Ναι φιλε zisistil . Στην φωτο του κινητου έγραφε 1-3 τωρα που βλεπω το σαιτ που έστειλες λεει 1-5. Τώρα delivery εννοουν αποστολή δεματος η παραλαβή. Εκει εχω θέμα δεν "πεθαίνω " να το παραλαβω σε 3-5 μέρες αλλά να γίνει η αποστολή και να τραβήξει τον δρομο του.Τεσπα μην κουραζψω αλλο σας ευχαριστω πολλή για τις απαντήσεις. Καλο βράδυ.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Άβυσσος η ψυχή των Κινέζων! Εγώ τους πιλάτευα στο geekbuying επί τρεις εβδομάδες να μου δώσουν refund 14 ευρώ από ένα κρατημένο powerbank στην Ολλανδία και το έφτασα μέχρι paypal claim για να δικαιωθώ. Τεσπα. Καλή υπομονή. Την Σελίνα στο skype την κάλεσες;
-
Οχι τα αγγλικα μου ειναι επιεικος απαραδεχτα.Μαλλον θα βρω καποιον με καλη γνωση αυριο και θα δοκιμάσω και έτσι.
-
Ναι ενώ των Κινέζων τα αγγλικά είναι καλύτερα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Επανέρχομαι σε κάτι που είχα πει παλιότερα.
Είναι αδιανόητο οι αποστολές απο τα γνωστά μαγαζιά να κάνουν 30 40 50 μέρες ακόμα και για ένα μικρό μικρό αντικείμενο και η αποστολή από μαγαζί του ebay με απλό ταχυδρομείο να είναι εδώ σε 17 μέρες. Δεν ξέρω τι γίνεται.
Μήπως τελικά πρέπει να διαλέγουμε απλό ταχυδρομείο???

υγ ακόμα περιμένω ένα καλώδιο από geekbuying από τις 24/11.
Ζήτησα refund αλλά μου είπαν θέλουν χαρτί από ταχυδρομείο ότι δεν μου παρέδωσαν. Τους είπα ότι από την στιγμή που δεν είναι tracked δεν μου δίνουν τίποτα και το έκανα escalate στο paypal. Α να δούμε.
Στάλθηκε από το MI 5s μου -
Εγώ πάντα απλό registered επιλέγω.
-
Καμμια παραγγελια μου απο e bay δεν εκανε πανω απο 20 μερες.
Απλα για τα κινητα τα γνωστα κινεζομαγαζα ειναι ακομα μονοδρομος.
Απορω ομως πως ψωνιζετε ακομα απ το geekbuying.
Ακομα και το gearbest εχει πολλες αρνητικες κριτικες .Και σε επισημες ακομα ανακοινωσεις (βλεπε προεδρο διαδικτιακων χρηστων Ελλαδας-Βασιλακος)
Τεσπα το θεμα ειναι οτι με το κυνηγι που ξεκινησε απ το τελωνειο θα πρεπει να αντιδρασουν οι κινεζοι με ευρωπαικες αποθηκες.Εκει καταληγουν ολα. -
Εγώ το geekbuying το έκοψα μετά από αυτό το γεγονός. Το gearbest όμως μου έχει φερθεί πολύ τίμια. Δεν έχω παράπονο κανένα.
-
Η λύση δεν είναι η Ευρωπαϊκή αποθήκη έκ μέρους κάθε κινέζικου μαγαζιού που δραστηριοποιείται στο ιντερνέτ. Θέλω να παραγγείλω μέσω CN WAREHOUSE δικαίωμά μου, πλέον γνωρίζω ότι θα περάσει τελωνείο το δέμα μου. Γιατί αυτό είναι το νόμιμο που προβλέπεται από οδηγίες Ε.Ε και νομοθετήθηκε από την Ελληνικό κράτος. Αλλά ρε παλικάρια έλεος όχι 1 ή 2 μήνες στο τελωνείο.
Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk -
Ελληνικό δημόσιο φεεεεεεεττττταααααααα όποιος βιάζεται το παίρνει από Ελληνικό κατάστημα.
-
Στη Θεσσαλονικη το έχουν τελευταία έχω πάρει 2 τηλέφωνα το πολύ την δεύτερη ημέρα μου το φέρνουν τα Ελτα Courier...Ο/H zisistil έγραψε:
Το eu warehouse του vickmall δεν υποτίθεται πως βρίσκεται στην Ελλάδα; Τότε γιατί αργεί τόσο πολύ;
Μάλλον πρέπει να την έχουν κάνει και από το εδώ υποκατάστημα λόγο της μακρόχρονης αργίας τους.
Στην καλύτερη μετά την πρώτη Φλεβάρη θα έρθουν πάλι να μην σου πω και πιο αργά καποιοι το τραβάν μέχρι τις 10 και βάλε...Xiaomi 13 -
Την παραγγελία προφανώς την λαμβάνουν οι κινέζοι και αφού δουν χρήματα κλπ κλπ στέλνουν σήμα με διεύθυνση και όλα τα άλλα στην αποθήκη τους να το στείλουν. Αφού λείπουν η διαδικασία δεν ολοκληρώνεται..Δεν είναι λογικό?.. Εκτός αν έχουν ειδικό τμήμα ευρωπαϊκής αποθήκης που θα δουλεύει.. Αν και αυτό μοιάζει πολύ δύσκολο. Προφανώς Μόλις ανοίξουν θα στο στείλουν φίλε...Οι χρόνοι που δίνουν υπο Κ.Σ είναι πραγματικοί πάντως
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα