Θα σου έρθει έτοιμο με το κουστούμι, να πας να το παραλάβεις από τα ΕΛΤΑ.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Το "κουστούμι" ξέρουμε πόσο περίπου θα είναι;
-
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ15-01-201714:19ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ
ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ25-01-201711:16ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
λετε να περασει τελωνιο? -
Import duty & taxes made easy | DutyCalculator. Μπες εδώ στα σίγουρα να ξέρεις στο περίπου πόσο θα πληρώσεις.
-
Ο/H D1mitris έγραψε:
Το "κουστούμι" ξέρουμε πόσο περίπου θα είναι;
30-60 ευρώ ανάλογα την αξία του.
Ο/H D1mitris έγραψε:
ένα κινητό από Gearbest
-
Παιδια βλεπω κανεις δεν μου απαντησε για το ποια ηταν τα θεματα που δημιουργηθηκαν με το tinydeal
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H hondx έγραψε:
λετε να περασει τελωνιο?
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Παιδια βλεπω κανεις δεν μου απαντησε για το ποια ηταν τα θεματα που δημιουργηθηκαν με το tinydeal
Χωρίς να έχω παρακολουθήσει τι έχει συζητηθεί , εγώ ότι έχω πάρει από tinydeal μου ήρθε κανονικά χωρίς προβλήματα , σημειωτέον ότι ήταν μικροποσά !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ευχαριστω για την ενημερωση απλα η περιπτωση μου αφορα κινητο, αν ηταν για 5-10-30 ευρω δεν θα το εψαχνα καν την ριχνεις και ο θεος βοηθος αλλα εγω το χρειαζομαι οσο πιο αμεσα γινεται και χωρις θεματα!!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ομοίως και εγώ από tinydeal έχω παραγγείλει μικρής αξίας 10€ έως 17€. Και τώρα περιμένω ένα ακόμα και αυτό μικρής αξίας 4€ ήρθε Ελλάδα αλλά μάλλον και αυτό στο κουβά του τελωνείου.
-
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
....αλλα εγω το χρειαζομαι οσο πιο αμεσα γινεται και χωρις θεματα!!
Αυτό τώρα ομως, το πισώπλατο χτύπημα,, πες μου, πως να το διαχειριστώ??Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Κοίτα εάν ρωτάς σαν μαγαζί δεν νομίζω να έχεις κάποιο πρόβλημα , εάν ρωτάς για τελωνεία και τέτοια τότε ισχύει ότι ισχύει και στα άλλα Κινέζομάγαζα ,το ίδιο ρίσκο είναι !!
Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα