Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Ρε συ το σκεφτομαι για το redmi pro απο banggood στα 170 το κοστος για να ερθει με Ems ειναι 17 ευρω...εγω προσωπικα δεν αντεχω την αναμονη μετα τις 15 μερες αρχιζει να με τρελαινει οποτε αν εχει ιδιες πιθανοτητες με το free shipping τοτε θα τα δωσω τα 17 μιας και το eglobal ζοριζομαι πολυ να το εμπιστευτω :fie:

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Παιδια ποιες οι πιθανοτητες να περασει ενα δεμα τελωνειο με ΕΜS??
      ρίξε μία ματιά και
      1. εδώ
    • Διαφήμιση
    • Ξεκώλα.
      Όλα τα κινεζομάγασα τα ίδια ειναι.
      Αν πληρώσεις με paypal κι όχι απευθείας με κάρτα δεν ε΄χεις προβλημα.
      Εγώ με το vickmall έχω αλεργια. Οι 99 στους 100 εδώ το έχουν ώς υποδειγμα κατασηματος.
      Θέμα τύχης ή ατυχίας ειναι και στραβά μπορει να πάει η οποιαδήποτε παραγγελία.
      Αν δεν μπορεις να περιμένεις ρίχνεις την παραγγελια στο mygadκαι ησυχάζεις από όλα.
      Ούτε τελωνεια, ούτε καθυστερήσεις ούτε εκπλήξεις.

Even dead i will fight.
    • Συμφωνω σε ολα αυτα που λες απλα το συγκεκριμενο καταστημα μου φαινεται γενικα μουφα, δεν ειναι σαν τα υπολοιπα! Δεν ξερω απο δευτερα που θα ενημερωθει το stock στο site τους ισως την ριξω εκει! Στο τελος θα το παρω αποφαση και θα δωσω το επιπλεον 60αρι και θα παω στο gad για να ησυχασει και το κεφαλι μου γιατι τις τελευταιες μερες εχω χαζεψει! :crazy: :doofy:

• Παλιά μέχρι και παπούτσια είχα πάρει με ems χωρίς τελωνείο.. Επειδή το έψαξα αρκετά η νέα μόδα στην Ελλάδα είναι το sf eu express. Ψάχνοντας διότι η παραγγελία μου με αυτό το courier έχει κολλήσει στο in transit κατά την chronopost και στο hong Kong κατά την sf., βρήκα ότι αυτόν τον τρόπο τον χρησιμοποιούν Ισπανία Ιταλία εδώ και καιρό για να αποφύγουν τα εκεί τελωνεία. Δεν είναι τριγωνική αποστολή όπως του top one που άλλαζε tracking. Έρχεται με έναν αριθμό με dpd chronopost Και εδώ με acs. Κάποια καταστήματα λένε ότι 100% χωρίς τελωνείο όπως τελευταία διαφημίζει το vickmall. Κάποια λένε συνήθως δεν έχει τελωνείο. Κάποια Αλλά σου πληρώνουν το τελωνείο αν και εφόσον πληρώσεις.Από 8 έως 15 μέρες παραλαβή. Επίσης διάβασα όμως ότι χάνονται πακέτα συχνά όπως έτυχε Και εδώ σε ένα παιδί.. Στο miui.it ένα μαγαζί που δουλεύουν πολλοί είναι το grossoshop.net. Στην Ισπανία yeso spemall κ.α. Το globalcentral πιστεύω αυτό τον τρόπο χρησιμοποιεί. Γι αυτό το μαγαζί Επειδή η μαρτυρία του κάθε ατόμου είναι διαφορετική και έχει να κάνει με τον αντιληπτικο μας χάρτη δλδ τι προσδοκάς από μια αγορά σύμφωνα με τις εμπειρίες σου και τους αγοραστικές σου συνήθειες, το μόνο που μπορούμε από εδώ μέσα είναι να διευρύνουμε αυτή την γνώση και τίποτε άλλο. Έτσι λοιπόν όταν δίνετε με όμορφο τρόπο και χωρίς εμπάθειες είναι αποδεκτή,η κάθε εμπειρία. Αυτά...τα λίγα για την ώρα βοηθάτε να ξεκολλήσει το mi5s μου ρε παιδιά αααα...χεχε

