Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Εγω παντως εχω παραγγειλει ενα φτηνο για μια θεια μου κ δειχνει οτι ταξιδευει εδω κ δυο μηνες...

=============== Ιαν 24th 2017, 1:00pm ===============
      Ουτε απο την κινα να ερχοταν :whistling:
    • Ψάχνοντας καλή τιμή στο RN3 έπεσα πάνω σε δύο προσφορές για το RN4 2/16: από Gearbest 133€ (χωρίς δυνατότητα τριγωνικής αποστολής) και από Merimobiles 119€ +20€ για EU EXPRESS!!
      Θα κατέληγα στο Gearbest αλλά είναι πολύ δελεαστική η προσφορά του Merimobiles
      Τι θα λέγατε; Είναι αξιόπιστο τώρα το Merimobiles; Ξέρω ότι παλιά είχε συνεργασία με το forum μας. Τώρα όμως τι λέει; Η τιμή είναι πάρα πολύ χαμηλή σε σημείο να αναρωτιέμαι αν είναι μούφα...
      Από πού να το παραγγείλω;
    • Διαφήμιση
    • Τιποτα παιδια, απο δω και περα μονο ακριβα κινητα..
      Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
    • Καλησπέρα και πάλι. Mi Max 64 απο Vickmall παραγγελία 7/1, έφτασε και παρέλαβα σήμερα 24/1 χωρίς καμμία επιβάρυνση. Όλα καλά!
    • Στην ερωτηση μου στο eglobalcentral αν μπορω να παραλαβω το κινητο που θα παραγγειλω σφραγισμενο οπως ακριβως ερχεται απο το εργοστασιο αρχισαν μονοι τους να μου λενε οτι ολα τα προιοντα τους ειναι καινουρια και οχι refirbished και να μην ανησυχω και οτι ολα τα προιοντα τους τα ανοιγουν για να κανουν ελεγχο αν ειναι ολα μεσα..τωρα τι κανεις με αυτους; Νομιζω εδω ισχυει το "Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται" :phatgrin: :phatgrin:

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Στην ερωτηση μου στο eglobalcentral αν μπορω να παραλαβω το κινητο που θα παραγγειλω σφραγισμενο οπως ακριβως ερχεται απο το εργοστασιο αρχισαν μονοι τους να μου λενε οτι ολα τα προιοντα τους ειναι καινουρια και οχι refirbished και να μην ανησυχω και οτι ολα τα προιοντα τους τα ανοιγουν για να κανουν ελεγχο αν ειναι ολα μεσα..τωρα τι κανεις με αυτους; Νομιζω εδω ισχυει το "Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται" :phatgrin: :phatgrin:
      Εχει μια βαση αυτο. Σου ειπαν οτι δεν γινεται να μην το ανοιξουν αν το ζητησεις;
    • Ο/H giwrgosalim έγραψε:

Στην ερωτηση μου στο eglobalcentral αν μπορω να παραλαβω το κινητο που θα παραγγειλω σφραγισμενο οπως ακριβως ερχεται απο το εργοστασιο αρχισαν μονοι τους να μου λενε οτι ολα τα προιοντα τους ειναι καινουρια και οχι refirbished και να μην ανησυχω και οτι ολα τα προιοντα τους τα ανοιγουν για να κανουν ελεγχο αν ειναι ολα μεσα..τωρα τι κανεις με αυτους; Νομιζω εδω ισχυει το "Οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται" :phatgrin: :phatgrin:
      ΔΕν τα ανοιγουν αυτοι. Ανοιχτα τα παιρνουν με τις περιεργες rom.
      Αυτά περί ελέγχου είναι η κλασσικη δικαιολογία που λένε όλοι.
      Τι να ελεγξουν όταν για να δοκιμάσουν το τηλέφωνο πρέπει να του περάσουν λογαριασμό και να το σετάρουν; Θέλει ένα 5λεπτό και μετά καθαρίσμος του αccount.
      Τρίχες κατσαρές λένε αλλά σου λέω και πάλι αυτά λένε όλοι. Σφραγισμενο τηλέφωνο ξέρω 2 στο aliexpress που πουλάνε.

Even dead i will fight.
    • Ο/H gksuber έγραψε:

Σου ειπαν οτι δεν γινεται να μην το ανοιξουν αν το ζητησεις;
      Ξερεις πως ειναι οι κινεζοι ρε συ παντα μιλανε σαν την πυθεια! Αποφευγουν να απαντησουν την ερωτηση σου μιλωντας σου για διαφορα αλλα και προσπαθωντας να σε καθησυχασουν και να σε καλοπιασουν..

Ο/H osalonikios έγραψε:

ΔΕν τα ανοιγουν αυτοι. Ανοιχτα τα παιρνουν με τις περιεργες rom.
      1) Αυτά περί ελέγχου είναι η κλασσικη δικαιολογία που λένε όλοι.
      Τι να ελεγξουν όταν για να δοκιμάσουν το τηλέφωνο πρέπει να του περάσουν λογαριασμό και να το σετάρουν; Θέλει ένα 5λεπτό και μετά καθαρίσμος του αccount.
      Τρίχες κατσαρές λένε αλλά σου λέω και πάλι αυτά λένε όλοι. 2)Σφραγισμενο τηλέφωνο ξέρω 2 στο aliexpress που πουλάνε.
      1. Ναι κατα πασα πιθανοτητα αυτο ισχυει ομως για ποιο λογο να κανει κατ ευθειαν αναφορα σε γνησιοτητα και refurbished?
      2. Μπορεις να τα αναφερεις γιατι τωρα εβλεπα το mi5 στα 212 στο HK dreami και ψηθηκα...εκει αξιζει να ανεβασω το μπατζετ μου!!

• Ο/H osalonikios έγραψε:

Ο/H giwrgosalim έγραψε:

ΔΕν τα ανοιγουν αυτοι. Ανοιχτα τα παιρνουν με τις περιεργες rom.Αυτά περί ελέγχου είναι η κλασσικη δικαιολογία που λένε όλοι.
      Τρίχες κατσαρές λένε αλλά σου λέω και πάλι αυτά λένε όλοι. Σφραγισμενο τηλέφωνο ξέρω 2 στο aliexpress που πουλάνε.
      Ποια ειναι τα μαγαζια?
    • Διαφήμιση
    • @billfot Χωρις να θελω να σου κανω παρατηρηση αλλα λιγο προσεκτικα με τις παραθεσεις + οτι την ερωτιση που εκανες την εχω κανει κι εγω ακριβως απο πανω :) Με ακρως φιλικες διαθεσεις παντα! :assaultrifle: :phatgrin: