Διαφήμιση

Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό

• Δεν ημουν αρκετα μπασμενος για ali σε αυτη την παραγγελια, αλλα απο την επομενη θα το προτιμησω!! :this: :pump:

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • @zisistil Χαχαχα μη μασας δεν παρεξηγουμαι αυτα τα ακουγα για "προπονηση" πριν λιγο καιρο απο τον @demakhs !! lol
      Αν εριχνα εκει θα εψαχνα μαγαζι που να στελνει με sg μιας και τελευταια ειναι σφαιρα απ οτι διαβαζω τοσο εδω οσο και σε αλλα forum! :grumble:

Άβυσσος η ψυχή του κινέζου.. :chinese:
      Άβυσσος και η ψυχή του τελωνειακου.. :monster:
    • Διαφήμιση
    • ολοι οι κινεζοι ειναι γρηγοροι απλα καποιοι δεν ειναι σωστοι π.χ οταν κατι ειναι σε ελλειψη δεν ενημερωνουν... η μεγαλη καθυστερηση γινεται στο αεροδρομιο....
    • Ο/H zisistil έγραψε:

Πρόσεξε το τελωνείο. Η singpost το συνηθίζει τελευταία να επισκέπτεται τους χώρους του τελωνείου του Αεροδρομίου Αθηνών. 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-) 8-)

Λες ο τελώνης να ψάχνει για αποστολές με singpost;
      Μην ωθούμε τον κόσμο για εναλλακτικές μεταφορικές εταιρείες, εάν είναι να σου κάτσει θα σου κάτσει και με Guadalupe post.
    • Διαφήμιση
    • Καλησπερα παιδια εχω κανει μια αγορα ενως tablet απο gearbest Μεσω ευρωπαικης αποθηκης με τροπο αποστολης dhl στις 23/1 αφου πρωτα ανοιξα ticket για το αν το εχουν οντως διαθεσιμο καθως με ενδιαφερει η αγορα τ μονο απο ευρωπαικη αποθηκη και κλασσικα μ ειπαν φυσικα, και ακομα να μου το στειλουν συμφωνα με αυτους και καλα ειναι packed , υστερα απο 2 ticket που ανοιξα ενα στις 27/1 και ενα στις 8/2 μ εδωσαν ακριβως την ιδια απαντηση ουτε κομμα διαφορετικο δλδ οτι ναι ειναι οντως διαθεσιμο οπως ακριβως σ ειχαμε πει στην αρχη απλα θα καθυστερησει λιγο η ναυτιλια του... Αντε λεω στο πρωτο ticket εχουν τν κινεζικη πρωτοχρονια θα κανω υπομονη αλλα οταν ειδα οτι πριν 2 μερες π εκανα παραγγελια κατι αλλο σταλθηκε κανονικα και οταν μ απαντησαν 2 φορες με τν ιδια ακριβως απαντηση ουτε κομμα να αλλαξουν ανοιξα ticket για ακυρωση παραγγελιας .

(απο ευρωπαικη αποθηκη απο gearbest παιρνω πρωτη φορα , επρεπε να το επαιρνα απο eay.de ιδια τιμη ειχε και θα ηταν εδω τωρα αλλα ειπα να το παιξω κορωνα γραμματα)

Εχει ξανατυχει κατι παρομοιο σε καναν αλλο?
    • Αγαπητέ σκώληκα μάλλον δεν έχεις συλλάβει το χιούμορ μου ακόμα. Παρεμπιπτόντως μου λέει ο άλλος - ένας ξένος προτίμησε καλύτερα Phillipines Post και λέω από μέσα μου μπαράβο κοίτα μέχρι που μπορεί να φτάσει ένα Κινέζικο δέμα. Για την ιστορία και εγώ πάντα singpost προτιμώ.

=============== Φεβ 8th 2017, 9:19pm ===============
      Για ebay.de μην ορκίζεσαι. Ταχυδρόμος μου είπε ότι τώρα τελευταία τα δέματα από Γερμανία αργούν πιο πολύ και από της Κίνας. Με απλό ταχυδρομείο βέβαια.
    • Ο/H zisistil έγραψε:

Ξέρω μέχρι και 30 ημέρες μου έχει μείνει δέμα στο αεροδρόμιο. Καλά πρέπει να έχουν πολύ λίγο προσωπι
      ειναι πολλες οι παραγγελιες που γινονται, οι οποιες ερχονται σε σακους μεσα σε κοντεινερ οποτε καταλαβαινεις ποσοι να ανοιχτουν ,αν ηταν και κατω κατω στο κοντεινερ ,να σκαναριστουν και παει λεγοντας...βαλε οτι οτι ειναι και δημοσιοι υπαλληλοι....
      Images
      • f27200580678e5c348b2ba7b8962ec88.jpg

98,56 kB, 720×405, viewed 111 times
    • Διαφήμιση
    • τυχαινει να εχω παρει ενα σκασμο πραγματα για το ηλεκτρονικο τσιγαρο απο gear και fastteck.συν οτι δουλευω εκει..
      αεροδρομιο ..οχι στο τελωνειο ..