παιδια επειδη λογικα ηρθε η xiaomi αντιπροσωπια στην ελλαδα για αυτο περνανε ολα τα xioami προιοντα τελωνειο αυτο λογικα ειναι για να μην παιρνει κανενας απο το εξωτερικο και χανουν την προμηθεια απο τα καταστηματα γιατι περιπου 1 μηνα ειναι στην Ελλαδα, πριν απο αυτο δν ειχε γινει τιποτα με τελωνειο τουλαχιστον σε με εμενα στα προιοντα της xioami.!!
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
λυθηκε το μυστήριο που μας απασχολεί 2 μήνες τώρα!!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Να πω εγώ ότι παραλαμβάνω καθημερινά μικροδεματα με πράγματα χαμηλής αξίας, θήκες, βύσματα κλπ από aliexpress χωρίς κανένα κόλλημα. Πάνω γράφει τι είναι και την αξία του. Ίσως το κάνουν απλά γιατί είναι όντως χαμηλής αξίας..Όταν δω τη λέξη "χιαομι" σταματάω να διαβάζω το μήνυμα.
-
Μην ξεγελιόμαστε παιδιά, εάν θέλουν τα βρίσκουν όλα τα κινητά, (βάρος, διάσταση κ. τ. λ)
Απλά τώρα αποφάσισαν να τα περνάνε τελωνείο για εισπρακτικούς λόγους. -
Ξέρουν τα πάντα μην γελιέστε...απλά Τώρα μάλλον έσφιξαν οι κ@@@λοι και θέλουν από το σκ@@@το μας το παξιμάδι τους....συγγνώμη για την φρασεολογία ...οι πολιτικοί θα το έλεγαν ...βούληση...άσε που Επειδή οι έλεγχοι δημιουργούν λιγότερες παραγγελίες άρα λιγότερες δουλειές άρα περισσότερος χρόνος για έλεγχο...άρα περισσότερα τελωνεία για όσους ρισκάρουν
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk -
-
-
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 15-01-2017 14:19 ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 25-01-2017 11:16 ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ)
λετε να παει τελωνείο ? -
-
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Άβυσσος η ψυχή του ταχυδρόμου δεν λες τίποτα. Του λέω σήμερα του προισταμένου στο ταχυδρομείο μου ευτυχώς θα λάβω αύριο ένα δέμα γιατί την Παρασκευή θα είστε κλειστά. Είχε χαρτί απ'έξω ότι την Παρασκευή θα είναι κλειστά λόγω αυτοματοποίησης. Υ.Σ. Είναι γνωστός ο προιστάμενος του ταχυδρομείου μου και όταν έρχεται δέμα με παίρνει και τηλέφωνο να με ειδοποιήσει. Του έχω κάνει και αυτού παραγγελία κάτι που ήθελε από Κίνα στο παρελθόν.
=============== Ιαν 25th 2017, 11:06pm ===============
@demakhs και η καλύτερη,μετά το κονέ!
all Mi-ght ...for our right!! -
Ο/H hondx έγραψε:
λετε να παει τελωνείο ?
Τίποτα δεν είναι βέβαιο σε αυτές τις περιπτώσεις.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα