Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Καλησπέρα σε όλους. Παραγγελία 7/1 από vickmall ένα mi max 64. Σήμερα μου ήρθε το ειδοποιητήριο και αύριο πρωί θα το παραλάβω. Για τελωνείο δεν είδα να γράφει κατι η ειδοποίηση. Περισσότερα αύριο! Έβαλα το Nl post από vickmall.
-
παιδια σας εχει συμβει να το δειξει αυτο 2 φορες? Screenshot by Lightshot ειχα στειλη στην chronopost και μου ειπαν πως ουτε οι ιδιοι δεν ηξεραν τελικα σημερα ξανα εβγαλε αυτο το μηνυμα λετε να μου βρηκαν το κινητο?
-
-
Ο/H hondx έγραψε:
χαίρετε παιδία εχω πάρει ένα κινητό απο geekbuying και απο της 2017-01-17 16:55 Arrival at Destination Post (Country: GR) εχει φτάσει ελλαδα παταω στα ελτα το tracking number και μου γράφει αυτό
SEND ITEM ABROAD 15-01-2017 14:19 SINGAPORE
ενώ στο 17tracking λεει οτι εχει ερθει ελλαδα απο της 17-01-17
Σε καμια περιπτωση δεν ισχυει -
Ο/H XiaomiNewbie έγραψε:
Ο/H dajannis έγραψε:
εχθές δεν πρόλαβα να πω όλο το tracknumber Και με σταμάτησε στο RF... και με ρωτησε ''κινητό ειναι?''
αυτη την εβδομάδα θα σας το στείλουμε μου είπε
=============== Ιαν 24th 2017, 11:30am ===============
@johnmlrs και εγω το Μι5 περιμενω απο τελωνείο κλαψXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
Tι κλεισιμο; κακο κλεισιμο ή καλο;
Μας εχουν παρει χαμπαρι και οι καθαριστριες εκει περα.
Αυτο που ειπε σημαινει ειτε οτι σταματαει το ξεφρενο χαρατσωμα ή οτι εχουν μπει σε μια σειρα τα χαρατσωματα..Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα. -
φιλε dejannis ευχομαι να σου ερθει με την χαμηλοτερη τιμη σε δασμους..εμενα αυτο που με χαλασε δεν ηταν τα 36 ευρω που πληρωσα αλλα η μεγαλη καθυστερηση που ειχε...ειμε με 2+ μηνες με κινητ με σπασμενη οθονη και τα κατω κουμπια (επιστροφη κτλ.)δεν λειτουργουν...ταλαιπωρια!
εχω αρχισει και το συνηθιζω ομως
-
Πάντως βλέπω παίζει πολύ το 36€ ανεξαρτήτως κινητού. Mi5 -> 36€, Umi London ->36€Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Και για 2 Leagoo 36€ πλήρωσα.
Even dead i will fight. -
Ότι πάρεις....36€!Παθολογικός-Ογκολογικός-Νεφρολογικός-Ενδοκρινολογικός Ιατρικός Φάκελος(EMR)
Γίνε VIP!!!
Γενικό ευρετήριο οδηγών για κάθε συσκευή -
Φαντασου να εχεις παρει κανενα κινητο των 50 ευρω... +36..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα