Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Τελικά στο eglobalcentral.eu (βλέπω υπάρχει και .es) μπορούμε να παραγγείλουμε ή όχι?

Το redmi note 4 64GB το χει 189€, ένα.....50ρικο φθηνότερα (μη βαρατε μερικοί.. :chinese: ) από το φθηνότερο μαγαζι στο σκρουτζ, το ριξα στο καλάθι, με πέταξε στο paypal να πληρωσω αυτό το ποσό ακριβώς, αλλά δεν θέλω να προχωρήσω εγώ στην παραγγελία.

Φαντάζομαι όμως ότι γίνεται να προχωρήσεις στην παραγγελία, τι λέτε?
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Καλημέρα σας έχω κάνει μία παραγγελία redmi pro από τον Δεκέμβριο κ αυτή είναι η εξέλιξη του μέσω του tracking number... Επειδή η αναμονή κουράζει σιγά σιγά ν κάνω dispute η ν περιμένω κ άλλο?

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    • @demakhs

Προχωρα και εχε μπολικη υπομονη....το 8 μερες παραδοση ξεχνα το παντως!!

Η δικη μου περιπτωση περιμενω ακομα και απο οτι με διαβεβαιωσε φιλος απο εδω χθες που το πακετο του ειχε παρομοια πορεια (χωρις ενεργο τρακ) παρελαβε σε 25 μερες τελικα (χωρις τελωνειο σε αυτο μαλλον δεν ψευδονται) ετσι στο ξεκαρφωτο μετα απο τηλεφωνο απο την acs της περιοχης του!!

Οποτε θα παραλαβω μαλλον και εγω.....απλα το μαγαζι ειναι οτι κατσει μαλλον ......απο επικοινωνια και εξυπηρετηση περνουν σιγουρα κατω απο μηδεν και πολυ λεω....απαραδεκτοι!!

Απο βδομαδα που υπολογιζω οτι λογικα θα φτασει ελλαδα θα αρχισω τα τηλεφωνα στην acs μπας και βγαλω ακρη!!

Δε λεω οτι ισχυει για ολους εδω μεσα σε καποιους εστειλαν τρακ κανονικα......παντως μεχρι στιγμης ειμαστε δυο σιγουρα που εχουμε τετοια θεματα μαζι τους!!

Θα ενημερωσω ξανα με την παραλαβη (οποτε γινει αυτο τελικα μιας και δεν βλεπω που ειναι το πακετο)!!!!

Το αιτημα για refund παντως στο paypal (μερικο η ολικο αναλογα με το αν θα ερθει, τι θα ερθει και ποτε θα ερθει) με ολη αυτη την κατασταση και τη συμπεριφορα δεν το γλιτωνουν απο μενα με τιποτα οτι και αν γινει....μπορω να το στηριξω σε 100 λογους μεχρι στιγμης!!!

Δε το εχω κανει ποτε σε κανενα απο την στιγμη που παρελαβα κανονικα ακομα και σε 55 μερες απο την στιγμη που υπηρχε σωστη επικοινωνια σε αυτους θα το κανω ομως......γιατι με την συμπεριφορα τους μου εχουν σπασει τα νευρα.....δε θα μας περιπαιζουν και θα μας γραφουν μη πω που οι κινεζοι παει πολυ!!! :thumbdown: :cursing: :lol:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H Alex-dent έγραψε:

Καλημέρα σας έχω κάνει μία παραγγελία redmi pro από τον Δεκέμβριο κ αυτή είναι η εξέλιξη του μέσω του tracking number... Επειδή η αναμονή κουράζει σιγά σιγά ν κάνω dispute η ν περιμένω κ άλλο?
      μολις ... 40 μερες έχεις κ θες να κάνεις κ dispute?? :shock:

Άραξε, φεεεεεεετα!! (neil)

Στις 50 αρχίζεις κ το σκέφτεσαι.. :spiteful:

@Red21 οι 25 μέρες μπορεί να ναι κ λιγότερο..Κάθε περίπτωση , είναι μοναδική! :mrgreen: !

Οπότε, όπως έχουν καταντήσει οι παραγγελίες από το εξωτερικό, μία χαρά χρόνος είναι!! :thumbsup:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Ο/H Red21 έγραψε:

@demakhs

Προχωρα και εχε μπολικη υπομονη....το 8 μερες παραδοση ξεχνα το παντως!!

Η δικη μου περιπτωση περιμενω ακομα και απο οτι με διαβεβαιωσε φιλος απο εδω χθες που το πακετο του ειχε παρομοια πορεια (χωρις ενεργο τρακ) παρελαβε σε 25 μερες τελικα (χωρις τελωνειο σε αυτο μαλλον δεν ψευδονται) ετσι στο ξεκαρφωτο μετα απο τηλεφωνο απο την acs της περιοχης του!!

