μήπως πρέπει πλέον να αγοράζετε από ευρωπαϊκές αποθήκες
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Γιατί; και η τριγωνική μια χαρά είναι για όποιον δεν βιάζεται και γλυτώνει και ένα εικοσαρικάκι.
Χώρια που δεν έχει περιορισμό σε ποιό κινητό είναι ετοιμοπαράδωτο και όσον αφορά την ρομ που θα στο στείλουν, δηλαδή china dev δύσκολα θα βρεις από ευρωπαϊκή αποθήκη. -
εμενα μπορείτε να μου πείτε γιατί μου έρχεται οδικώς με ρυθμούς σκουληκιού? Υποτίθεται ότι αυτά τα δέματα έρχονται αεροπορικώς. Να ήταν μεγάλο το δέμα? Να χει βάλει για δώρο o yeso κανένα mitu-σκουλήκι δίμετρο μέσα για να με τρολάρει? Η μήπως έβαλε φθηνότερη μεταφορά και τα άλλα τα παντελόνιασε. Δεν τον έχω όμως για ένα δεκάρικο να κάνει τέτοια φουστιά. Να δώ πως θα περάσω την Λάρισα ούτε ο derveni δεν με γλιτώνει...
-
"κλεισιμο από ΚΔ αεροδρομίου."
Την μπηδηξα ρε παλικάρια?
Τελωνείο γιοκ? -
-
-
Ο/H billfot έγραψε:
"κλεισιμο από ΚΔ αεροδρομίου."
Την μπηδηξα ρε παλικάρια?
Τελωνείο γιοκ?
-
Στον Καμπο ειμαι.Νομιζω δεν περνανε απο Θεσνικη.
-
Ο/H tasos17 έγραψε:
τρακινγκ για το ελτα δοκιμασες;;; μηπως σου βγαλει παραπανω/αλλες πληροφοριες
Δοκίμασα, έχει ακριβώς τα ίδια....
Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ο/H liakpan83 έγραψε:
Οκ ευχαριστώ. Τώρα κατάλαβα γιατί μου ήρθαν μέσω chronopost δυο μεγάλες παραγγελίες που είχα κανει από GearBest
Sent from my iPhone using Tapatalk
"Sorry that CHRONOPOST is not available for your order due to shipping limit.This is related to the product property and your local regulation."
Και τί θα πεί αυτό; -
Καλημέρα παιδια
Μήπως μπορεί κανείς να βοηθήσει καθώς δεν εχω ξανά τέτοιου είδους εμπειρία από το Aliexpess.
Είχα αγοράσει απο 27/10/16 ενα ζευγάρι λάμπες Η4 Led για το αυτοκίνητο από ενα Official store το πακέτο όμως προφανώς εχει χαθεί έδωσα ομως περιθώριο στον πωλητή δυο φορές με επέκταση χρόνου αφού εξαντλήθηκαν και τα δυο δεκαπέντε-ήμερα άνοιξα Dispute να πάρω το κόστος πίσω το θέμα ειναι: εχει φαγωθεί ο πωλητής να αλλάξω τον λόγο στο dispute και μου γράφει:
Dear, Please help me.
Revise the dispute information. Chooose you get the package. after that choose the reason "no long need this product"
OK? Dear, please help me, I need a smaller harmness reason. Thank you!
Σήμερα το απόγευμα το Dispute κλείνει αυτόματα και θα παρέμβει το Aliexpress τι να κάνω δεν ξέρω, αν αυτο που ζητά ο Κινέζος είναι δόλος για να βγει λάδι και στο τέλος να μην επιστρέψουν τα χρήματα.
Υπόψιν οτι είμαι χρήστης Α4 αν αυτό παίζει και κάποιο ρόλο...
Παρακαλώ για δώστε λίγο τα φώτα σας, Ευχαριστώ.Xiaomi 13 -
Ο/H spirosmeg έγραψε:
Chooose you get the package. after that choose the reason "no long need this product"
Μην κάνεις απολύτως τίποτα. Ασε το Dispute ως έχει, να ακολουθήσει την φυσιολογική εξέλιξη..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα