Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ο/H maddoctor έγραψε:

Μου ήρθε σήμερα το μπουγιουρντί για το Umi London που είχα πάρει για ένα γνωστό...36€! Κοστολόγησαν το τηλέφωνο στα 100€ +24% ΦΠΑ -> 36€ Και θέλανε λέει και το ΑΦΜ μου για να το πάρω. Φυσικά θα γυρίσει πίσω.... Σιγά μην πληρώσω 36€ για ένα κινητό που κάνει 60€! Εντωμεταξύ μου έχουν αργήσει όλες οι παραγγελίες! 43 ημέρες Banggood, 39 ημέρες Geekbuying και εκτός 3 μικροπαραγγελίες από Ebay! Έχω βαρεθεί να στένω email αριστερά-δεξιά!
      Πρεπει να αρχισουν να γυριζουν πισω μαζικα παραγγελιες, δεν υπαρχει αλλος τροπος. Να κανουν επιπλεον δουλεια και να μην εισπραττουν cent. Τοτε θα γυρισουν στην πρότερή τους κατάσταση. Το αν χανουν εσοδα τα ΕΛΤΑ δεν ειναι δικη Μας ευθυνη καθως αυτα ειναι κυριολεκτικα νταβατζιλικια και ουτε φταιμε εμεις για την κατασταση κερδοφορων επιχειρησεων (ΕΛΤΑ, λιμανια, Ολυμπιακη, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ κ.ά. κ.ά.)
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Ο/H Red21 έγραψε:

Στην δικη μου περιπτωση παντως (ας το γραψω για δεκατη φορα σημερα μιας και καποιοι επιμενουν για δικους τους λογους να ανοιγουν και να ξανανοιγουν το θεμα) οι τυποι αυτοι 1) δεν μου εστειλαν ποτε τρακινγκ ναμπερ ενεργο (υπαρχουν σε παλιοτερα μυνηματα μου αναλυτικοτατα screenshots).......και δεν απαντησαν ποτε σε κανενα μου μυνημα...τελεια και παυλα!!!

2) Παρελαβα μεν...με την μεθοδο τυφλοσουρτης και οτι κατσει δε...για καποιους αυτο ειναι οκ...για μενα οχι..... τοσο απλο ειναι...δεν υπαρχει λογος να το ανακυκλωνουμε συνεχεια!!!

3) Δεν επηρεαζω κανενα περιγραφω εμπειρια ασχημη μαλιστα......και δεν μπορω να καταλαβω την πρεμουρα ορισμενων εδω μεσα να ανοιγουν και να ξανα ανοιγουν ενα θεμα το οποιο εχω τεκμηριωσει νομιζω επαρκεστατα σε σχεση με την δικη μου εμπειρια!!!

4) Παρακαλω πολυ το θεμα να κλεισει εδω το εχουμε εξαντλησει νομιζω....η αξιολογηση μου για το συγκεκριμενο καταστημα ειναι αυτη δεν αλλαζει και οποιος θελει την παιρνει σοβαρα υποψιν του οποιος δεν θελει κανει οτι θελει 5) και κλαιν μαιν!!!
      1) εγώ είμαι πεπεισμένος πως τους είχες δώσει λάθος e-mail με αυτά που περιγράφεις, γι αυτό δεν έλαβες ποτέ ειδοποίηση 8o
      2) μια χαρά παρέλαβες και εμείς σταματήσαμε να το ανακυκλώνουμε ?(
      3) ισχύει κ γι αυτό το νο 2 :shock:
      4) αμήν και πότε :doofy:
      5) σαν να την επιζητάς την ..... ανακύκλωση μου φαίνεται :monster:
      Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!

• Καλημέρα! Περιμένοντας το mi max είδα στο tracking ότι έφτασε, έγινε sorting και έφυγε από το κέντρο διαλογής Αθήνας. Έχει κανείς ιδέα ποσό καιρο θέλει για να φτάσει στο τοπικό ταχυδρομείο για παραλαβή; (Βριλήσσια). Τετάρτη φεύγω για εξωτερικό, θέλει πάνω από 3 μέρες; ευχαριστώ!
    • Διαφήμιση
    • είναι πάρα πολύ πιθανόν ότι θα προλάβεις στο ....τσακ!!! :huh: :thumbsup:

• Μακάρι! Στην παγωμένη Γερμανία θα έχω τον χρόνο να το σεταρω και να το χαρώ! Θα κάνω και ένα τηλέφωνο τη Δευτέρα στην εξυπηρέτηση να δω τι γίνεται. Ευχαριστώ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις!
    • Διαφήμιση
    • Φιλε @tomxlv700 μην αγχωνεσαι τα εχουν ολα κανονισμενα οι τρολ του σιτε ξερουν αυτοι εδω μεσα ειναι ολα δικα τους εχουν το ελευθερο φαινεται να αλλωνιζουν...το μαγαζι ειναι εγγυηση...τελος!!!! :shock: :shock:

Αριστη εξυπηρετηση, αριστη επικοινωνια....γρηγοροι και τρεχουν για σενα σαν πελατη σαν τρελοι!!! :thumbsup:

Θα παραλαβεις καποια στιγμη χωρις κανενα θεμα (εκτος φυσικα απο το οτι σε ειχαν τοσο καιρο να αναρωτιεσαι που ειναι το δεμα σου και εκτος απο το οτι προσπαθουσες να επικοινωνησεις και σε ειχαν συνδεσει με καιρο 8| 8| )....αφου στο λενε ξεκαθαρα γιατι δεν τους πιστευεις....εχουν και ανοικτη επικοινωνια μαζι τους απο οτι λενε ορισμενοι απο αυτους....ρωτανε αυτοι για σενα εν ειδει νομικου σου εκπροσωπου!! ;) ;)

Οι υπολοιποι εδω μεσα ειμαστε ψευτες και συκοφαντες και προσπαθουμε να σπιλωσουμε την φημη αυτου του υπεροχου καταστηματος!! :lol: :lol: :lol:

Υ.Γ. Τι να σου πω και εσενα ρε φιλε...ειλικρινα λυπαμαι πολυ για την ψυχικη ταλαιπωρια που τραβας!! :( :(

Υ.Γ.2 Σε λιγο θα αρχισουν να σε ρωτανε με πμ, με τσατ, εδω με μυνηματα....τι παρηγγειλες, μηπως εχει γινει κανα λαθος, μηπως επικοινωνεις με εξωγηινους και οχι με το συγκεκριμενο καταστημα, μηπως παραγγελνεις πρωτη φορα, μηπως εισαι τρελος μηπως τα χεις χαμενα μηπως μηπως μηπως μηπως.....
    • το no 5 πάντως, το επιβεβαιώνεις πανηγυρικά!!!!!!!!!!!!!!!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

• OffTopic
      Λοιπόν παιδάκια επειδή σας παρακολουθω απο χθες θα σας πρότεινα να το σταματήσετε αυτό που κάνετε...

• για βοηθηστε λιγο στο 17τρακ λεει

2017-01-17 16:58

Arrival at Destination Post (Country: GR)
      2017-01-15 14:01Despatched to overseas (Country code: GR)

στο site των ΕΛΤΑ

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ15-01-201714:01ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ

τι διαολο δεν ειναι συχρονισμενοι;; ποιο να πιστεψω;;
    • Διαφήμιση
    • Το ένα ειναι ενημερωση απο Singapore Post και το άλλο απο ΕΛΤΑ.
      Και τα 2 σωστά είναι. Αυτό που έχει σημασία από δω και πέρα είναι τα ΕΛΤΑ.

Even dead i will fight.