Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
-
αναμασάς και ανακυκλώνεις αυτά που έγραψα, με τον δικό μου και μοναδικό τρόπο, επαναλαμβάνω στο ένα και μοναδικό μου μήνυμα, στο οποίο ανέλυσα πλήρως και αιτιολογημένως την άποψή μου!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
-
Ο/H billfot έγραψε:
Περιμένω το mi max απο ali express με ταχυδρομειο .Στάλθηκε 10-1 και από 17-1 δείχνει κολλημένο εδώ στο 17 track χωρίς να εμφανιζεται στα ΕΛΤΑ ακόμα.
@XiaomiNewbie όλα τα δέματα με airmail και free shipping γλιτώνουν τελωνείο?
Γιατί εδώ βλέπω πολύ κόσμο να έχει μπεί τελωνείο το δέμα τους.
free shipping δεν σημαίνει τίποτα, εάν δηλαδή το κατάστημα σου έχει επιλογή free shipping dhl τι σημαίνει; ότι θα γλυτώσεις το τελωνείο;
Εδώ μπαίνουν τελωνείο δέματα με registered airmail.
Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για τίποτα πλέον. Μην παίρνετε άλλους στον λαιμό σας ή εάν τους πάρετε ενημερώστε πρώτα ότι υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα για τελωνείο πλέον ανεξαρτήτως τρόπου αποστολής. -
αυτό μόνο, τίποτ' άλλο, με κάλυψε πλήρως ο ..... υπαρχηγός (το καταδρόμι)!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
με sp είναι το δικό μου.
Μόλις φάνηκε στα ΕΛΤΑ.
Ο Θεός βοηθός. -
λοιπον υποθετω οτι οσοι ειχαμε με sg και ελεγε 17 1 αφιξη σε ελλαδα
μολις μας ανοιξαν το σακο(πρεπει να ειμαστε κανα 5-6 ατομα) γιατι εχει ενημερωση στα ελτα
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ25-01-201710:59ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
αντε λιγο τυχη να περασουμε αλωβητοι απο ΥΕΔ(ΞΟΥ ΞΟΥ ΞΟΥ) και θελω να πιστευω για εμενα παρασκευη να το εχω -
-
τρακινγκ για το ελτα δοκιμασες;;; μηπως σου βγαλει παραπανω/αλλες πληροφοριες
-
-
Τουλάχιστον είναι ευγενικοί, γράψε πίσω apologise is half defecation.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα