Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@demakhs αρα να περιμένω μεχρι να κλείσει μονο του το claim και να μεινω ο λαλακας της υπόθεσης! Μάγκες οι κινεζοι και του στείλαμε αλλα κινητα και ριφαουντ δεν πηρε γιατι ειμαστε κολλητοί με την πειπαλ... μια χαρα! εχουν πρόγραμμα . Θα παλεψω μεχρι τελευταίας ρανιδας του αιματος μου για το γαμωτο...
REDMI NOTE 3 PRO GTV 6.8.18 DEV -
Τι να σε πω...
Κάτσε να μπεί στην κουβέντα ο μάστερ του είδους, @osalonikios (έχει φροντίσει να χει κ άρθρο μπροστά ο κιαρατας!!)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@Μάστερbuyer χαχαχαχαχα.
Το Paypal το αποφεύγω όσο μπορώ οπότε άνθρακας ο θησαυρός.
Even dead i will fight. -
να σου ανοίξω ένα καινούριο θέμα να παραδίδεις σεμινάρια, να σου ανταποδώσω το πρώτο θέμα αφιερωμένο στα σκλήκια που δημιούργησες???Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Α όχι ευχαριστώ.
Ξέρεις πως ειμαι ευεξαπτο παιδί.
Ο/H tasos17 έγραψε:
μπορει καποιος να μου εξηγησει κατι;
τα ελτα:
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ15-01-201714:01ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
το singapore post:
17/01/2017 Arrival at Destination Post (Country: GR) 15/01/2017 Despatched to overseas (Country code: GR)
πηρα ενα τηλ σημερα στα ελτα μου λενε δεν μπηκε Ελλαδα. Τι εγινε και εχουν αυτην την διαφορα στην ενημερωση;;;
Απ' οτι έχω καταλάβει η Singapore Post έχει πέρα από το tracking number του δέματος και το tracking number του σάκου. Φτάνει ο σάκος στην Ελλάδα, τον σκανάρουν και ενημερώνεται. Τα ελτά μέχρι να τον ανοίξουν δεν μπορούν να ενημερωθούν για τα tracking κάθε δέματος. -
-
Δικαιολογείται ή όχι δεν έχει σημασία.
Σημασία εχει πως γίνεται.
΄Όσα τηλέφωνα και να παρετε στα ΕΛΤΑ ή emal στειλετε θα δείτε πως δεν αλλάζει τίποτα.
Τζάμπα συγχίζεστε.
Όπως έχουν γράψει και άλλοι εδώ. Με τα ελτά μόνο υπομονή μπορείς να κάνεις.
-
πριν τις γιορτες ειχα παρει τα xiaomi headphones απο Gearbest και ειχανε λιγες μερες διαφορα αλλα οχι μια βδομαδα.Προφανως τωρα γινεται της ποπης απο δεματα...(μονο μην πανε τελωνειο μακρια απο μας)
-
Πάντως εμένα απο το Arrival Destination που λέει έκανε 7 μέρες μέχι την Αθήνα....all Mi-ght ...for our right!!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα