έλεος ρε παιδιά 250 ευρω για πιο λόγο;
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Περιμένοντας και εγώ 3 παραγγελλίες απο aliexpress εχω σημειώσει καταστήμα στο οποίο εχουν φανεί επαγγελματίες.Και αυτο θα κανω απο εδω και στο εξης. Σε μια απο τις 3 αποστολές ο ενας απο του πολιτές με το που εκανα την παραγγελία μου έστειλε μνμ οτι η παραγγελία μου φεύγει και οταν τη παραλάβω, αν υπάρχει καποιο πρόβλημα με τη θηκη να τους ενημερώσω αμεσως να το τακτοποιήσουμε και επισης ρωτησα αν η θηκη εχει auto wake μου ειπε εχει αλλα αν δεν έχει( εχουν 2 ιδιες η μια εχει η αλλη οχι) θα σου στείλω αλλη. Αυτο δε σημαίνει οτι στα αλλα δυο καταστήματα δεν είναι επαγγελματίες , απλα ενιωσα λίγη περισσότερη ασφάλεια στην αγορά μου.Ναι γνωρίζω οτι υπάρχει ασφάλεια με deadline, ποιοτική υπάρχει; Το να μιλάς και απευθείας με το κατάστημα ειναι οτι καλύτερο μιας και είναι χιλιαδες μιλια μακριά. Φυσικα διαβάζω feedback πρωτα πριν την παραγγελία. Σίγουρα θα υπάρχουν και άλλα καταστήματα που δουλεύουν έτσι , δε ξέρω αν επιτρέπεται να λεμε ονοματα καταστημάτων αλλα σίγουρα θα βοηθούσε όλους να τα επισημάνουμε για μελλοντικές αγορές.all Mi-ght ...for our right!!
-
-
Ο/H makis1024 έγραψε:
Γιαυτό και η μούρη του corsa είναι στραπατσαρισμένη.
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
@RockHead Καλημερα φιλε επειδη ειμαι σε φαση που ψαχνω αξιοπιστο μαγαζι μπορεις να μου πεις πως λεγεται το καταστημα; ειτε εδω ειτε pm...αν και ψαχνω κατι που με αξασφαλιζει οσον αφορα τα τελωνια αλλα δεν πειραζει
all Mi-ght ...for our right!! -
παιδιά εξηγήστε μου κάτι γιατί έχω μπερδευτεί.Οταν έρχεται μεσω Ολλανδίας με postNL δνε θεωρείται τριγωνική διαδρομή;Υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο;
-
δε θεωρείται...post nl-->ίδιες, μπορεί κ περισσότερες, πιθανότητες προτίμησης από το τελωνείο!!
ασε που, πλέον, κάνει 2-3 μήνες η παράδοση της παραγγελίας!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H mathematica έγραψε:
Οταν έρχεται μεσω Ολλανδίας με postNL δνε θεωρείται τριγωνική διαδρομή;Υπάρχει περίπτωση να περάσει τελωνείο;
Δεύτερον στην Ολλανδία δεν πάνε για να πολιτογραφηθούν ευρωπαικα προιόντα αλλά επειδή κάπου πρεπει να προσγειωθει το αεροπλάνο με τους δεκάδες σάκους για ΟΛΗ την Ευρώπη. Το NL Post έχει χαμηλές χρεώσεις από Κίνα προς Ευρώπη, έχει ανοιξει και κάποια υποκαταστηματα στο Shenzen οπότε ένας μεγάλος αριθμος αποστολων προς Ευρώπη γίνεται με αυτους.
Even dead i will fight. -
-
top-one digital stores
Από Ευρώπη υπάρχει το eglobalcentral.
Συγκρίνεις τιμές κ χρόνο αποστολής, σταυρώνεις τα χέρια κ ρίχνεις παραγγελία!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ήταν μέχρι πριν κανα μήνα το Top One. Τώρα για κάποιο λόγο δεν στέλνει Ελλάδα.
Ούτε το MC Mart.
Μήτσο ξαναστέλνει το Top one Ελλάδα;
Even dead i will fight.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-