έγραψε:

ανεφερα προβλημα software-ρικο το οποιο δεν εχει λυθεί με τον σαρωτή δακχτυλικων αποτυποματων. Το οποιο έλυσα με hard reset μονο.
      Άρα δεν είναι καθαρό bug του MIUI, καθώς δε θα λυνόταν με factory reset. Γενικά αυτά τα (μικρο)προβλήματα συνήθως είναι απο κάποιο preference file το οποίο δε δουλεύει σωστά και συνήθως φταίει το android για αυτό (γενικά η Java/ Virtual Machine).

Ο/H RockHead έγραψε:

Το autobrightness δεν εχει την απόκριση που θα έπρεπε. Το βαζεις χειροκίνητα με auto ενεργοποιημενο και μενει εκει.. Βγάζεις το auto ανεβαζεις τη φωτεινότητα, βαζεις auto και ξαναγυρναει στη ιδια θέση.
      Σωστά δουλεύει! Έτσι πρέπει! Και για να γίνω κατανοητός, η φωτεινότητα στο MIUI είναι "Αυτόματη με προτεραιότητα". Το σημαντικό είναι το "με προτεραιότητα", και εξηγώ, όταν θέλεις αυτόματη φωτεινότητα σου δίνεται η δυνατότητα να μπορείς να βάζεις εσύ την προτεραιότητα που θέλεις να έχει και αυτό θα "παίζει" γύρω στην φωτεινότητα που θέλεις εσύ. Δε θα βλέπεις φυσικά την μπάρα να ανεβοκατεβαίνει γιατί δεν έχει κάποιο πρακτικό όφελος.

Ο/H RockHead έγραψε:

Ειναι εκνευριστικο οτι κάθε φορά που κανεις touch αναβουν τα κουμπακια κατω μου θύμισε πολυ cyanogen
      Αυτό μπορείς να το απενεργοποιήσεις/να αυξήσεις το χρόνο που μένουν ανοιχτά εαν πας στο Settings -> Additional settings -> Buttons -> Button Lights (on/off) ή απο κάτω αλλάζεις τον on time.

Τα γράφω αυτά για να τα ξεκαθαρίσεις φυσικά και όχι για να στην πω. Τα περι συμπάθειας λειτουργικού είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα και κάθε άποψη (τεκμηριωμένη έστω και με υποκειμενικά κριτήρια - πχ "απλά δε μου αρέσει αισθητικά") είναι δεκτή! :thumbsup:
      Το οτι έκανα μια συγκεριμένη ενέργεια και αυτή η ενέργεια είχε ώς αποτέλεσμα να δημιουργήσει η να φέρει στην επιφάνεια ένα "ελάτωμα" δεν είναι bug?

Αυτο που λές "Αυτόματη με προτεραιότητα" δε το γνώρισα.
      Σε ευχαριστώ. :D

Οσον αφορά τα κουμπάκια απλα δε μου αρέσει να αναβουν σε κάθε touch της οθόνης, προτιμω να ανάβουν σε κάθε touch των κουμπιών.Επειδή μάλλον έχω συνηθίσει έτσι.

Κάθε άποψη δεκτή ενοείται ακομα καλύτερα όταν είναι για να βοηθήσει.
      Φιλικά.

=============== Ιαν 13th 2017, 12:49pm ===============

Ο/H osalonikios έγραψε:

Το 2008 είχα πάει σε ένα club με κάπου 1000-2000 άνθρωπους μέσα οι περισσότεροι είχαν iphone.
      Και μιλάμε για μια εποχή που μόλις είχαν προωτοβγει. Ίσως να μετρούσαν και λιγότερο απο 1 χρόνο ζωής.
      Επειδή εγω ήμουν σε μέρος με οικονομικά ανετους πάει να πει πως όλο το Γιοχάνεσμουρκ έχει ή είχε iphone?
      Eχω ταξιδέψει και σε Χονκ Κονκ και σε Ταΰλάνδη. Όπως εδώ έτσι κι εκεί τα τηλέφωνα των 800 και 1000$ τα έχουν οι εχοντες. Δεν είναι έχοντες η πλειοψηφία.
      Ειδικά στην Ταΰλάνδη απορώ που τα είδες τα iphone. Οι κλώνοι περισσοτεροι ειναι απο τα γνήσια.

Επειδή δεν θέλω να αρχισουμε να δουλευομαστε θα πιω την καφεδάρα μου και θα μιλήσω στο viber με μια μελαχρινη στην κινεζικη συσκευή μου.
      οκ :)
      all Mi-ght ...for our right!!
    • Διαφήμιση
    • μηπως να ανοίξετε ένα καινούργιο thread γιατί έχετε λίγο ξεφύγει εδώ συζητάμε για καταστήματα κ παραγγελίες από το εξωτερικό...
    • Να μπω λίγο σφήνα στη συζήτηση επειδή βλέπω να γίνεται αρκετός λόγος για το MIUI, σαν λειτουργικό. Επειδή έχει τύχει να πέσουν στα χέρια μου διαφόρων ειδών κινητά (iphones με IOS, samsung με touchwiz customized Android, meizu με flymeOS, huawei με EMUI, Oneplus με oxygenOS, Pixel με AOSP Android και φυσικά κλασσικές custom όπως το CyanogenMod) απλά να αναφέρω το αυτονόητο. Τέλειο λειτουργικό σε smartphone (το οποίο δηλαδή να είναι responsive ΚΑΙ ασφαλές ΚΑΙ να προστατεύει την μπαταρία ΚΑΙ να έχει το super duper wow performance σε εφαρμογές, να πηγαίνει τα παιδιά σχολείο κτλ κτλ...) απλά δεν υφίσταται και ούτε πρόκειται.

Σε ότι αφορά το MIUI τώρα, πέρυσι ήταν η πρώτη μου επαφή μαζί του και μπορώ να πω ότι σε γενικές γραμμές είναι ένα mixed bag. Έχει καλά στοιχεία (έλεγχος permissions, ασφάλεια, γενικά πολύ καλή snappy απόκριση στον launcher), κάποια κακά στοιχεία (αχρείαστες system εφαρμογές και services που δεν χρειάζεται να υπάρχουν και σε 2 λεπτά στο Play Store έχεις βρει κάποια καλύτερη και πιο σωστά ενημερωμένη) και κάποια...αποτρόπαια στοιχεία όπως το απαράδεκτο Battery Saver και φυσικά το υπέρ του δέοντος επιθετικό memory management μέσω Whetstone, το οποίο είναι κατά πολύ υπεύθυνο για πάρα πολλά προβλήματα συμβατότητας με ορισμένες εφαρμογές και εξαιρετικά δύσκολο να παρακαμφθεί χωρίς να εμφανιστούν άλλου είδους προβλήματα. Πραγματικά μου έκανε εντύπωση η συχνότητα που το OS με τις προεπιλεγμένες/out of the box ρυθμίσεις, σκοτώνει user services και εφαρμογές, αν βάλετε ένα logcat σε Official ROM θα τρομάξετε. Μου θύμισε εποχές τηλεφώνων με Ice Cream Sandwitch/Jelly Bean και 500MB-1GB που βάζαμε task killers όπως CleanMaster γιατί η μνήμη γέμιζε για πλάκα (η άλλη...πλάκα είναι ότι η Xiaomi χρησιμοποιεί το CM SDK στον Cleaner/Security app, oh the irony). Εννοείται ότι στην σημερινή εποχή, με τις νέες συσκευές με μνήμες 2GB+ και τέρατα CPUs, τέτοιες εφαρμογές αποτελούν απολιθώματα του παρελθόντος και για να χρησιμοποιήσω μια αρκετά "δημοφιλή" έκφραση, τις έχουμε κλειδώσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας (μαζί με τα battery calibration apps :lol: ). Anyway όμως παρασύρθηκα. Έλεγα λοιπόν ότι για να φέρεις το σύστημα σε μια...σειρά, θα πρέπει να περάσεις από μία...συστοιχία από menus ρυθμίσεων τα οποία πολλές φορές είναι ασύνδετα μεταξύ τους (και σε διαφορετικά σημεία), χωρίς να υπάρχει απολύτως κανένας λόγος. Κυκλοφορεί μάλιστα ένας οδηγός εδώ μέσα ρυθμίσεων για notifications, messaging apps κτλ. Το γεγονός και μόνο ότι χρειάζεται οδηγός για να έχεις σωστές ειδοποιήσεις ή για να παίρνεις μηνύματα στο Viber ή να ακούς τη μουσική σου χωρίς το ΧΨΖ app να κλείνει ανεξήγητα, επειδή έτσι κάπνισε στο OS, θα έπρεπε να λέει από μόνο του ότι χρειάζεται να γνωρίζει κάποιος. Δεν θα έπρεπε αυτά τα πράγματα να αποτελούν προεπιλογές. Μια AOSP ROM πλέον κάνει μια χαρά memory management, έλεος ποια, μιλάμε για linux kernels ρε γαμώτο. Τώρα θα πει κάποιος, ε εντάξει ρε Κώστα αφού το μισείς τόσο πολύ το εργαλείο γιατί το πήρες ή γιατί δεν το πουλάς ? Μα δεν το μισώ. Έχω αποδεχτεί αυτό που είναι. Απλά κάνω κριτική (νομίζω έχω το δικαίωμα) στα πράγματα που δεν μου αρέσουν. Όπως και λέω ότι το security model που δεν αφήνει όποιο app θέλει να πάρει ότι permission θέλει (επειδή...έτσι του άρεσε) συγκαταλέγεται στα πολύ θετικά. Όπως και το γεγονός ότι οι Κινέζοι ενημερώνουν με τα latest Android patches τη ROM τους.

Από εκεί σε ότι αφορά τα bugs, ναι υπάρχουν, άλλα μικρής σημασίας, άλλα μεγαλύτερης. Πείτε μου όμως πραγματικά ένα smartphone OS που δεν έχει bugs.

Καλώς ή κακώς αυτό είναι το MIUI, έτσι όπως διαμορφώθηκε από τις σχεδιαστικές αποφάσεις των Κινέζων devs καθώς και το πλάνο που ακολουθούν. Είναι αλήθεια ότι το MIUI σε γενικές γραμμές θέλει χαρχάλεμα, δεν είναι iOS που θα σου δουλέψουν απαραίτητα τα πάντα όλα όπως τα θες out of the box, δεν είναι το ιδανικό OS για τον αρχάριο που δεν ξέρει (και δεν θέλει κιόλας να ξέρει ή να ασχοληθεί με τα...εσώψυχα της συσκευής του) και απλά θέλει να πάρει μια συσκευή, να φορτώσει τη SIM και να πάει στην ευχή της Παναγίας. Το MIUI θέλει χέρι, έχει ειπωθεί εδώ μέσα πάμπολλες φορές και είναι 100% σωστό.

Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του ανάλογα με τις ανάγκες του. Θεωρώ ότι όταν αποφασίσεις να αγοράσεις ένα Χ κινητό, ότι και αν είναι αυτό, ένας σημαντικός παράγοντας της έρευνας αγοράς (που οφείλεις να κάνεις αν δεν θες να πιαστείς Κώτσος) πρέπει να είναι και το software. Επιδιώκεις να το δεις να παίζει κάπου, αν γίνεται να το πιάσεις να το δουλέψεις ο ίδιος (ακόμα καλύτερα αν γίνεται και για μέρες και όχι για 5-10 λεπτά σε κάποιο μαγαζί), ξεψαχνίζεις το internet να δεις αν αυτό το software έχει υποστήριξη, τι προβλήματα βγάζει (αν βγάζει) κτλ και τελικά παίρνεις μια όσο πιο καλή απόφαση μπορείς.

Αυτά τα ολίγα (demakh το scroll στο σκισα :lol: ).
    • Αυτο, για το offtopic, το χω γράψει εδώ κ ώρα, αλλά δεν τρέχει κ κάτι...σε "ελεύθερη" χώρα ζούμε (??)!!! :phatgrin: :phatgrin:

Θα χει κ δουλειά κ ο τύπος με το τρίκυκλο κ δεν τις προλαβαίνει όλες τις "μεταφορές"!! :lol: :lol:

Μια παρατήρηση στον προηγουμενο νέο, που το σκισε στο offtopic το επιστημονικο πάλι κ με νευριαζει!! :grumble:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H RockHead έγραψε:

"Τι να το κάνω ένα κινητο αν ειναι τούπανο και δεν έχει Software... είναι ένα τ'ιποτα."
      το έγραψα στα γενικα πλαίσια ξαναλέω και δεν ενοώ για το Xiaomi.
      Δε το έκραξα είπα τι μου έχει συμβεί απλά.
      Και ναι απο οσα έχω flasha-ρει έιναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποισει απο μερια αποκρισης και διαχείριση μνήμης.Επειδή είναι το καλύτερο που έχω χρησιμοποιήσει δε σημαίνει πως είναι και θαύμα.
      Ναι όντως βγήκαμε off-topic
      Αγαπητέ, θα συμφωνήσω με τον @demakhs και εγω χάθηκα με αυτα που λες... Συνήθως οταν κάποιος γράφει οτι δεν είναι και πολύ καλό αυτο που χρησιμοποιεί εννοεί οτι έχει χρησιμοποιήσει και κάτι καλύτερο, απο την άλλη γράφεις οτι το miui είναι το καλύτερο που έχεις χρησιμοποιήσει ?( :/ . Προφανώς εννοείς οτι είναι πολύ καλό αλλά για τη χρήση που κάνεις εσύ θες και κατι επιπλέον... Πάντως ο @iAmLiakos σου προτείνει κάποιες λύσεις για το πρόβλημά σου. Δεν έχω μεγάλη εμπειρία εγω με smartphones μιας και έχω αλλάξει 2-3 αλλά η miui σίγουρα είναι οτι καλύτερο έχω χρησιμοποιήσει.

Ο/H RockHead έγραψε:

Συμφωνώ εν μέρη, απλα πολυδιαφημίζεται στις ταμπελες στη τηλεροραση + τα περισσοτερα αξεσουάρ είναι για Iphone τουλάχιστον που είδα εγώ στα μερη που πήγα ήταν για iphone.Όπως και τα Samsung επίσης.
      Ε ναι για να ξέρουμε ποιο πούλησε περισσοτερο πρέπει να έχουμε τις πωλήσεις της κάθε εταιρίας, ίσως να γενικευω λίγο.Πάντως στα μάτια απο αυτα που βλέπω κάθε φορά το iphone και το Samsung επικρατεί, είτε στο δρόμο, είτε σε διαφημισεις κλπ .Αποψή μου πάντα.
      Διαβάζοντας στατιστικά πωλήσεων(τουλάχιστον στην Κίνα) η Apple έρχεται 4η σε πωλήσεις και η Samsung ακόμα πιο μετά... Ο λόγος που οι διαφημίσεις και τα αξεσουαρ που βλέπεις είναι για iphone και samsung εγώ θεωρώοτι είναι ο εξής. Οτι κυκλοφορείς σε τουριστικά μέρη... Οι τουρίστες συνήθως είναι οικονομικά πιο ευκατάστατοι σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους.
      Οικονομικά ευκατάστατος=αγοράζω πιο ακριβά πράγματα=πιο πιθανός κατοχος apple/samsung

Τουλάχιστον αυτη είναι η προσωπική μου άποψη. Επίσης δεν χωρά αμφιβολία οτι apple/samsung έχουν το καλύτερο marketing όσον αφορά τα κινητά και μάλιστα με διαφορά(ειδικά η apple)
      Stay away from dx.com

Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB
    • Διαφήμιση
    • Το γυρνάω σε On Topic, πριν λίγο ήρθε ειδοποίηση στο Redmi Note 3 Pro που περίμενα απο geekbuying και είχε περάσει απο τελωνείο με ένδειξη "Προιόντα Υψηλής αξίας κτλ κτλ". Το καπελάκι είναι 48 ευρώ. Μεγειά! :mrgreen:

Πριν 1 μήνα περίπου είχα ενημερώσει για ένα άλλο κινητό Redmi 3s το οποίο πέρασε απο ΥΕΔ Θεσσ και ΥΕΔ Αθήνας και δεν μπήκε φόρος καθόλου.

Οπότε ενημερώνω και εγώ για την εμπειρία μου ;)