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Ρε συ το σκεφτομαι για το redmi pro απο banggood στα 170 το κοστος για να ερθει με Ems ειναι 17 ευρω...εγω προσωπικα δεν αντεχω την αναμονη μετα τις 15 μερες αρχιζει να με τρελαινει οποτε αν εχει ιδιες πιθανοτητες με το free shipping τοτε θα τα δωσω τα 17 μιας και το eglobal ζοριζομαι πολυ να το εμπιστευτω :fie:
      Φιλε αν το προβλημα σου ειναι αποκλειστικα το τι θα γινει με το τελωνειο υπαρχουν καταστηματα που προσφερουν ασφαλεια με 5-6 ευρω και αν το δεμα σου περασει τελωνειο τους στελνεις το μπουγιουρντι και σου επιστρεφουν τα λεφτα που εδωσες στα τελωνια!!

Ενα που ξερω σιγουρα οτι το κανει (προφανως υπαρχουν κι αλλα) ειναι το LightInTheBox.
    • Διαφήμιση
    • @Red21 Δεν το ηξερα οτι υπαρχουν καταστηματα που προσφερουν τετοια επιλογη! Πολυ καλο! Απλα εγω εχω και θεμα με τον χρονο παραδοσης! Δεν θελω να περιμενω πανω απο 20 μερες, μηπως γνωριζουμε ποσο κανουν τα πακετα απο lightInTheBox μιας και απ οτι βλεπω χρεωνουν και 6 ευρω μεταφορικα.

• Οσο κανουν και απο τα υπολοιπα κινεζομαγαζα ....απο 15 μερες και πανω.....αν δε θες να περιμενεις φιλε οι λυσεις ειναι 2.....λυση νουμερο 1 σκρουτζομαγαζο με καπελο...και λυση νουμερο 2 υπομονη και ψαξιμο στις αγγελιες σε διπλανο φορουμ!!!
    • Να τονίσουμε ότι είναι καλύτερα να το πάρεις από Skroutz παρά DHL και τελωνείο ...
    • @XiaomiNewbie Προφανως αφου η dhl στα εξοδα εκτελωνισμου κοστολογει ακομα και τα βηματα των υπαλλήλων της! :grumble:

@Red21 Απ οτι εχω διαβασει τα πακετα απο το eglobal οσο αναξιοπιστο και αν ειναι φτανουν σε 10-20 μερες και χωρις τελωνειο πραγμα που με καλυπτει! Εγω προσωπικα δεν εχω ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ απαιτηση ας ειμαι στα τυφλα χωρις να ξερω καν σε ποια ηπειρο ειναι το πακετο μου! Μου αρκει να ερθει εντος 20 ημερων και να ειναι γνησιο και καινουριο...οχι απαταιωνιες δλδ!

• Διαφήμιση
    • @demakhs γι αυτο προτείνετε paypal, λογω claim? Δε το ηξερα και εχω κανει 3 αγορες με πιστωτική θηκες και glass ομως...θα το βαλω στο πρόγραμμα

=============== Ιαν 21st 2017, 9:46pm ===============

Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:

Να τονίσουμε ότι είναι καλύτερα να το πάρεις από Skroutz παρά DHL και τελωνείο ...
      Δε ξέρεις ποσο πολυ θα συμφωνήσω μαζί σου...για πολλούς λογους
      Ειχα κανει την ερωτηση εδω στο forum. Γιατι απο εδω ΟΧΙ και απο εξω Ναι, χωρις να θελω να κριτηκάρω.. Η απάντηση ηταν εξαψη, αδρεναλινη, αναμονή κατι τετοιο και σίγουρα πιο φθηνα. Βέβαια ο καθένας απο εμας το κανει για δικο του λογο, προφανώς καποιους τους αρεσει αυτό και το βλέπουν παιχνίδι.. ;)
      Και ένα βασικό μαθαίνουν απο τις εμπειρίες και βοηθούν κι αλλους συμφορουμίτες. :D
      all Mi-ght ...for our right!!