Οποτε θα παραλαβω μαλλον και εγω.....απλα το μαγαζι ειναι οτι κατσει μαλλον ......απο επικοινωνια και εξυπηρετηση περνουν σιγουρα κατω απο μηδεν και πολυ λεω....απαραδεκτοι!!

Απο βδομαδα που υπολογιζω οτι λογικα θα φτασει ελλαδα θα αρχισω τα τηλεφωνα στην acs μπας και βγαλω ακρη!!

Δε λεω οτι ισχυει για ολους εδω μεσα σε καποιους εστειλαν τρακ κανονικα......παντως μεχρι στιγμης ειμαστε δυο σιγουρα που εχουμε τετοια θεματα μαζι τους!!

Θα ενημερωσω ξανα με την παραλαβη (οποτε γινει αυτο τελικα μιας και δεν βλεπω που ειναι το πακετο)!!!!

Το αιτημα για refund παντως στο paypal (μερικο η ολικο αναλογα με το αν θα ερθει, τι θα ερθει και ποτε θα ερθει) με ολη αυτη την κατασταση και τη συμπεριφορα δεν το γλιτωνουν απο μενα με τιποτα οτι και αν γινει....μπορω να το στηριξω σε 100 λογους μεχρι στιγμης!!!

Δε το εχω κανει ποτε σε κανενα απο την στιγμη που παρελαβα κανονικα ακομα και σε 55 μερες απο την στιγμη που υπηρχε σωστη επικοινωνια σε αυτους θα το κανω ομως......γιατι με την συμπεριφορα τους μου εχουν σπασει τα νευρα.....δε θα μας περιπαιζουν και θα μας γραφουν μη πω που οι κινεζοι παει πολυ!!! :thumbdown: :cursing: :lol:
      Κ εγω φιλε ειμαι ενας απο 1/1 παραγγελια και ακομη περιμενω χωρις να ξερω που βρισκεται ;(
    • Ο/H demakhs έγραψε:

Τελικά στο eglobalcentral.eu (βλέπω υπάρχει και .es) μπορούμε να παραγγείλουμε ή όχι?

Το redmi note 4 64GB το χει 189€, ένα.....50ρικο φθηνότερα (μη βαρατε μερικοί.. :chinese: ) από το φθηνότερο μαγαζι στο σκρουτζ, το ριξα στο καλάθι, με πέταξε στο paypal να πληρωσω αυτό το ποσό ακριβώς, αλλά δεν θέλω να προχωρήσω εγώ στην παραγγελία.

Φαντάζομαι όμως ότι γίνεται να προχωρήσεις στην παραγγελία, τι λέτε?
      Εχει και fr, ru, it, es αλλα νομιζω ότι μονο εθνικα εξυπηρετούν. Δοκιμασε κ πες μας :)
    • Διαφήμιση
    • Νταξει καλη η πλακα παιδες αλλα περα απο αυτο.....σε επικοινωνια οι τυποι ειναι για κλοτσες και λιγα λεω.....αν ηταν πχ κοντα θα ειχαμε παιξει μπουνιες!!! :lol: :lol: :lol:

Δηλαδη οποιος εχει συνηθισει να συναλλασετε και να επικοινωνει με αυτους που συναλλασετε με σωστο τροπο καλυτερα αν μπορει να τους αποφυγει τους τυπους!!! :-x :-x

Παραδειγματος χαριν, τα καλα μαγαζια του ali εχουν πλεον κλασεις ανωτερη επικοινωνια, σε τιμες εννοειται ειναι καλυτερα και σε χρονο παραδοσης απο οτι βιωνω δεν υπαρχει καμια τρομερη διαφορα.....ας οψεται ο φοβος για το τελωνειο ομως!!! :thumbsup:
    • Καλησπέρα, απο την στιγμή που φτάνει Ελλάδα πόσες μέρες να υπολογίζουμε πάνω κάτω?
      2017-01-15 15:46:00 【8】Arrival at Destination Post (Country: GR)
      all Mi-ght ...for our right!!
    • Διαφήμιση
    • εγω την άποψη μου την έχω πει για το global central ευτύχως που ξέμπλεξα. Και το λέω συνέχεια. Άσε που δεν ξέρεις, γενικά μιλάω αν θα σου έρθει κάνα κλεμμένο κάνα μεταχειρισμένο και στην τελική το μαγαζί είνai κυριολεκτικά χωρίς support. Τα ίδια συναισθήματα με τον @Red21 είχα και εγώ την προηγούμενη βδομάδα. Άσε που όσο διάβαζα για αυτό το μαγαζί τόσο τρελαινόμουν. Τεσπα ότι γουστάρετε κάνετε. Και ο @Casper Cas τα ίδια προβλήματα έχει. Τι να π'ω δεν αξίζει πολύ ψυχθοφθόρο.