Μην ανησυχείς καθόλου αφού το tracking ελέγχεται. Και αν στο κλέψουν θα σε αποζημιώσει το ΕΛΤΑ εάν το έχεις ασφαλίσει.
Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
-
-
@giwrgosalim δίπλα πουλάει ένας στην ηλιούπολη χρυσό στα 200 σου έστειλα pm να το δεις.. Δεν συμφωνώ με τέτοιες πρακτικές που ιδιώτες φέρνουν πακέτα με τηλέφωνα και τα εμπορεύονται λες και είναι μαγαζιά αλλά ένεκα ότι έχεις ταλαιπωρηθεί...δες και κάνε ένα τηλέφωνο...δεν έχεις να χάσεις τίποτε
-
Ο/H billfot έγραψε:
Φορούσε την Miui 8 Global Stable 8.0.2.0 και με το που άνοιξα έκανε αναβάθμιση στη τελευταία Global Stable. -
Εμενα απ το aliexpress μου ρθε σφραγισμενο.Αλλα κι ετσι οπως τα λες μια χαρα ειναι , γιατι στο εξης μονο τριγωνικες θα παιξουν.
-
@linuxilakis Δε με προλαβες αδερφε την ειχα ηδη ριξει
Άβυσσος η ψυχή του κινέζου..
Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. -
Ο/H zisistil έγραψε:
Παίδες ο the Geeks στο aliexpress προσφέρει τριγωνική αποστολή στα 22 ευρώ. Το λεώ για όποιον ενδιαφέρεται.
Καλή φάση, αν και δεν έχει καλό rating το μαγαζί, αλλά αυτό είναι σχετικό. Εγώ γιατί βλέπω ότι κοστίζει 8€? Κατάλαβα κάτι λάθος? Αναφέρει ότι αγοράζεις ξεχωριστά το shipping που κοστίζει 8€ περίπου και τα βάζεις μαζί στο καλάθι με το κινητό.
Sent from my TbooK 16 Pro using TapatalkThe day is my enemy, the night is my friend -
Ο/H giwrgosalim έγραψε:
Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ο/H demakhs έγραψε:
η μοναδική στιγμή που δεν έπρεπε να την ρίξεις,
δε σου βρήκε ο @linuxilakis ένα, πιο φθηνό, από Ελλάδα, που θα το χες την επόμενη μέρα???
αλλά είσαι άτυχος...πρόλαβες και την έριξες εκεί που δεν έπρεπε!!!Είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο, όταν η εξουσία έχει άδικο!!
-
Ααα αυτο εννοεις ρε; Μη με τρομαζεις ρε ξεκολλα ειμαι σε δυσκολη κατασταση! Οντως ειναι καλη ευκαιρια αυτο που βρηκε ο linuxilakis ομως ειναι στα ιδια χρηματα + κατι παραπανω το 32αρι...για αποστολη απο ελλαδα ομως ειναι οτι καλυτερο μπορεις να εχεις οσον αφορα την τιμη!
O the Geeks έχει δεύτερο link στο τέλος της σελίδας με τα σωστά μεταφορικά.
-
@osalonikios Καλημέρα,τα φώτα σού.
Παραγγελία απο 17/11 RS808261896CN
Είμαι στη φάση τού refund απο το aliexpress.
Τα λεφτά δεν έχουν πιστωθεί ακόμη,τι κάνω;
Στη σελίδα του dispute μπορώ να επικοινωνήσω μόνο με τον πωλητή!You may think you can fly - but you better not try
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα