Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
γιατί ρε Μάκη?
είναι πολύ καλό και αξιόπιστο μαγαζί...Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
No more deal with tinydeal, μου έχει μείνει...
-
Γιατι ρε παιδια δεν ειναι; Ε τους πουστ@δες τους κινεζους 10 χρονια της ζωης μου μου εχουν παρει τις τελευταιες 10 μερες!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Εμάς να δεις πόσα μας τα χεις κάνεις τα.... συκώτια,αυτές τις 10 μέρες !!
ουπς.....Μάκη, το χα ξεχάσει...δικό μου ήταν και αυτό!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Αλλαγή παντως στις τριγωνικές συναλλαγές μπορεί να κάνει μόνο η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα συναλλαγής.εφοσον τους αφήνει εδώ έρχεται μία χαρά ως ευρωπαϊκό προϊόν.
Καλό θα ήταν οποίος έχει πληροφορίες να το μοιράζεται ,εδώ όλα πέφτουν στη μαύρη τρύπα του χρεους -
-
χωρίς πλάκα?
τι χωρίς πλάκα?
εσύ την έχεις ξεκινήσει και την συνεχίζεις με το tinydeal που κατέληξες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ρε σεις σκουληκια πειτε μου επιτελους οτι ειστε συνεννοημενοι να με τρολαρετε αυτες τις 10 μερες να τελειωνουμε
Τι εχει και το tinydeal πια;;;;;;
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
@makis1024 Εγω δεν εχω κανενα θεμα και δεν θελω καμια συγνωμη απο τον @demakhs!!!
Aπλα με νευριασε προχθες και αυτος και ο σαλονικιος που θελανε με το ζορι να ειμαι ικανοποιημενος με το eglobal επειδη ειναι αυτοι!!!
Δικαιωμα τους....εμενα η συμπεριφορα τους δε μου αρεσε καθολου....προτιμω Κινα με ρισκο τελωνειου.
Πες με παραξενο πες με οτι θες!!! -
γιατί σου είπε κανείς ότι θα σου έλεγα??
πιστεύω πως τελείς υπό σύγχυση...ούτε εγώ ούτε ο @osalonikios νομίζω πως έχει ψωνίσει από το εν λόγω κατάστημα και, σίγουρα, ούτε και παίρνουμε ποσοστά από εκει...
κάτι άλλο θα έγινε κ δε θα κατάλαβες καλά, αλλά δεν έχει καμία σημασία....
σημασία έχει το παρόν και το μέλλον...keep sourning!!
(για τα νεύρα υπάρχει και η παλιά παραδοσιακή συνταγή...)
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
@Red21 Να σε ρωτησω, υπαρχει τροπος να ελεγξεις αν το τηλεφωνο ειναι καινουριο ή refurbished? Αν ναι το τσεκαρες αυτο που παρελαβες; Απ οτι καταλαβα παντως το προβλημα σου ηταν μονο οτι δεν υπηρχε επικοινωνια, σε "εγραφαν" με λιγα λογια ετσι;
=============== Ιαν 25th 2017, 4:15pm ===============
@demakhs Εσυ δε παλευεσαι με τιποτα ρε φιλε εισαι απιστευτος!
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα