Το ποσό αυτό ειναι στανταρ απ ότι βλεπω αλλά γτ δεν κατάλαβα.Ο/H soulg έγραψε:
Τέλη εκτελωνισμού 12€
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
-
Μάλλον είναι η ταρίφα των ΕΛΤΑ. Λογικό είναι να είναι στάνταρ μέχρι κάποιο ορισμένο μέγεθος πακέτου ή μέχρι κάποια κιλά.
Η λογική μου λέει μέγεθός και κιλά καθορίζουν την τιμή εκτελωνισμού. Πιθανόν και η αξία. -
Συνηθως πάει μέγεθος αξία, η αξία δε καθορίζεται από το μέγεθος βέβαια είναι τι τιμή θα δηλωθει, αν δηλωθει μεγάλη αξία σε μικρό κουτί μπορεί να μην το δουν και να περάσει, αν είναι μεγάλο και μεγάλη αξία δε γλυτώνει ούτε με σφαίρες και ανοίγετε κιόλας.Δε μπορεί να δει xiaomi mi6 και να έχει δηλωθεί 200 ευρώ βέβαια πάει και με τη γνώση και κρίση του κάθε τελωνειακού.all Mi-ght ...for our right!!
-
Να πω και εγω, παραγγελία απο ebay/κινα κατι θηκες εγιναν shipped 8/11 ηρθαν χτες, 2.5 μηνες και βαλε, ουτε απο την Κίνα να ερχόντουσαν
-
Δεν πάμε καλά!
εχθές όπως σας είπα παρέλαβα τελικά το Mi5 μου και πλήρωσα 50 € όπως εγραφαν τα παραστατικά του τελωνείου, δεν μου έδωσε ο ταχυδρόμος την απόδειξη γιατι δεν ξερε ποια απο όλες θα μου δώσει , ωστε να ρωτήσει πρώτα τον προϊστάμενο του. Σήμερα με παίρνει τηλ. και μου λέει αυριο να πάω να πάρω την απόδειξη αλλα θέλει άλλα 12 ευρώ!!!
τη συμβαίνει ρε όλη η γκαντεμιά της γης σε εμενα ήρθε?
Υ.γ αλλο ενα τηλ παίρνω με αυτα τα λεφταXiaomi Mi5 64gb Prime
Xiaomi Redmi Note 4 Pro -
-
Μου λέτε για Κίνα, αλλά εγώ ακόμα περιμένω να μου φέρουν το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου μου από Αθήνα. Η ασφαλιστική το έστειλε 3/1 και εν τω μεταξύ έχει λήξει το προηγούμενο από τις 18/1. Τα ΕΛΤΑ πρέπει να έχουν μεγάλο θέμα το τελευταίο τουλάχιστον δίμηνο, ακόμα και σε αποστολές εσωτερικού.
-
Ο/H billphone έγραψε:
Ο/H liakpan83 έγραψε:
Οκ ευχαριστώ. Τώρα κατάλαβα γιατί μου ήρθαν μέσω chronopost δυο μεγάλες παραγγελίες που είχα κανει από GearBest
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και τί θα πεί αυτό;
-
Στο Α4 του τελωνειου που πήρες έχει 3 ποσα.
Το ένα αφορά το ΦΠΑ 24%, το άλλο τα τέλη εκτελωνισμου (το περίφημο 12άρι) και το σύνολο που είναι το άθροισμα και των 2.
Αν έχει μονο ΦΠΑ 50€ καλώς αλλιώς ή πολύ στόκος είναι ο ταχυδρομικος υπαλληλός ή πολύ λαμόγιο και πάει να σου φάει 12€.
Even dead i will fight. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Ο/H liakpan83 έγραψε:
Τριγωνική τι είναι ρε παιδιά; είμαι λίγο άσχετος. Αλλάζουν την ταμπέλα και το κάνουν ευρωπαϊκό;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο/H makis1024 έγραψε:
Γιατί; και η τριγωνική μια χαρά είναι για όποιον δεν βιάζεται και γλυτώνει και ένα εικοσαρικάκι.
Χώρια που δεν έχει περιορισμό σε ποιό κινητό είναι ετοιμοπαράδωτο και όσον αφορά την ρομ που θα στο στείλουν, δηλαδή china dev δύσκολα θα βρεις από ευρωπαϊκή αποθήκη.
Ὦ ξεῖν᾿, ἀγγέλλειν πατράσι ὅτι τῇδε κοιμόμεθα τοῖς κείνων χρήμασι τρεφόμενοι.
-
Vickmall, top one του aliexpress, σίγουρα.
@sso στο vickmall το περιγράφει σαν eu express, gearbest, minideal. -
Ο/H makis1024 έγραψε:
Vickmall, top one του aliexpress, σίγουρα.
@sso στο vickmall το περιγράφει σαν eu express, gearbest, minideal.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα