παιδια ποσο πληρωσατε? τι κινητα ητανε
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Παίδες καλησπέρα. Παραγγελία από Banggood και ίδια παραγγελία 3 μέρες μετά σε αλλη διεύθυνση αποστολής παραλάβαμε εχθές...Να ανησυχώ; Να προχωρήσω σε refund αν μέχρι την Παρασκευή δεν δω κίνηση; -
Περιμενε, είναι νωρίς ακόμα για την Asendia Hong Kong....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Παραγγελία 2 Ιανουαρίου Tempered Glass και Θήκη για redmi pro από BangGood. Παρέλαβα εχθές untracked!
Το δε κινητό που παραγγέλθηκε από το ίδιο κατάστημα 11-12-2016 είναι ακόμη σε status "Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point" (Swiss Post) -
μέχρι του Αγίου Βαλεντίνου θα το χεις.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ναι δωράκι για τους ερωτευμένους!! Χαχαχα
-
Ο/H George Kaggelaris έγραψε:
Ναι δωράκι για τους ερωτευμένους!! Χαχαχα
- Εάν σκεφτείς ότι τώρα έχουν Πρωτοχρονιά όντως στου Αγίου Βαλεντίνου της Κίνας θα το έχεις
- Εάν σκεφτείς ότι τώρα έχουν Πρωτοχρονιά όντως στου Αγίου Βαλεντίνου της Κίνας θα το έχεις
-
εχω παραγγείλει 2 redmi pro 64 απο banggood με ems + 17 ευρώ το ενα έκανε σε 10 ημέρες μέσα στις γιορτές & το άλλο 12 ημέρες .
Φοβήθηκα για τελωνείο με ems & η τρίτη παραγγελία για redmi pro συγγενικού προσώπου το έκανα με paypal free .
Έχω 1 παραγγελία από 31 /12 έχει φύγει με nl post & είναι Ολλανδία από 11-1
Είναι ψιλοπραγματα για το redmi αλλά πληρωσα +4 ευρώ για να έρθει έως 12 εργάσιμες αλλά δεν
Τελικά καλύτερα free shiping νομίζω εάν είναι να κάνει 1 μήνα + -
-
Είναι σίγουρο ότι π.χ 1 μεγάλο δέμα με free shipping δεν θα περάσει τελωνείο.
Η απλά είναι πιο πιθανό ?
Με signapore ποια καταστήματα στέλνουν ? -
Ο/H doctor13 έγραψε:
Είναι σίγουρο ότι π.χ 1 μεγάλο δέμα με free shipping δεν θα περάσει τελωνείο.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα