Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Παρέλαβες σε 18 μέρες και χωρίς τελωνείο ένα άριστα συσκευασμενο τηλέφωνο όπως είπες.
      Το πρόβλημα δε βλέπω. Ότι δεν το έστειλαν με τον τρόπο που ήθελες εσύ;
      ????
      Πάνω από 10 μηνύματα σε 18 μέρες; Ερωτικη εξομολόγηση έκανες; Ήρεμα λεβέντη.
      Ζήτησες τηλέφωνο και πλήρωσες κούριερ για να αποφύγεις τελωνειο. Ακριβώς αυτη την υπηρεσία σου παρείχε το καταστημα χωρίς τίποτα λιγότερο. Δεν είναι υποχρεωμένος ο πωλητής να απαντάει σε ερωτήσεις που του κάνουμε όταν αυτός ξέρει πως κάνει καλα τη δουλειά του. Πιθανόν να μη προλαβαίνει κιόλας.
      Ας είμαστε πιο ρεαλιστες. Δεν ειμαστε το κέντρο του κόσμου για να ασχολείται ο κάθενας με εμάς.

Even dead i will fight.
    • "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΕΙ ΕΝΕΡΓΟ TRACKING NUMBER"

Ξερεις να διαβαζεις ελληνικα??

Κρινεις την αξιολογηση μου γιατι εσυ αγορασες η εγω και εχεις αποψη για τη συγκεκριμενη περιπτωση αγορας μου και το πως την αξιολογω ως εμπειρια??

Θα μας επιβαλεις και το τι θα γραψουμε τωρα κανε δουλεια σου σε παρακαλω και σταματα επιτελους να γραφεις σε ολα τα θεματα οτι σου κατεβει και χωρις ιδιαιτερο λογο...η εμπειρια μου ειναι 100% αληθινη και τεκμηριωμενη πιστευω ενω η αποψη μου μετα απο 100αδες παραγγελιες ειναι οτι το συγκεκριμενο μαγαζι απο πλευρας επικοινωνιας και εξυπηρετησης ειναι αθλιο και δεν σου πεφτει λογος να το σχολιασεις νομιζω....αγοραζε εσυ απο οπου θελεις και κρινε οτι θελεις και οπως θελεις εννοειται...στο πως κρινουν οι αλλοι ομως δε σου πεφτει λογος ουτε να προσπαθεις με τρολοσχολια να τους επιβαλεις να γραψουν αυτο που θες εσυ και να προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις πανω σε μια αξιολογηση που εκανε καποιος και μπορει να μην σου αρεσε!!!

Το πως θα αξιολογησω εγω ενα μαγαζι οταν αγοραζω απο αυτο ειναι δικο μου θεμα και μονο δικο μου και νομιζω δε σου πεφτει λογος!!!

Σε παρακολουθω καιρο και τρολαρεις συνεχεια χωρις λογο...σε εβαλε κανεις γενικο κουμανταδορο και κριτη των παντων εδω μεσα και δεν το ξερω??

Χαλαρωσε και ηρεμησε επιτελους δε σου πεφτει λογος στα παντα!!

Αλλο παλι και τουτο!!! :lol: :lol:
    • OffTopic
      Λίγο ηρεμία παρακαλώ, η βαθμολόγηση είναι καθαρά υποκειμενική του κάθε χρήστη από την αγορά που έκανε...και μπαίνει ακριβώς για να διαβάζουμε τις διάφορες εμπειρίες μας όπως τις έζησε-ένοιωσε ο κάθε ένας μας
    • Διαφήμιση
    • Εγραψα ένα ωραιότατο μήνυμα για απάντηση αλλά δεν το έστειλα επειδή πιστεύω μιλάς εν βρασμώ ψυχής.
      Την καλησπέρα μου.

Even dead i will fight.
    • Σου ξαναλεω και κλεινω την συζητηση απο την πλευρα μου τουλαχιστον....νομιζω εχω τεκμηριωσει την αξιολογηση μου και τους λογους που αυτη ηταν αρνητικη για τα δικα μου αγοραστικα στανταρ (οχι τα δικα σου η οποιουδηποτε αλλου συμφορουμιτη που σεβομαι απολυτα).....καθενας εδω μεσα μπορει να διαβασει καθε αξιολογηση καταστηματος (γιαυτο υπαρχει το θεμα αλλωστε) και να την εχει στο μυαλο του πριν απο καθε αγορα....το τι θα γραφουμε ομως για δικες μας αγοραστικες εμπειριες δεν θα μας το πεις εσυ και ληγει το θεμα για μενα εδω.
    • εγώ είμαι με τον πνευματικό μου πατέρα one thousand present....ξέρει τι γράφει, σίγουρα όχι ότι του κατέβει και δεν τα γράφει ούτε να κάνει τον μάγκα ούτε να ειρωνευτεί ούτε να τρολλάρει.

άσχετα από αυτό, απλά θέλω να επισημάνω πως έπεσες πιο κάτω από αυτόν που κατακρίνεις, κάνοντας ακριβώς αυτό για τον οποίο τον κατακρίνεις και εξηγούμαι:

"Θα μας επιβαλεις και το τι θα γραψουμε τωρα κανε δουλεια σου σε παρακαλω και σταματα επιτελους να γραφεις σε ολα τα θεματα οτι σου κατεβει και χωρις ιδιαιτερο λογο" 8|

"Σε παρακολουθω καιρο και τρολαρεις συνεχεια χωρις λογο...σε εβαλε κανεις γενικο κουμανταδορο και κριτη των παντων εδω μεσα και δεν το ξερω??
      Χαλαρωσε και ηρεμησε επιτελους δε σου πεφτει λογος στα παντα!!" 8| 8| 8|

εάν με αυτόν τον τρόπο απεκατέστησες την τάξη και τον έβαλες στη "θέση" του, πάω πάσο!! :huh:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• OffTopic
      Έγινε μεταφορά των ποστ εδώ...χαλαρώστε παρακαλώ...
    • Διαφήμιση
    • Ο/H osalonikios έγραψε:

Σε κανέναν δεν αξίζει.
      Αν πιστέυεις πως μας αξίζουν μνημόνια επειδή ένα συστημένο θα περάσει απο τελωνειο (δηλαδή το αυτονόητο) και γι αυτό μας αξιζουν μνημόνια τότε σκέψου πως αν οτιδήποτε έμπαινε στη χώρα, ή ότανα γόραζες κάτι ζητούσες κι απόδειξή και δεν ήθελες να βολευτεις νυχτοφύλακας ή κηπουρός στον Δήμο τότε δεν θα είχαμε ούτε μνημόνια, ούτε θα ψάχναμε τρόπους να αποφύγουμε να πληρώσουμε το τελωνειο.
      Ξέρεις πολύ καλά ότι δε φταίει αυτό που έχουμε μνημόνια , μνημόνια θα είχαμε έτσι κ αλλιώς.Ειναι μεγάλη κουβέντα και κάτι ακόμα , μας βάλανε στο Ευρώ, δεν αξίζαμε να μπούμε...
      all Mi-ght ...for our right!!
    • Ο/H NasDriver έγραψε:

OffTopic
      Έγινε μεταφορά των ποστ εδώ...χαλαρώστε παρακαλώ...

Με βλέπεις να πήρα στα σοβαρα τίποτα από τα παραπανω;
      Πόσο πιο χαλαρός δλδ;

Even dead i will fight.
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

@RockHead Redmi pro αδερφε τελικα 3/64
      Μπρααάβο πολύ καλή επιλογή!
      Στη Ελλάδα το βρίσκεις?

Άσε το βρήκα στα 270 το βλέπω...
      all Mi-ght ...for our right!!
    • @RockHead Με αυτες τιμες δεν τολμαω καν να το googleαρω!!

=============== Ιαν 20th 2017, 7:43pm ===============
      @Red21 @osalonikios Συγνωμη που διακοπτω τον διαχωρισμο της εξουσιας του forum(μη μου ορμηξετε ερχομαι με φιλικες διαθεσεις :D ;( ), αλλα ψαχνω την περιβοητη αξιολογηδη του Red για το eglobal αλλα δεν τη βρισκω σε ποιο θεμα ειναι;;

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση