Ξέρω 'γω η όλη φάση κάτι τέτοιο μου θύμισε

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..

Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..

Πρέπει να εγγραφείτε ως μέλη για να μπορέσετε να αφήσετε σχόλια και μηνύματα
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό ; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώραΔημιουργήστε έναν νέο λογαριασμό στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΜία πολύ λάθος τοποθετημένη απάντηση . Από την στιγμή που εσύ κύριε έχεις πρόβλημα με την κριτική της αξιολόγησης σου , δεν θα έπρεπε καν να την ανεβάσεις. Κάθε μέλος εδώ έχει το δικαίωμα και την ελευθερία να γράψει ότι θέλει .. είτε σου αρέσει είτε όχι. Το ότι μερικά άτομα είναι συνεχώς Συνδεδεμένοι και είναι χωμένοι παντού , σημαίνει πως προσφέρουν έργο στην κοινότητα.. και όσο για την αξιολόγηση .. κάθε άνθρωπος (απλός) έχει διαφορετικές πηγές αξιολόγησης ενώ άτομα γνώσης του επαγγέλματος όχι, οπότε το ηθικό δίδαγμα πιο είναι ;Ο/H Red21 έγραψε:
"ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΕΣΤΑΛΕΙ ΕΝΕΡΓΟ TRACKING NUMBER"
Ξερεις να διαβαζεις ελληνικα??
Κρινεις την αξιολογηση μου γιατι εσυ αγορασες η εγω και εχεις αποψη για τη συγκεκριμενη περιπτωση αγορας μου και το πως την αξιολογω ως εμπειρια??
Θα μας επιβαλεις και το τι θα γραψουμε τωρα κανε δουλεια σου σε παρακαλω και σταματα επιτελους να γραφεις σε ολα τα θεματα οτι σου κατεβει και χωρις ιδιαιτερο λογο...η εμπειρια μου ειναι 100% αληθινη και τεκμηριωμενη πιστευω ενω η αποψη μου μετα απο 100αδες παραγγελιες ειναι οτι το συγκεκριμενο μαγαζι απο πλευρας επικοινωνιας και εξυπηρετησης ειναι αθλιο και δεν σου πεφτει λογος να το σχολιασεις νομιζω....αγοραζε εσυ απο οπου θελεις και κρινε οτι θελεις και οπως θελεις εννοειται...στο πως κρινουν οι αλλοι ομως δε σου πεφτει λογος ουτε να προσπαθεις με τρολοσχολια να τους επιβαλεις να γραψουν αυτο που θες εσυ και να προσπαθεις να δημιουργησεις εντυπωσεις πανω σε μια αξιολογηση που εκανε καποιος και μπορει να μην σου αρεσε!!!
Το πως θα αξιολογησω εγω ενα μαγαζι οταν αγοραζω απο αυτο ειναι δικο μου θεμα και μονο δικο μου και νομιζω δε σου πεφτει λογος!!!
Σε παρακολουθω καιρο και τρολαρεις συνεχεια χωρις λογο...σε εβαλε κανεις γενικο κουμανταδορο και κριτη των παντων εδω μεσα και δεν το ξερω??
Χαλαρωσε και ηρεμησε επιτελους δε σου πεφτει λογος στα παντα!!
Αλλο παλι και τουτο!!!![]()
Ο/H hehe έγραψε:
Ας προσθέσω κι εγώ το λιθαράκι μου.. παρήγγειλα ένα Xiaomi Redmi Pro MIUI 8 4G Phablet από GearBest HK Warehouse
Κατάσταση Ημερομηνία Ώρα Περιοχή
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 24-12-2016 02:28 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 28-12-2016 07:04 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΑΓΑΘΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΞΙΑΣ /ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΗ ΔΗΛΩΣΗ 29-12-2016 05:40 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 29-12-2016 05:40 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
Και μένα μου γράφει Εισαγωγή στο Τελωνείο...Ο/H Aris Dinovitsis Deauville έγραψε:
Κατάσταση πακέτου: Καθ 'οδόν
- Η παραγγελία μου έγινε 03-12-16 δεν είχε το geek το τηλέφωνο και τώρα μία εβδομάδα στο Υεδ Θεσσαλονίκης τι γίνεται ρε φίλε ; Θα το πληρώσω το πεσκέσι
Χώρα Προορισμού: Ελλάδα
2017-01-13 07:03 YED THES/NIKIS, ITEM ARR YED THES/NIKIS
2017-01-06 09:01 KAT.AERODROMIOU (EMS), ITEM IN CONTA KAT.AERODROMIOU (EMS)
2017-01-06 07:04 ITEM HANDED OVER TO CUSTOMS AUTHORITY FOR FINAL DELIVERY
2017-01-06 06:50 RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE
2016-12-28 13:33 SINGAPORE, SEND ITEM ABROAD
2016-12-28 11:09 SINGAPORE, RECEIVE ITEM FROM CUSTOMER
Χώρα Προέλευσης: Σιγκαπούρη
2017-01-06 08:50 Received at Destination Processing Facility
2016-12-28 13:33 Depart from Overseas Processing Facility
2016-12-28 11:36 Received at Processing Facility
2016-12-28 11:19 Received at Processing Facility
2016-12-24 17:15 Notification of shipment confirmation
======================================