αρα ειναι Ελλαδα; αντε να μου ερθει το ατιμο
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Το ότι θα σου έρθει θα σου έρθει, το θέμα είναι με ή χωρίς τελωνείο.
-
τώρα του το χάλασες!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Καλύτερα να είναι προετοιμασμένος που εάν του κάτσει να το πάρει πιο ελαφρύ
-
xa xa xa xa xa σωστό κι αυτό!
έχεις για όλα απάντηση, εκτός από κάτι που σε ρώτησα προηγουμένως στο τσατ και μου κανες τον!!!
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
εχω στην ακρη ενα 50ρικο καλου κακου (το προοριζα για κανα tv box) ουτως η αλλως δωρο ειναι απο τον bro(αρα αλλος πλερωνει) αλλα το 50αρι ειναι 50αρι ας παει αλλου καλυτερα μακαρι....
-
-
Θα ρίξω μια παραγγελία και σε αυτό ετσι για την εμπειρία.
Even dead i will fight. -
εγώ έριξα προχτές μία Θοδωρή....για να δούμε σε σχέση με τις 65 μέρες (+ φόβο τελωνείου) από την Κίνα....πόσες μέρες θα πιάσουμε!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ρε @demakhs πως γινεται να εισαι τοσο χαλαρος; Αν μπεις στο trustpilot θα χαζεψεις! Μπηκα και ολες οι κριτικες ειναι 1/10 και μιλανε για χιλια δυο(fake, χαλασμενα, ακυρωμενες παραγγελιες) μηπως οντως ειναι επαγγελματιες κλεφτες αυτοι ρε παιδια και εκμεταλευονται τη διψα μας για αποφυγη τελωνειου; Στο κατω κατω ειναι περιεργο απο μονο του το γεγονος οτι προσφερουν τριγωνικη αποστολη και ενω την εισαγουν εμεσα στην τιμη ολων των προιοντων, αυτα συνεχιζουν να βρισκονται σε τοσο χαμηλες τιμες. Αυτα οχι για να κραξω το καταστημα! Εκφραζω την ανησυχια μου γιατι προκειται να παραγγειλω κι εγω απο αυτους μαλλον!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
θα το διαπιστώσουμε, ελπίζω, οσονούπω!!!!!
έτσι και αλλιώς, όπως σου εξήγησα και από Κίνα θα ξανα-παραγγείλω και ας υπάρχει ο μπαμπούλας του τελωνείου.....τα τρομάζουν τα παλικάρια ωρέ αυτά τα παλιοπράματα??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ξες τι; προτιμω χιλιες φορες να ρισκαρω τελωνειο σε ενα αξιοπιστο καταστημα παρα να ρισκαρω απο αυτους! Και πες οτι ερχεται το πακετο και σου σκαει μουφα...ή βασικα ακομα χειροτερα το χρησιμοποιεις το τηλεφωνο 20-30 μερες και σου μενει απο προβλημα Hardware...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ????
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα