Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
Επειδή καλώς ή κακός βλέπω ότι πολλοί ταλαιπωρείστε με τα Τελωνεία.. Εγώ μέσα σε 8 χρόνια μόνο ηλεκτρονικών αγορών έχω να πω . ( DHL και τσεκούρι τελωνείο "2-7 εργάσιμες" ή Airmail δωρεάν από 10-32 ημέρες. ) Το να παίζεις κορώνα γράμματα ένα δέμα που κάνει ίσες ή και περισσότερες ημέρες από το Airmail να πας τελωνείο το θεωρώ πραγματικά ανούσιο.
Π.σ Άποψη μου πάντα -
Να δούμε που θα σταθεροποιηθει πρώτα γιατι δεν πιστεύω να συνεχιστει το πανηγύρι με τα τελωνεια για πολυ καιρό.
Εχουμε καναν τελωνειακό να μας εξηγήσει όσο το δυνατόν πιο υπέυθυνα τι γίνεται εδώ και 3 μήνες κι έχουν λυσάξει;
Even dead i will fight. -
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
και γω αυτό πιστεύω...
εκτός κ αν υπάρχει κανένας...."εφιάλτης" ανάμεσά τους!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Μα παρακολουθώ ένα σωρό θέματα στο φόρουμ τόσο καιρό και ποτέ κάνεις δεν ανέφερε ότι είναι τελωνειακός και να μας εξηγήσει το τι συμβαίνει εκεί μέσα...ίσως δίνουν και αυτοί όρκο όταν διορίζονται ρε συ
Όρκο δίνουν και οι γιατροί.
Ξέρεις πόσα δεντράκια στον Αμαζόνιο έγιναν φάκελοι για 50ευρά;
Όποτε πρέπει να αγοράσουμε κι εμείς τις πληροφορίες που θέλουμε! Περιμένω σε pm την ταρίφα!
Κατεβάστε στροφές το ρημάξαμε το τόπικ πάλι.
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Μα παρακολουθώ ένα σωρό θέματα στο φόρουμ τόσο καιρό και ποτέ κάνεις δεν ανέφερε ότι είναι τελωνειακός και να μας εξηγήσει το τι συμβαίνει εκεί μέσα...ίσως δίνουν και αυτοί όρκο όταν διορίζονται ρε συ
-
Παιδια ποιες οι πιθανοτητες να περασει ενα δεμα τελωνειο με ΕΜS??
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα