Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
Καλημέρα παίδες,
έψαξα αλλά δεν βρήκα κάποιο thread που να αναφέρεται στην ερώτηση μου.
Το shop.gizhina.com είναι αξιόπιστο?
Εαν ναι έχει παραγγείλει κανείς απο εκεί να μου πει εντυπώσεις? -
Ο/H osalonikios έγραψε:
Εγω του είπα να του το παραγγειλω με 0€ καπέλο.
Θα γεράσει με αυτό το κινητό.
αλλά μας τα κανε τερκενλή
-
Έχει άγχος κι αυτό δεν θεραπέυεται.
Even dead i will fight. -
Παίδες ο the Geeks στο aliexpress προσφέρει τριγωνική αποστολή στα 22 ευρώ. Το λεώ για όποιον ενδιαφέρεται.
-
Ευχαριστω ολα τα παιδια που εσπευσαν να με βοηθησουν αυτο το μικρο
χρονικο διαστημα που προσπαθω να παραγγειλω!
Φανηκε στο λογαριασμο το refund απο το bangggood οποτε ειμαι ετοιμςο να ριξω αλλου!
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
πρόσεξε μη σου ....... πέσει πουθενά, κατά λάθος.....Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H zisistil έγραψε:
Παίδες ο the Geeks στο aliexpress προσφέρει τριγωνική αποστολή στα 22 ευρώ. Το λεώ για όποιον ενδιαφέρεται.
=============== Φεβ 3rd 2017, 2:21pm ===============
Ο/H demakhs έγραψε:
πρόσεξε μη σου ....... πέσει πουθενά, κατά λάθος.....
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Εγώ πάντως το yotaphone 2 θα το "τσιμπήσω" από αυτόν τον πωλητή μάλλον από Γερμανία και ας κάνει 20 ευρώ πιο πολύ.
-
Ο/H alexandro673 έγραψε:
Εγώ την έριξα την παραγγελία DX(deal extreme) από ευρωπαική αποθήκη (αν κατάλαβα σωστά!)
Τη δεύτερη αγόρασα απο την "ευρωπαϊκή αποθήκη" επειδή βιαζόμουν μια yi camera... Έκανε μήνα να έρθει τουλάχιστον και τις 15 πρώτες μέρες δεν μπορούσες καν να δεις που βρίσκεται. Εμφανίστηκε Ολλανδία 10 μέρες πριν παραλάβω περίπου και απο εκεί και πέρα μπορούσα να το εντοπίσω...Το customer τους υπάρχει, μπορείς να τους βρεις και να μιλήσεις μαζί τους αλλά δεν θα συνεννοηθείς, το μόνο που μου λέγαν είναι υπομονή...
Εγω πάντως μακριά απο αυτους υπάρχουν πολλοί καλύτεροιStay away from dx.com
Redmi Note 2 2/32 | Xiaomi Piston 3 Redot | MiKey | MiBand 1.1 | Xiaomi Router Mini | Mi Power Strip | Xiaomi Touch Gloves | Xiaomi PowerBank 10000mAh | Xiaomi Yi | MiBand 1s | Mi WiFi Amplifier | Roidmi | Xiaomi Yi | Mi Capsule | Mi Rabbit 16GB -
Ο/H varthakouris έγραψε:
Ο/H varthakouris έγραψε:
Παιδιά έχω παραγγείλει από GB ένα Redmi Pro 4 3/32 από 23/12/2016 και ακόμα περιμένω... Το tracking έχει κολλήσει στο 31/12/2016 31/12/2016 16:36 - The item is on transport to the country of destination, Greece. Τι λέτε θα το παραλάβω το 2017 η θα μου έρθει το 2018?
Στάλθηκε από το Metal μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Metal μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο/H nikosdimo έγραψε:
Για να σε καθησυχασω, και εγώ το ίδιο περιμένω απο το gearbest με αποστολή 9/1 και έχει κολλήσει στο The item is on transport to the country of destination, Greece ... ! Μάλλον πρέπει να κάνουμε πολύ υπομονή !
Το μόνο που φοβάμαι είναι να μην αρέσει το κινητό σε κανένα υπάλληλο εκεί και το βάλει για '' εκτελωνισμό ''!
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα